Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

سلام

من بلاخره هارد اکسترنال رو وصل کردم و حجم 45 گیگ اسکرین شات رو روی هارد اصلی کپی کردم که بعدا سر فرصت همه رو ببینم : ))

اما الان چندتا رو share میکنم مثل این بنده هایی که به درگاه خدایان قربانی عرضه میکنن، بلکه جناب یوشیدا بپذیرند و فردا بلاخره در Live Letter ایونت مربوط به 16 رو معرفی بفرمایند 🙏🙏🙏

ffxiv_03022021_115001_641.png ffxiv_01072021_174442_204.png ffxiv_05082021_170553_599.png ffxiv_08122021_180238_241.png

ffxiv_07022021_141859_872.png ffxiv_12112019_200310_253.png ffxiv_05082021_203725_359.png ffxiv_30092019_204222_062.png

ffxiv_21122021_131041_249.png ffxiv_24032017_113724.png ffxiv_14112019_214101_108.png ffxiv_20122020_200358_593.png

چه دی ان اسی؟ پدرم در اومد نتونستم هنوز پلی بدم
چه جالب فقط به خاطر DNS تو سایت عضو شدید نمیدونستم مردم برای وصل شدن به بازی این فروم رو سرچ میزنن

این DNS های عمومی که معروف هستن رو هم تست کنید اگه کار نکرد براتون توی بخش خصوصی میفرستم

این مثلا سریعترین DNS که مال CloudFlare

1.1.1.1
1.0.01

• Like
Reactions: tirdad666
چه جالب فقط به خاطر DNS تو سایت عضو شدید نمیدونستم مردم برای وصل شدن به بازی این فروم رو سرچ میزنن

این DNS های عمومی که معروف هستن رو هم تست کنید اگه کار نکرد براتون توی بخش خصوصی میفرستم

این مثلا سریعترین DNS که مال CloudFlare

1.1.1.1
1.0.01
دیگه وقتی ۲۰۰ لیر یه بازی رو خریدم دنبالش میرم. و اینکه نه google dns, cloudflare, open dns, electro, radar game, taklol, godping هیچکدوم تا الا جواب نداده

• Sad
اگه از اینترنت موبایل استفاده میکنی-برای من ایرانسل وارد میشد ولی سر سرور پیدا کردن ارور میداد
همراه اول هم دگمه اینتر رو نشون نمیداد زیر پسورد
یه راه حل پیدا کردم
چه با دی ان اس یا بدونش- با ایرانسل کانکت شو تا جایی که دگمه اینتر زیر پسورد زدی-حالا سویچ کن با اینترنت همراه اول(یا شاید شاتل چون مثل همراه اول دگمه رو نشون نمیداد ولی این راهو روش تست نکردم)
فقط مشکلی که داره برای من تو 4 روز مجانی.لگ داشت وقتی میزدی با کسی صحبت کنی طول میکشید تا حرفاشو بیاره

• Like
Reactions: Reza.zareei
من این روز ها سخت مشغول انجام PVP هستم.

با پچ بعدی این سیزن تمام میشه و توی reward هاش یک زره هست که حتما میخوام بگیرمش از طرفی هم فقط امروز رو وقت دارم و روزهای آینده نمیرسم اصلا.
بگذریم که شاید صبح پا شدی دیدی بازی دیگه کار نکرد، میمون هستن دیگه دست و پاشون میره روی سیم ها یه وقت 😒

حالا این وسط که به کوب دارم PVP میرم دیشب یک Achievement گرفتم که مرتبط بود، رفتم توی صفحه ی مربوط و دیدم که این Achievement یک Mount میده.
با خوشحالی رفتم و گرفتمش .... شما هم میتونید ببینیدش .... چیزی که با پیروزی های پیاپی کسب شد!

ffxiv_15052023_220800_103.png ffxiv_16052023_083325_842.png

انتظار داشتید Epic باشه ؟ : ))
فقط به شمایل Lala میاد سوار چنین چیزی بشه .... چقدر خوشحال بودم که بصورت کاملا غافلگیرانه ای یک Mount گرفتم 😐

_______________________________________________________________________________________________________________________

چه دی ان اسی؟ پدرم در اومد نتونستم هنوز پلی بدم

در پیام خصوصی ارسال کردم برای شما 🙌

پس پلیر جدید هستی شما درسته ؟ امیدوارم درست بشه
پیشاپیش خوش آمدی به این بازی 👌

اگه از اینترنت موبایل استفاده میکنی-برای من ایرانسل وارد میشد ولی سر سرور پیدا کردن ارور میداد
همراه اول هم دگمه اینتر رو نشون نمیداد زیر پسورد
یه راه حل پیدا کردم
چه با دی ان اس یا بدونش- با ایرانسل کانکت شو تا جایی که دگمه اینتر زیر پسورد زدی-حالا سویچ کن با اینترنت همراه اول(یا شاید شاتل چون مثل همراه اول دگمه رو نشون نمیداد ولی این راهو روش تست نکردم)
فقط مشکلی که داره برای من تو 4 روز مجانی.لگ داشت وقتی میزدی با کسی صحبت کنی طول میکشید تا حرفاشو بیاره
مشکل اینه با اینترنت مدم هستم ولی حالا با همراه اول یه تیست میکنم

• Like
موفق شدم ! 😎 🙌

البته در ابتدا بسیار توی ذوقم خورد چون روی کاراکتر من خوب نمینشینه این زره.
به نظرم برای کاراکترهایی که شانه های پهن دارن خیلی مناسب هست تا میکوته و یا شاید هم لالا.

