Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

ببین نوشته end در 31 اگوست

و باید 90 روز افلاین بوده باشی و انلاین نشده باشی تو بازی

لعنتی
من واجد شرایط نیستم پس 😑 😑 😑
در مورد تاریخ نه نگران نباش چون من همیشه همین جوری از این کمپین های لاگین استفاده میکردم، همیشه میگذاشتم آخرهاش و این جوری نبود که مشکلی پیش بیاد.
فکر کنم پارسال پیارسال هم یک بار اینجا توضیح داده بودم برای دوست دیگری که در اون بازه ی زمانی هر وقت که لاگین کنی از اون روز حساب میشه.

خب من میتونستم این ۱۴ روز با اکانت اصلیم پلی کنم ولی خب تا قبل از shadowbrinder رو رفته بودم و این ۱۴ روز هیچی واسه من نداره و نمی‌خوام فعلا تا تابستون اکسپنشن بگیرم

واسه همین تصمیم گرفتم free trial رو دانلود کنم و تا تابستون با همین ادامه بدم و همه چیو فول کنم یجورایی دوباره دستم راه بیافته و بعدشم که اکسپنشن جدید اومد بیام تا آخر stormblood رو فول کنم برسم به جایی که قبلاً بودم و بعد برم اکسپنشن آخر و بازی رو بخرم >:D<
تا اونموقع وقتمم آزاد تر میشه

انقد امروز هیجان زده بودم از صبح نشستم تا الان لول ۴۰ شدم و main story quest رو تا لول ۲۵ رفتم 😁
یادمه قدیما اختلاف یکی ۲ تا لول بود نه ۱۵ تا!! چه خوب شده اینجوری زود زود میشه همرو لول آپ کرد>:D<

فقط بدیش اینه که بدون فیل تر شکن بازی اصلا بالا نمیاد ...
یکم بازی لگ میشه که خب واسه منی که همیشه هیلر بازی میکنم یکم چیزه
امیدوارم تا ساله دیگه از تحریم در بیاد 🥲

سرور shiva کرکتر ساختم که کاش نمیساختم همیشه تو هر تایمی باید تو صف وایستم 🫤

• Sad
Reactions: tirdad666
چه سریع شما خودت رو رسوندی به انتها 👌

منظورم این بود که چه جاب / کلاسی بازی میکنی.
من شخصا علاقه شدید به Tank و Range dps دارم در بازی ها.
البته Dark Magic هم خیلی دوست دارم و در WoW یکی از محبوب ترین کلاس ها برای من Warlock بود که اینجا نداریم.
شرمنده دیر پاسخ دادم. من Tank و Melee بازی میکنم, از Machinist هم خوشم میاد تو pvp بیشتر اونو بازی میکنم, ولی کلا جاب اصلیم dark knight هست.
قبل از اینکه اخرین اشتراکم تموم بشه داشتم bard رو به لول 80 میرسوندم که اخرین جابی که برام زیر 80 مونده, همه ی اون رید های crystal tower تو این دو سال روانیم کرد. 😂

بزرگترین مشکلم با اندوالکر job design هستش, بیشتر تغیراتی که تو جاب ها انجام دادن اخیرا زیاد جذاب نبودن. من از 6.1 دست به سامورایی نزدم با اون تغیراتی که بهش دادن, اصلا هم از همه اون باف های 2 دقیقه ای خوشم نمیاد.

فقط بدیش اینه که بدون فیل تر شکن بازی اصلا بالا نمیاد ...
یکم بازی لگ میشه که خب واسه منی که همیشه هیلر بازی میکنم یکم چیزه
امیدوارم تا ساله دیگه از تحریم در بیاد 🥲

سرور shiva کرکتر ساختم که کاش نمیساختم همیشه تو هر تایمی باید تو صف وایستم 🫤

من هم واقعا امیدوارم همه چیزمون رها و آزاد بشه

شما چرا توی اون سرور ساختی ؟ اگر درست یادم باشه اون سرور پاتو پلیرهای آلمانی هست.
یک سروری انتخاب میکردی که اکثرا انگلیسی زبان باشن.

شرمنده دیر پاسخ دادم. من Tank و Melee بازی میکنم, از Machinist هم خوشم میاد تو pvp بیشتر اونو بازی میکنم, ولی کلا جاب اصلیم dark knight هست.
قبل از اینکه اخرین اشتراکم تموم بشه داشتم bard رو به لول 80 میرسوندم که اخرین جابی که برام زیر 80 مونده, همه ی اون رید های crystal tower تو این دو سال روانیم کرد. 😂

بزرگترین مشکلم با اندوالکر job design هستش, بیشتر تغیراتی که تو جاب ها انجام دادن اخیرا زیاد جذاب نبودن. من از 6.1 دست به سامورایی نزدم با اون تغیراتی که بهش دادن, اصلا هم از همه اون باف های 2 دقیقه ای خوشم نمیاد.

