Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

صفحات اول تاپیک پستای خودمو الان دیدم
چه اشتباهی کردم اونموقع که میشد برم چسبیدم به شماره 13 مزخرف و یه سری JRPG و بازی دیگه اونا رو خریدم
الان با این وضع نت و قیمت دلار (اشاره به شارژ ماهیانه بازی) یا باید بعد انقـلاب بازی کنم یا بعد فرار از مملکت! نمیدونم کدومش و کی بشه! خصوصا مورد دوم که احتمالا گم و گور شم شرایط برام جوریه!
واقعا اون ده سال پیش که باز فکر میکردیم وضع خرابه بهشت بود جلوی الان!!!
ده سال پیش که خوبه تا همین 1 سال پیش که چکمه حمله نکرده بود میشد خیلی مفت خرید تو روسیه.
الان اصلا نمیشه فکرش رو حتی کرد.
واقعا بهترین فاینال فانتزی تو کل سریه ، حیف که دیگه اصلا نمیشه حتی بهش فکر کرد.

ده سال پیش که خوبه تا همین 1 سال پیش که چکمه حمله نکرده بود میشد خیلی مفت خرید تو روسیه.
الان اصلا نمیشه فکرش رو حتی کرد.
واقعا بهترین فاینال فانتزی تو کل سریه ، حیف که دیگه اصلا نمیشه حتی بهش فکر کرد.

نه تنها بهترین فاینال بلکه بهترین داستانی هست که هر کس میتونه تجربه کنه.
هیچ کتاب و سریال و فیلمی داستانی با این کیفیت و این انسجام نداره.
در Endwalker چنان جزییات و چیزهای ریز به هم وصل میشن که باور نکردنی هست که به تمام این چیزها فکر شده بوده.

متاسفانه الان چک کردم گیم کارت شده 2/300 🤐 😞

الان دیگه ویدیو گیم تو ایران لایکچری محسوب میشه تا چند سال دیگه فکر نکنم دیگه مردم حتی بتونن بازی موبایل انجام بدن

بله .... واقعا لاگژری هست .... و بله از اونجایی که نمیشه موبایل رو عوض کرد دیگه ( البته یکی دو سال هست که این کار، کار سخیه ) در سال های آینده بازی های موبایل روی گوشی های قدیمی ما قابل انجام نخواهند بود.

اگر کسی سینمای خانگی داره، بازیش رو شارژ کنه و بقیه جمع بشیم ورودی پرداخت کنیم بریم بازی کردنش رو تماشا کنیم 🥲🥲🥲

نه تنها بهترین فاینال بلکه بهترین داستانی هست که هر کس میتونه تجربه کنه.
هیچ کتاب و سریال و فیلمی داستانی با این کیفیت و این انسجام نداره.
در Endwalker چنان جزییات و چیزهای ریز به هم وصل میشن که باور نکردنی هست که به تمام این چیزها فکر شده بوده.

متاسفانه الان چک کردم گیم کارت شده 2/300 🤐 😞

بله .... واقعا لاگژری هست .... و بله از اونجایی که نمیشه موبایل رو عوض کرد دیگه ( البته یکی دو سال هست که این کار، کار سخیه ) در سال های آینده بازی های موبایل روی گوشی های قدیمی ما قابل انجام نخواهند بود.

اگر کسی سینمای خانگی داره، بازیش رو شارژ کنه و بقیه جمع بشیم ورودی پرداخت کنیم بریم بازی کردنش رو تماشا کنیم 🥲🥲🥲
من بعضی وقتا میرم توییچ نگاه میکنم
ولی خودت بازی کنی اصن یچیزه دیگس :<

• Like
Reactions: tirdad666
در ضمن بعید میدونم بعد از مهاجرت بتونی راحت بازی کنی، شما هم مثل دیگر مهاجران تا مدت قابل توجهی درگیر جا افتادن در زندگی جدید خواهی شد.
دقیقا خودمم گفتم چه بسا گم و گور شم برای مدت مدیدی...
ولی بهتر از این وضعه
به نظرت تا ده سال دیگه هم بازیش هست؟؟؟ (خودم دارم این سقفو در نظر میگیرم!!!)
11 که انگار هنوزم هست
ولی جدا چه خریتی کردم یادمه بلوری PS3 ریلم ریبورن و هونز وارد بود نگرفتم...
انقدر تعریف کردی کلا پکر شدم

• Like
دقیقا خودمم گفتم چه بسا گم و گور شم برای مدت مدیدی...
ولی بهتر از این وضعه
به نظرت تا ده سال دیگه هم بازیش هست؟؟؟ (خودم دارم این سقفو در نظر میگیرم!!!)
11 که انگار هنوزم هست
ولی جدا چه خریتی کردم یادمه بلوری PS3 ریلم ریبورن و هونز وارد بود نگرفتم...
انقدر تعریف کردی کلا پکر شدم

داستانی که با Realm Reborn شروع شد در Endwalker به اتمام رسید.
در پچ هایی که الان داره میاد برای بازی که در حال حاضر سومین پچ اومده و چهارمی که میشه 6.4 قراره 50 روز دیگه بیاد، داره مقدمه ای روایت میشه برای یک آرک داستانی جدید.

یعنی از Realm Reborn که میشد 2.0 تا 6.0 یک آرک داستانی بود که در طی 10 سال روایت شد و به خاتمه رسید.
از 6.1 به بعد یک آرک داستانی دیگه خواهد بود که اون هم 10 ساله خواهد بود.