ffxiv_dx11 2023-05-16 15-41-28.png ffxiv_dx11 2023-05-16 21-23-03.png

اما در نهایت بعد از سپری کردن زمانی در میان تمام اندوخته ها و غنایم به نتیجه ی خوبی رسیدم 👌😎
برای من زیادی شلوغ بود از نظر بصری، همچنین خیلی بی حال بود رنگش.

ffxiv_dx11 2023-05-16 21-37-16.png ffxiv_dx11 2023-05-16 21-38-07.png

امروز روزی هست که پچ جدید به بازی اضافه میشه.
من از 2 روز قبل نگرانم که مبادا نتونم دانلود کنم و یا مبادا نشه به بازی لاگین کرد ... حالا باید دید 😑😑😑

2 تا والپیپر برای این پچ اومده که من خودم به زحمت تونستم بگیرمشون به دلیل محدودیت های داخلی که اینجا میذارم بلکه کسی خواست داشته باشه و نیازی نباشه که مثل من انقدر وقت بذاره و اذیت بشه.

ffxiv_pcw59001_2560x1440.jpg ffxiv_pcw59002_2560x1440.jpg

______________________________________________________________________________________________

این سری که شارژ کردم به جز PVP داشتم Dark Knight رو هم میاوردم بالا که بلاخره رسید به 70.
هنوز هم نمیفهمم چرا بعد از Heavensward دیگه سراغ این کلاس نرفتم 🤔
تمام Quest های Azim Steppe که محبوب ترین Zone این بازی برای من بود رو انجام دادم و تمام شد.
فراموش کرده بودم که چقدر انجام Quest های متفرقه برای من لذت بخش هست.
فکر میکنم دلیلش این باشه که من رو یاد WoW میندازه و من این ژآنر رو با اون بازی شروع کردم و هنوز هم اعتقاد دارم که دیزاین Map ها و Quest ها در اون بازی خیلی خیلی بهتر هست اما در کل که 14 بازی سرتری هست.

ffxiv_11052023_224532_409.png ffxiv_21052023_125506_778.png ffxiv_21052023_213219_917.png ffxiv_11052023_225021_461.png

( متاسفانه حجم فایل ها زیاد هست و اجازه نمیده در اینجا آپلود کنم همه رو )
________________________________________________________________________________________

یک Mount عجیب هم گرفتم که واقعا شرف داره به اون کشتی پرنده ای که هفته ی قبل گرفته بودم هر چند باز هم در دسته ای قرار میگیره من با ذایقه ی من جور نیست.

ffxiv_22052023_212548_868.png ffxiv_22052023_212551_671.png ffxiv_22052023_212557_117.png

من این روز ها سخت مشغول انجام PVP هستم.

با پچ بعدی این سیزن تمام میشه و توی reward هاش یک زره هست که حتما میخوام بگیرمش از طرفی هم فقط امروز رو وقت دارم و روزهای آینده نمیرسم اصلا.
بگذریم که شاید صبح پا شدی دیدی بازی دیگه کار نکرد، میمون هستن دیگه دست و پاشون میره روی سیم ها یه وقت 😒

حالا این وسط که به کوب دارم PVP میرم دیشب یک Achievement گرفتم که مرتبط بود، رفتم توی صفحه ی مربوط و دیدم که این Achievement یک Mount میده.
با خوشحالی رفتم و گرفتمش .... شما هم میتونید ببینیدش .... چیزی که با پیروزی های پیاپی کسب شد!

View attachment 293226 View attachment 293227

انتظار داشتید Epic باشه ؟ : ))
فقط به شمایل Lala میاد سوار چنین چیزی بشه .... چقدر خوشحال بودم که بصورت کاملا غافلگیرانه ای یک Mount گرفتم 😐

_______________________________________________________________________________________________________________________

در پیام خصوصی ارسال کردم برای شما 🙌

پس پلیر جدید هستی شما درسته ؟ امیدوارم درست بشه
پیشاپیش خوش آمدی به این بازی 👌
سلام برادر.
من هم جدیدم واقعا داستان دارم برا کانکت شدن
اگه بشه که برا منم بفرستی ممنون میشم.
و یه سوال دیگه من فقط بازی اصلی رو دارم ینی نمیشه فقط با اون تا لول 90 رسید و از بازی لذت برد ینی هیچ کانتنی بدون اکسپنشن نیست؟

و یه سوال دیگه من فقط بازی اصلی رو دارم ینی نمیشه فقط با اون تا لول 90 رسید و از بازی لذت برد ینی هیچ کانتنی بدون اکسپنشن نیست؟
.نه دیگه محدودیت لول با اکپنشن ها باز میشه
بازی اصلی رو اگه داری پس داری شارژ ماهیانه انجام میدی.
اکسپنش اگه نخری کانتنت داره برای بازی کردن ، مثل PVP ، لول آپ جابهای جدید یا بخش سرگرمی ، چوکوبو سواری و...

اما خب توجیه نداره که شارژ کنی و اکسپک نداشته باشی ، چون فکر کنم ارزونتر از شارژی که تو چندماه انجام میدی در بیاد.
خب محتوای داستانی بازی واقعا یدونه باشه ، نداریم مثلش تو MMO ها.
=============
اکسپک بعدی هم که حداقل زودتر از یکسال دیگه اتفاق نمیفته پس حالا حالا میتونی از همه محتواها لذت ببری و فرصت داری اگه اکسپک بعدی رو بخوای تو روز انتشار بازی کنی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or