من Crystal Tower بهم میخورد Leave میکردم . 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
یکی اون یکی هم سری Alliance Raid های HW . در واقع این ها بدتر از سری Alliance Raid های ARR بودن برای من.

ظاهرا بارد رو اصلا دوست نداری پس : )) یکی از محبوب ترین کلاس ها برای من کلاسی هست که تیرکمان داشته باشه و به همین دلیل بارد رو خیلی دوست دارم در این بازی.
من در Endwalker به جز Tank ها و بارد و Machinist چیز دیگه ای بازی نکردم لذا نمیدونم چطور تغییر کردند بقیه کلاس ها.
البته Reaper رو هم بازی کردم که خب کلاس جدیدی بود .

یکی اون یکی هم سری Alliance Raid های HW . در واقع این ها بدتر از سری Alliance Raid های ARR بودن برای من.

ظاهرا بارد رو اصلا دوست نداری پس : )) یکی از محبوب ترین کلاس ها برای من کلاسی هست که تیرکمان داشته باشه و به همین دلیل بارد رو خیلی دوست دارم در این بازی.
من در Endwalker به جز Tank ها و بارد و Machinist چیز دیگه ای بازی نکردم لذا نمیدونم چطور تغییر کردند بقیه کلاس ها.
موافقم, اون ریدهای HW حوصله سربرن, , ولی رید دومی که ozma رو داره دوست دارم.

کلا فقط مشکل بارد نیست, همه جاب ها باف های 2 دقیقه دارن که همه پلیرها بتونن باهم تو رید burst کنن, ولی این ایده اونقدری که سارزنده ها فکر میکردن ایده خوبی نبود, بیشتر مشکل درست کرد تا حل کرد. اتفاقا سورپرایز شدم که از بارد خوشم اومد, حداقل لول کردنش به اندازه لول کردن درگون و بلک مج بد نبود.
از وقتی بیشتر درباره گیم پلی قدیمی dark knight قبل از شدوبرینگر جستجو کردم, نمیتونم بگم انچنان به گیم پلی فعلیش علاقه دارم, بیشتر دلیلم برای مین کردنش ظاهر و job quest هاشه.
زیاد هم از گیم پلی healer ها خوشم نمیاد, و میدونم اون هم خیلی فرق میکردن قبل از شدوبریگنر, لااقل Sage بدک نیست.

من هم واقعا امیدوارم همه چیزمون رها و آزاد بشه

شما چرا توی اون سرور ساختی ؟ اگر درست یادم باشه اون سرور پاتو پلیرهای آلمانی هست.
یک سروری انتخاب میکردی که اکثرا انگلیسی زبان باشن.

اتفاقا دیشب تو Novice network وقتی داشتم چت رو میخوندم به این قضیه پی بردم که عجب اشتباهی کردم رفتم shiva لول
وقتی انگلیسی حرف بزنی شیفت میکنن رو انگلیسی ولی بیشتر مواقع آلمانی حرف میزنن که اصن نمیتونم هیچی بفهمم

واقعا دیگه حسش رو ندارم یه کاراکتر دیگه بسازم چون در نهایت تو دانجن و پارتی ها انگلیسی زبان میاد
تا ببینم شاید آینده رفتم یه سرور دیگه

الان تو چه سروری هستین؟🤔

• Like
موافقم, اون ریدهای HW حوصله سربرن, , ولی رید دومی که ozma رو داره دوست دارم.

کلا فقط مشکل بارد نیست, همه جاب ها باف های 2 دقیقه دارن که همه پلیرها بتونن باهم تو رید burst کنن, ولی این ایده اونقدری که سارزنده ها فکر میکردن ایده خوبی نبود, بیشتر مشکل درست کرد تا حل کرد. اتفاقا سورپرایز شدم که از بارد خوشم اومد, حداقل لول کردنش به اندازه لول کردن درگون و بلک مج بد نبود.
از وقتی بیشتر درباره گیم پلی قدیمی dark knight قبل از شدوبرینگر جستجو کردم, نمیتونم بگم انچنان به گیم پلی فعلیش علاقه دارم, بیشتر دلیلم برای مین کردنش ظاهر و job quest هاشه.
زیاد هم از گیم پلی healer ها خوشم نمیاد, و میدونم اون هم خیلی فرق میکردن قبل از شدوبریگنر, لااقل Sage بدک نیست.

نهههه هیچ کدومش خوب نیست !هر کدوم از اون 6 تا Raid اول برای من یک داستانی داره که ازشون فراری هستم.
اما از اون طرف Raid های Stormblood روخیلی دوست دارم چون به اف اف 12 مربوط هست و اون شماره از شماره های بی نهایت محبوب من بود.

