Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

من واسه یه ویدیو نیاز به صدا گذاری های موقع ساخت کاراکتر دارم
قسمتی نیست که بشه همه صدا گذاری های بازی رو برداشت مثلا صدا حرکت ها یا صدای LB و کلا همه چیز رو؟
تو یوتیوب مثلا سرچ میکنم CURE SOUND EFFECT یه چیزایی میاره ولی خیلی بی کیفته و آهنگ پسزمینه هم توش هست
میخوام مثلا همون حرکت و اسپل ها صدای خودشونو داشته باشم :<
از FFXIV Explorer استفاده کن:
http://ffxivexplorer.fragmenterworks.com/downloads.php

خب یه سری خبرا دارم ظاهرا کار روی ff16 از 2022 تموم شده بود و نگه داشتن بازی رو یکم پولیش کردن این وضعیتی که بازی داشت هم نشون میده احتمالا یه تیم کوچیکی برای پولیش و این چیزا مونده و تیم اصلی برگشته سر 14 فکر کنم یه dlc بزرگ در راه برای 14

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
اوکی کمتر از 3 ساعت مونده به شروع Fanfest و معرفی اکسپنشن ؛
من در ابتدا بیام شات های 6.4 رو بذارم

ffxiv_02062023_205416_651.png ffxiv_02062023_205538_9382.png ffxiv_02062023_205708_000.png ffxiv_02062023_205713_609.png

این مبارزه با گالبز بود که از اونجایی که پوستر پچ هم همین هست واقعا دیگه اسپویلر به حساب نمیاد.

در پایین هم چند تصویر از Dungeon جدید خواهید دید که دیزاین جالبی داشت ومحیطش متفاوت با تمام Dungeon ها بود.
دشمنانی که باهاشون میجنگیم همگی حیوانات و جانوارن بودند، حتی Boss ها.

ffxiv_25052023_153033_585.png ffxiv_25052023_154302_609.png ffxiv_25052023_163232_183.png ffxiv_26052023_193621_205.png

________________________________________________________________________________________

با توجه به روند فوق العاده ی Shadowbringers من انتظار داشتم تمام patch های Endwalker هم به همون خوبی باشه حداقل.
خود اکسپنشن Endwalker به خوبی Shadowbringers بود و شاید حتی بهتر اما ادامه اش خیر.

ریتم داستان در پچ ها بسیار یکنواخت هست و خبری از یک داستان عظیم نیست.
تا حدی این موضوع قابل درک هست چون یک داستان دنباله دار 10 ساله به اتمام رسیده بود و خطرهای اصلی رو ریشه کرده بودیم اما باز هم من انتظار داشتم مثلا در 6.4 داستان کمی اوج بگیره که این طور نشد.
در واقع پچ های بعد از Endwalker مشابه پچ های بعد از ARR هستند که بصورت تام مقدمه چینی اکسپنشن بعدی رو میکنن اما باز به این دلیل که این بازی در طول این 10 سال شخصیت های بسیار زیادی رو معرفی کرده بود من انتظار بیشتری داشتم.
همون طور که قبلا هم عنوان کرده بودم داستان های پچ حول 3 کاراکتر Golbez و Zero و Varshan هست که همین موضوع باعث ضعف و کندی داستان بود.

با توجه به اینکه روند پچ ها کاملا مشابه ARR هست قطعا با آخرین و پنجمین پچ اوج داستان رو خواهیم داشت.

امیدوارم و امیدوارم که داستان اکسپنشن جدید رو خانم ایشیکاوا نوشته باشه، ایشون از بعد از اتمام داستان Endwalker روی بازی کار نکرده و یک دلیل دیگر که داستان بازی در طول پج ها ضعیف هست هم همین هست.

به جز داستان، محتویات حاوی گیم پلی هم واقعا ضعیف هستند که نمونه ی بارزش Relic Weapon هست.
در Stormblood برای گرفتن اون اسلحه ها باید به Eureka میرفتیم و در Shadowbringers به Bozja که واقعا جذاب و درگیر کننده بود.
این ها خودشون map های مجزا داشتند با محتواهای قابل بازی بسیار زیاد اما در Endwalker صرفا باید بری یک سری آیتم رو از Vendor بخری و بری تحویل بدی تا اسلحه های Relic رو بگیری .... باز حتی Heavensward و ARR هم بهتر بودند مجبور بودی Fate ها رو بری.

