عجب برنامه ی ضعیف و بیخودی بود !
باور کردنی نیست .....
به نظرم میاد تمام این ماجرا صرفا برای معرفی پشتیبانی ایکس باکس بود تا معرفی اکسپنشن
هیچ چیزی از اکسپنشن آماده نبود که نشون بدن ... مواردی که صحبت شد هم از بدیهیات بازی بود ... قطعا که اکسپنشن raid و dungeon داره ..... قطعا که توش job جدید داره و قطعا هم level cap بالا میره .
این چه معرفی مسخره و بی معنی بود ؟!
عجبیه که هیچ کسی ابراز نارضایتی نمیکنه که بازی تابستان سال آینده قراره بیاد !
یعنی از پچ بعدی که میشه 6.5 هیچ محتوای جدید نخواهیم داشت تا تابستان آینده که میشه حدودا 7-8 ماه فاصله .
گند زده شد توی بازی محبوبم .... گند زده شد توی زمان بندی های بی نقص پچ ها که از ساعت دقیق تر بود.
این تاخیر قطعا فقط و فقط به خاطر ورژن ایکس باکس هست.
در مورد job های جدید هم حدس من درست بود بر خلاف اون چیزی که تقریبا تمام اینترنت میگفتند که یکیش range dps هست
یکی از job ها با Ninja اشتراکات خواهد داشت که باید dual wielder باشه که در تریلر دیدیم، تقریبا مطمئن هستم که در ادامه ی تریلر خواهیم دید که شمشیر دومش رو در میاره.
تی شرت هم میتونه به اون کاراکتر لاکپشت در Stormblood اشاره داشته باشه که Geomancer بود به این معنی که job دوم که caster هست Geomancer خواهد بود.
در کل ضعیف ترین Fanfest ی بود که ارائه داده بودن.
انقدر که در مورد همکاری با مایکروسافت صحبت کردن در مورد چیزهای دیگه اون قدری وقت نگذاشتند .... کم مونده بود که در همین برنامه اعلام کنن Remake و Rebirth و 16 هم دارن میان برای ایکس باکس.
اون آخر هم که 3 تایی با هم همه دست دادن ..........
....... چندین دقیقه در اون حال موندن .... همون طور که گفتم انگار برنامه صرفا برای present کردن همکاری با ایکس باکس بود.
تنها نکته مثبتش این بود که خانم ایشکاوا همچنان در تیم هست و داستان expansion رو ایشون کار کرده.