من از بین healer هاwhitemage وastrologian رو بازی میکردم و اون ها تا اواسط stormblood.
بله در یکی دو اکسپنشن قبل تمام جاب ها رو تغییر دادند، جاب های محبوب من بارد و پالادین و gunbreaker هست که هنوز از 3 راضی هستم.
برای PVP که فقط و فقط بارد میرم و جارو میکنم اونجا رو 😎 😎 😎

اتفاقا دیشب تو Novice network وقتی داشتم چت رو میخوندم به این قضیه پی بردم که عجب اشتباهی کردم رفتم shiva لول
وقتی انگلیسی حرف بزنی شیفت میکنن رو انگلیسی ولی بیشتر مواقع آلمانی حرف میزنن که اصن نمیتونم هیچی بفهمم

واقعا دیگه حسش رو ندارم یه کاراکتر دیگه بسازم چون در نهایت تو دانجن و پارتی ها انگلیسی زبان میاد
تا ببینم شاید آینده رفتم یه سرور دیگه

الان تو چه سروری هستین؟🤔

من امگا هستم.
شما فکر نکنم بتونی بیای به امگا
باید توی همین زیرسرورهای Light بچرخی

منم بیشتر از گیم پلی و ظاهر job خوشم میاد

و خوشحالممممم که یکی از healer هایی که خیلی دوسش دارم Astrologian جزء رنکای S+ توی Savage raid هاس و کلا طراحی حرکتا و صداهاش خیلی خوشگله
البته همه هیلر ها رو خیلی دوس دارم کلا همیشه شیفت میکردم هر duty roulette رو با یکی میرفتم لول
کاش میشد تو free trial هیلر جدید Sage رو هم امتحان کنم :<<

• Like
یکی از آرزو هام بود این عنوان و wow رو بتونم عین آدم تجربه کنم ولی به دلیل جبر جغرافیایی نمیشه
میتونی تجربه کنی
free trial خودش بیشتر از ۱۰۰۰ ساعت محتوا داره اگه بخوای همه چیو فول کنی البته
بعدش خب میتونی اشتراک ماهیانه رو بگیری
و ادامه ماجرا رو بری
Wow رو من زیاد دوس نداشتم ولی این محشره
من متاسفانه مشکل وقت دارم وگر نه همین الان بجای اینکه یه اکانت free trial بسازم میرفتم اشتراک می‌خریدم و با اکانت قدیمیم که سال ها بازی کرده بودم ادامه میدادم ولی الان بیشتر از روزی ۲ ساعت نمیتونم روش وقت بذارم و نمیخوام واسه روزی ۲ ساعت نزدیک ۳ تومن پول اشتراک ۲ ماهه بدم لول

اشتراکشم به نظرم اگه توان مالی داشته باشی واقعا ارزششو داره واسه تفریح و سرگرمی خیلیا خیلی بیشتر ازین هزینه میکنن

بازیش واقعا جزعی از زندگیت میشه
خیلی خوبه

منم بیشتر از گیم پلی و ظاهر job خوشم میاد

و خوشحالممممم که یکی از healer هایی که خیلی دوسش دارم Astrologian جزء رنکای S+ توی Savage raid هاس و کلا طراحی حرکتا و صداهاش خیلی خوشگله
البته همه هیلر ها رو خیلی دوس دارم کلا همیشه شیفت میکردم هر duty roulette رو با یکی میرفتم لول
کاش میشد تو free trial هیلر جدید Sage رو هم امتحان کنم :<<

از وقتیکه کارت کشیدن از اون جاب حذف شد، هویتش رو بصورت کامل از دست داد به نظر من.

یکی از آرزو هام بود این عنوان و wow رو بتونم عین آدم تجربه کنم ولی به دلیل جبر جغرافیایی نمیشه

همون طور که دوستمون گفتند، میتونید با Free Trial به میزان بسیار زیادی بازی کنید و هیچگونه محدودیت زمانی هم نداره. 👌 👌 👌
من توصیه میکنم که شما یک اکانت Free Trial بسازی و در یکی از سرورهای اروپایی بازی رو شروع کنی
به جز شیوا که آلمانی زبان هست و البته 2 سرور دیگر که فرانسوی زبان بودند، متاسفانه اسامیشون رو خاطرم نیست.
شاید بقیه دوستان بدونن و ذکر کنن.
من خودم در Omega کاراکتر دارم.

از وقتیکه کارت کشیدن از اون جاب حذف شد، هویتش رو بصورت کامل از دست داد به نظر من.

همون طور که دوستمون گفتند، میتونید با Free Trial به میزان بسیار زیادی بازی کنید و هیچگونه محدودیت زمانی هم نداره. 👌 👌 👌
من توصیه میکنم که شما یک اکانت Free Trial بسازی و در یکی از سرورهای اروپایی بازی رو شروع کنی
به جز شیوا که آلمانی زبان هست و البته 2 سرور دیگر که فرانسوی زبان بودند، متاسفانه اسامیشون رو خاطرم نیست.
شاید بقیه دوستان بدونن و ذکر کنن.
من خودم در Omega کاراکتر دارم.
وای دیگه نمیشه کارت کشید؟!😳
من منتظرم بخش داستانی ARR تموم بشه برم AST رو بگیرم ببینم چه فرقی کرده

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or