و موارد متعدد دیگر که در حوصله ی این پست نمیگنجه

خب یه سری خبرا دارم ظاهرا کار روی ff16 از 2022 تموم شده بود و نگه داشتن بازی رو یکم پولیش کردن این وضعیتی که بازی داشت هم نشون میده احتمالا یه تیم کوچیکی برای پولیش و این چیزا مونده و تیم اصلی برگشته سر 14 فکر کنم یه dlc بزرگ در راه برای 14

باید بزرگ بشه اگسپنشن، همیشه تمام اکسپنشن ها باید بزرک باشن که فروش کنن.

موضوع اصلی الان کیفیت بازی هست که با توجه به روندی که در پچ های Endwalker و همچنین در 16 دیدم، برای من سوال هست.
این دو مورد باعث شدند که من اون اعتماد تام رو به CB III نداشته باشم مثل قبل.
امیدوارم که دلیل کیفیت زیر حد بی نظیر در این 2 مورد دقیقا همین باشه که یک تیم مجبور شده بود روی این 2 مورد که بسیار بزرگ هستند کار کنه.

در مورد اکسپنشن هم حدس من این هست که احتمالا به "مری سیدیا" ( سرزمین باهاموت و تمام اژدهایان ) خواهیم رفت چون تمام داستان پچ ها به داستان های اژدهایان مربوط میشد.
در این صورت فکر میکنم تریلر بسیار هیجان انگیزی رو خواهیم دید و احتمالش هست که Warrior of Light رو در لباس Summoner ببینیم که خودش موضوع سوال برانگیزی هست.
من شخصا نمیتونم تصور کنم در تریلرهای حماسی 14 شخصیت اصلی رو با لباس جادوگری نشون بدن چون رداهای بلند اونها خیلی توی دست و پا هست، مگر اینکه کلا artifact set این job رو مثلا به شلوار و کت تغییر بدن.
همچنین فکر میکنم که داستان این اکسپنشن به Bozja وFinal Fantasy 12 هم ربط خواهد داشت و احتمالا به Dalmasca هم خواهیم رفت که این اگر این طور باشه من از همین الان بی قراری خودم رو اعلام میکنم.

در مورد job های جدید هم قطعا یکی از اونها جادوگر خواهد بود ( حتی ممکنه در تریلر warrior of light رو در لباس این job ببینیم ).
دیگران همه بر این باور هستند که job دوم range dps خواهد بود که اگر این طور باشه من شخصا خیلی خوشحال میشم چون به این role علاقه دارم.
نظر شخصی من این هست که job دوم چیز دیگری هست که gear و armor رو با نینجا share میکنه چون در تمام این 10-11 سال، نینجا همچنان تنها کلاسی هست که همه چیزش برای خودش هست.

احتمالش هم هست که یک Limited Job جدید هم بدن که مخاطبین رو engage نگه دارن تا زمانی که اکسپنشن بیاد چون واقعا بازی در حال حاضر حوصله سر بر هست و کسی اون قدری بازی نمیکنه.

من بعید میدونم در این Fanfest خبری از Female Hrothgar باشه، احتمالا اون ها رو در Fanfest دوم خواهیم دید.

همچنین بعید میدونم که از تاریخ عرضه بازی هیچ چیزی گفته بشه در حالیکه برای خیلی ها سوال هست که چه زمانی بازی رو خواهیم داشت؟
چون از اون طرف هم Rebirth هست و من خودم نمیدونم چه تاریخی بازی رو میدن.
آیا میافته برای اواسط و یا اواخر ژانویه ؟

چیزی که قطعا خواهیم دید اطلاعات زیاد در مورد آپدیت گرافیکی بازی هست و هم چنین من حدس میزنم در خبرنامه فردا بلاخره ایونت Final Fantasy 16 رو هم معرفی کنن.
جدا از معرفی اکسپنشن که امروز انجام میشه، خبرنامه فردا هم روز مهمی هست چون احتمالا به برنامه های سالگرد 10 سالگی بازی که 1 ماه دیگه هست خواهند پرداخت که براش کم هایپ نکردن.