یوشیدا گفته بود که برنامه ی 10 ساله بعدی بازی رو بسته و تا 2032 خودش بالای سر این بازی خواهد بود.
لذا بله تا 10 سال دیگه که قطعا این بازی فعال هست و با نظارت و حضور یوشیدا قطعا کیفیت خوبی رو شاهد خواهیم بود. 😎 🙌

در مورد چیزی که تعریف کردم هم بله .... من واقعا خوشحالم که این شانس رو داشتم که این بازی رو تجربه کنم.
این صرفا گفته من نیست، خیلی از افرادی که بازی کردند هم همین رو گفتند که تجربه ی داستان 14 همتا و مانند نداره.

من بعضی وقتا میرم توییچ نگاه میکنم
ولی خودت بازی کنی اصن یچیزه دیگس :<

اون رو که شوخی کردم ... باید خودت بازی کنی و باید هم تنها بازی کنی و باید هم انگلیسی خوبی داشته باشی.

من آرزو دارم که بعد از ارتقا گرافیک بازی یک بار دیگه بشینم و با گرافیک بالاتر از Heavensward دوباره شروع کنم داستان رو.

اگه اتفاقی واسه یاشیدا بیافته چی میشه ؟ 🥲

هیچی کلا باید با سری فاینال خداحافظی کنیم فکر کنم

حرف شما من رو یاد زمانی انداخت که همه می گفتند اگر جورج آر آر مارتین چیزی بشه، کتاب هاش ناتمام میمونه.
ایشون چیزیش نشده و هنوز هم کتاب ششم رو نداده =))

⭕ من باز هم میگم که اکانت Trial درست کنید ⭕
از الان تا 1 ماه دیگه هم میتونید روی اکانتتون Stormblood رو اضافه کنید.

یعنی 3 تا بازی رو میتونید رایگان انجام بدید، محدودیت زمانی هم نداره اکانت ترایال که مثلا 1 ماه باشه یا 3 ماه.
همین 3 بازی رو بخواید به انتها برسونید ماه ها طول میکشه.

شاید تا اون موقع هم فرجی شد .

⭕ من باز هم میگم که اکانت Trial درست کنید ⭕
از الان تا 1 ماه دیگه هم میتونید روی اکانتتون Stormblood رو اضافه کنید.

یعنی 3 تا بازی رو میتونید رایگان انجام بدید، محدودیت زمانی هم نداره اکانت ترایال که مثلا 1 ماه باشه یا 3 ماه.
همین 3 بازی رو بخواید به انتها برسونید ماه ها طول میکشه.

شاید تا اون موقع هم فرجی شد .
وقتش نیست :<<

اونزمان که بیکار بودم پول نداشتم با پول تو جیبی هام بازی میکردم کلی وقت داشتم انقد بیکار بودم که بعضی وقتا الکی میرفتم تو بازی چند بار mentor roulette رومیرفتم به اونایی که تازه وارد بودم یاد میدادم چیکار کنن :<
الان که سرکار میرم بجاش وقت هیچی ندارم :<
هعیییی ....

آخرین ویرایش:
  • Like
وقتش نیست :<<

اونزمان که بیکار بودم پول نداشتم با پول تو جیبی هام بازی میکردم کلی وقت داشتم انقد بیکار بودم که بعضی وقتا الکی میرفتم تو بازی چند بار mentor roulette رومیرفتم به اونایی که تازه وارد بودم یاد میدادم چیکار کنن :<
الان که سرکار میرم بجاش وقت هیچی ندارم :<
هعیییی ....

شما رو منظورم نبود، منظورم افرادی بود که بازی رو ندارند.
شما که فکر کنم تا آخر Stormblood رو رفته بودی حداقل.

و بله هیچ چیزیش رو راحت نداریم 🤐

• Like
یکی از کارهایی که من هر از گاهی در بازی انجام میدم این هست که میرم Ability ها رو با دقت تماشا میکنم و ازشون اسکرین شات میگیرم.
واقعا برای تمام انیمیشن های تمام کلاس ها و جاب ها بسیار زحمت کشیدن.
برای اولین بود که انیمیشن های دارک نایت رو میدیدم.
در دوره ی Heavensward این قابلیت توی بازی نبود.

ffxiv_08042023_132614_095.jpg ffxiv_08042023_191114_238.jpg

ffxiv_08042023_223222_502.jpg ffxiv_08042023_233335_330.jpg

این هم دو اسکرین شات از Gunbreaker

ffxiv_08042023_235219_697.jpg ffxiv_09042023_001224_571.jpg

و اتمام فری تایم 4 روزه ی من

خیلی زیبا و چشم نوازه همه چیز 😭
کلا بازیه خیلی زیبا و نگاه کردنیه اگه بخوایم عادلانه به جهان هستی نگاه کنیم ~"~

فقط یه بدی که داره قیافه ها موقع کرفت کردنه که خیلی مصنوعی میشن : )))

پ.ن: همیشه موقع کرفت یاد اون فیلم چطو بتو گیر ندادن میافتادم : ))

آخرین ویرایش:
خیلی زیبا و چشم نوازه همه چیز 😭
کلا بازیه خیلی زیبا و نگاه کردنیه اگه بخوایم عادلانه به جهان هستی نگاه کنیم ~"~

فقط یه بدی که داره قیافه ها موقع کرفت کردنه که خیلی مصنوعی میشن : )))

پ.ن: همیشه موقع کرفت یاد اون فیلم چطو بتو گیر ندادن میافتادم : ))

یوشیدا رو با ایرج ملکی یکی کردی رفت 😅

بله به نظر من هم یکی از Artistic ترین بازی هایی هست که دیدم، همه چیز بشدت چشم نواز هست.

البته من هم خوب عکس میگیرم 😎 حالا بعدا سر فرصت به هاردهای اکسترنالم سر میزنم و یک سری شات که در قدیم گرفتم رو share میکنم.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or