وقتی گفت آپدیت گرافیکی داریم گفتم نهایتا یک Hd Texture Pack میزارن و تمام.
ولی واقعا خیلی فراتر از انتظارم بود.
قشنگ بودا واقعا یجاهایی مخصوصا اون قسمت گل و چمنا خیلی خوب شده بود
وقتی بعضی قسمتها رو کنار هم مقایسشو میذاشتن من اینجوری بودم که woooow چقد تغییر کرد
ولی من ازینم خیلی بیشتر انتظار داشتم 😁

• Smile
Job های جدید رو نگفت چی هستن شت

لاکپشت ای نینجا رو رو لباسش نشون داد که اصن یعنی چی خب چه جابی قراره باشه😭
یکی از جاب های جدید قراره یکی از اسلحه های لاکپشتهای نینجا رو داشته باشه؟ 🤔
کدوم اسلحه خب
اسماشون یادم نیست ولی اونی که چوب دستشه احتمالا؟🤔

و دومین جاب هم دزد دریایی؟ Pirate آیا؟

• Like
Reactions: tirdad666
اونجا که در مورد آپدیت the gold sauser
گفت
سریع گفتم الان قراره blitzball رو معرفی کنن و جاب جدید هم احتمالا اسلحش اون باشه

ولی گفت بلیتز بال نیست 🥲

ولی کلا دنیای جدید وایب ffx و بیشتر وایب ffxii میداد بهم پس بعید نیست آینده اضافه کنن ✨

فال گایز هم باحاله 😁

• Like
عجب برنامه ی ضعیف و بیخودی بود ! 👎👎👎
باور کردنی نیست .....
به نظرم میاد تمام این ماجرا صرفا برای معرفی پشتیبانی ایکس باکس بود تا معرفی اکسپنشن
هیچ چیزی از اکسپنشن آماده نبود که نشون بدن ... مواردی که صحبت شد هم از بدیهیات بازی بود ... قطعا که اکسپنشن raid و dungeon داره ..... قطعا که توش job جدید داره و قطعا هم level cap بالا میره .

این چه معرفی مسخره و بی معنی بود ؟! 👎👎👎

عجبیه که هیچ کسی ابراز نارضایتی نمیکنه که بازی تابستان سال آینده قراره بیاد !
یعنی از پچ بعدی که میشه 6.5 هیچ محتوای جدید نخواهیم داشت تا تابستان آینده که میشه حدودا 7-8 ماه فاصله .
گند زده شد توی بازی محبوبم .... گند زده شد توی زمان بندی های بی نقص پچ ها که از ساعت دقیق تر بود.
این تاخیر قطعا فقط و فقط به خاطر ورژن ایکس باکس هست.

در مورد job های جدید هم حدس من درست بود بر خلاف اون چیزی که تقریبا تمام اینترنت میگفتند که یکیش range dps هست
یکی از job ها با Ninja اشتراکات خواهد داشت که باید dual wielder باشه که در تریلر دیدیم، تقریبا مطمئن هستم که در ادامه ی تریلر خواهیم دید که شمشیر دومش رو در میاره.
تی شرت هم میتونه به اون کاراکتر لاکپشت در Stormblood اشاره داشته باشه که Geomancer بود به این معنی که job دوم که caster هست Geomancer خواهد بود.

در کل ضعیف ترین Fanfest ی بود که ارائه داده بودن.
انقدر که در مورد همکاری با مایکروسافت صحبت کردن در مورد چیزهای دیگه اون قدری وقت نگذاشتند .... کم مونده بود که در همین برنامه اعلام کنن Remake و Rebirth و 16 هم دارن میان برای ایکس باکس.
اون آخر هم که 3 تایی با هم همه دست دادن .......... 😐😑😑😑 ....... چندین دقیقه در اون حال موندن .... همون طور که گفتم انگار برنامه صرفا برای present کردن همکاری با ایکس باکس بود.

تنها نکته مثبتش این بود که خانم ایشکاوا همچنان در تیم هست و داستان expansion رو ایشون کار کرده.

دقیقاااا
همه چیزایی که میدونستیم رو گفتن...
فقط الان کمیونیتی تاکسیک XBOX قراره به بازی اضافه بشن لول

ولی من همچنان از گرافیک جدید راضی نیستم تصورش رو کن 10 سال بعد گرافیک آپدیت شده FFXIV یجورایی مثه FFXI الان به چشم میاد

آپدیت خوبی قراره بشه ولی من گرافیک خوشگل تر و واقعی تر از قبل دلم میخواست :<

البته بازی همینجوری خوشگل هست و قراره خوشگل تر بشه >:D<

• Like
Reactions: tirdad666
دقیقاااا
همه چیزایی که میدونستیم رو گفتن...
فقط الان کمیونیتی تاکسیک XBOX قراره به بازی اضافه بشن لول

ولی من همچنان از گرافیک جدید راضی نیستم تصورش رو کن 10 سال بعد گرافیک آپدیت شده FFXIV یجورایی مثه FFXI الان به چشم میاد

آپدیت خوبی قراره بشه ولی من گرافیک خوشگل تر و واقعی تر از قبل دلم میخواست :<

البته بازی همینجوری خوشگل هست و قراره خوشگل تر بشه >:D<

مشکل من این بود که چیزی نداشتن نشون بدن.
خب همیشه همین بوده که در بازی raid و dungeon جدید اضافه کنن اما در زمان معرفی ازش چیزهایی هم برای نشون دادن داشتند.
دیشب دائم این رو میشنیدیم که ببخشید چیزی آماده نیست چون ما در مراحل اولیه ساخت هستیم.
این سری حتی آرت ورک و concept art هم نداشتن که درست نشون بدن.

واقعا 16 رو نباید میدادن به این گروه که بسازه ... توجه به اینکه بعد از پچ آخر تا زمان Dawntrail محتوایی نخواهیم داشت دیگه نمیشه خیلی ساده گفت که پشتیبانی در 14 کمی ضعیف شده ... افت کیفیت فاحش هست الان.

در مورد گرافیک به نظرم پیشرفت خوبی بود، به هر حال نمیتونن به دلایلی که به موتور بازی مربوط هست بازی رو بیش از این هم ارتقا بدن و محدودیت زیادی دارن.
انصافا محیط ها خیلی خوب شده بودن، در مورد کاراکتر ها نمیتونم نظری بدم چون به نظرم اومد بینی هاشون کمی قلمی تر شده که امیدوارم این برداشت و دید من اشتباه باشه چون ابدا دوست ندارم چنین تغییری رو در بازی ببینم.

عجب برنامه ی ضعیف و بیخودی بود ! 👎👎👎
باور کردنی نیست .....
به نظرم میاد تمام این ماجرا صرفا برای معرفی پشتیبانی ایکس باکس بود تا معرفی اکسپنشن
هیچ چیزی از اکسپنشن آماده نبود که نشون بدن ... مواردی که صحبت شد هم از بدیهیات بازی بود ... قطعا که اکسپنشن raid و dungeon داره ..... قطعا که توش job جدید داره و قطعا هم level cap بالا میره .

این چه معرفی مسخره و بی معنی بود ؟! 👎👎👎

عجبیه که هیچ کسی ابراز نارضایتی نمیکنه که بازی تابستان سال آینده قراره بیاد !
یعنی از پچ بعدی که میشه 6.5 هیچ محتوای جدید نخواهیم داشت تا تابستان آینده که میشه حدودا 7-8 ماه فاصله .
گند زده شد توی بازی محبوبم .... گند زده شد توی زمان بندی های بی نقص پچ ها که از ساعت دقیق تر بود.
این تاخیر قطعا فقط و فقط به خاطر ورژن ایکس باکس هست.
نه الزاما ، کاملا قابل حدس بود که اکسپک بعدی به این زودی آماده نمیشه.
اکسپک بعدی هم که حداقل زودتر از یکسال دیگه اتفاق نمیفته پس حالا حالاها میتونی از همه محتواها لذت ببری و فرصت داری اگه اکسپک بعدی رو بخوای تو روز انتشار بازی کنی.
همه بازیها تو دوره کووید تاخیر خوردن ، یکیش همین FF16
خب مشخص بود که تاخیرهای قبلی روی اکسپک بعدی هم تاثیر میزاره.
واقعا درک میکنم که تو خرید تایم کارت ، برنامه ریزیت و... ضرر کردی ولی این تاخیر انصافا قابل پیش بینی بود.

بالطبع رو این حساب اکسپک قراره که سال بعد منتشر بشه پس این نمایش منطقی بود.
خب جزئیات مهمتر میره برای نمایشهای بعدی و نزدیکتر به انتشار.
====================
خبر خوب هم برای پلیرهای جدید اینکه اکسپک استورم بلاد (Stormblood) رسما به ورژن F2play اضافه میشه و پلیرها میتونن بدون هیچ پرداختی و محدودیت زمانی تا آخر لول 70 به بازی بپردازن.
این خودش صدها ساعت پلی تایم میشه و شما رو از خرید بازی و شارژ ماهیانه بی نیاز میکنه.
البته زمان انتشارش با پچ 6.5 میشه که میشه حدودا اواخر پاییز امسال.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or