Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

از وقتیکه کارت کشیدن از اون جاب حذف شد، هویتش رو بصورت کامل از دست داد به نظر من.

همون طور که دوستمون گفتند، میتونید با Free Trial به میزان بسیار زیادی بازی کنید و هیچگونه محدودیت زمانی هم نداره. 👌 👌 👌
من توصیه میکنم که شما یک اکانت Free Trial بسازی و در یکی از سرورهای اروپایی بازی رو شروع کنی
به جز شیوا که آلمانی زبان هست و البته 2 سرور دیگر که فرانسوی زبان بودند، متاسفانه اسامیشون رو خاطرم نیست.
شاید بقیه دوستان بدونن و ذکر کنن.
من خودم در Omega کاراکتر دارم.
یه بار رو ps4 قبلا فری ترایشو زدم بعد از این که وارد بازی شدم تو خود بازی هم شروع به دانلود کرد و حجمش هم بیش تر از استور بود حالا من باید کنسولو 10 ساعت روشن می زاشتم در حالت اجرای بازی یا بی خیالش میشدم که بی خیال شدم.

یه بار رو ps4 قبلا فری ترایشو زدم بعد از این که وارد بازی شدم تو خود بازی هم شروع به دانلود کرد و حجمش هم بیش تر از استور بود حالا من باید کنسولو 10 ساعت روشن می زاشتم در حالت اجرای بازی یا بی خیالش میشدم که بی خیال شدم.
اووو اون واسه خیلی وقت پیشه
الان اونجوری نیست و خارج بازی کل گیم دانلود میشه
من تو 3 ساعت 60 گیگ رو با همراه اول دانلود کردم
البته فیل تر شکن میخواد که میتونی شر کنی با گوشیت
تو pc خیلی اذیت داره میکنهx-(الان 1 هفتس کلا 2 گیگ دانلود شده:|
هر بارم که قطع میشه دانلود از اول شروع میشه
نمیدونم باید چیکار کنم کاش یجا یه نفر فایلشو آپلود میکرد میشد دانلودش کرد...

چرا رفتی زودیارک؟🤔
هنوزم بازی می‌کنی آیا؟
رفته بودم دی ال سی شدو برینگر خریدم بعد سر فعال کردنش خورد به هک شدن اکانت یاهوم.در نتیجه مجبور شدم یا کمک پشتیبانیشون یه اکانت دیگه بسازم.شیوا اون زمان پر بود رفتم زودریاک.البته بعدا تونستم پول هامو از اون اکانت بیارم اینور
الان مگه تایم مجانی بدن بازی میکنم.چون خیلی گرون شده
دی ال سی اند واکر خریدم هنوز اولشم کاش بشه تو 14 روز تموم کنم

• Like
Reactions: BoxBox
رفته بودم دی ال سی شدو برینگر خریدم بعد سر فعال کردنش خورد به هک شدن اکانت یاهوم.در نتیجه مجبور شدم یا کمک پشتیبانیشون یه اکانت دیگه بسازم.شیوا اون زمان پر بود رفتم زودریاک.البته بعدا تونستم پول هامو از اون اکانت بیارم اینور
منم زورم میاد خیلی گرون شده
و اگرم بخرم باید حد اقل روزی ۲۳ ساعت بتونم بازی کنم لول
واسه روزی ۲ ۳ ساعت واقعا سختمه و لذتی نمی‌برم

فعلا تا یه مدت اینجوری توی trial ادامه میدم
تا ساله دیگه تابستون ببینم چی پیش میاد

• Like
Reactions: tirdad666
من تنها حدسی که میزنم این هست که ایونت های 10 سالگی از نظر زمانی طولانی باشه در بازی.
همیشه ایونت ها 2 هفته طول میکشه اما ممکنه ایونت 10سالگی هم مفصل باشه و هم مثلا 4-5 هفته در بازی حضور داشته باشه.

حدسم درست بود !

vEYGy9FCRqFgAzIKazbUt347dA.jpg

ایونت 10 سالگی معرفی شد و جایزه اش یک ققنوس هست که Mount هست 🔥🔥🔥
این ایونت از 27 آگوست یعنی 9 روز دیگه شروع میشه و تا زمان پچ 6.5 ادامه خواهد داشت.

Capture.JPG

اگر هر روز بازی کنی میتونی در 14 روز تمامش کنی.

اما بدون داستان پچ ها، اون ها فکر کنم تمام نشن بصورت کامل.
خیلی هم چیزی رو از دست نمیدی به نظر من.

• Like
از قبل گفته شده بود که یک ایونت گنج Moogle در راه هست و امروز این ایونت هم معرفی شد.

Capturef.JPG
این ایونت همزمان با ایونت 10 سالگی شروع میشه و مثل اون ایونت تا زمانی که پچ 6.5 عرضه بشه فعال خواهد بود که میشه اوایل اکتبر.
یعنی حدودا 5 و یا 6 هفته حتی.

من شخصا انتظار بیشتری از جوایز این ایونت داشتم چون از قبل گفته بودند که این ایونت جوایز ویژه ای به دلیل همزمانی با 10 سالگی بازی خواهد داشت .... اما در نظر من اون قدر خاص و ویژه نیستند.

شاید مهمترین نکته جوایز این ایونت این باشه میتونیم تمام Mount های ترایال های Stormblood رو بگیریم که 7 گرگ هستند و انصافا بین تمام اکسپنشن ها زیباترین Mount ها برای Stormblood بود که این 7 گرگ هستند.
با گرفتن تمام این گرگ ها یک Quest خواهیم داشت که میتونیم بعد از انجامش گرگ / روباه 9 دم رو بگیریم که اون هم Mount هست.

Tamamo_Gozen_from_FFXIV_concept_art.jpg

( اگر ناروتو رو دیده باشید، میتونید بهتر تصورش کنید )

من انتظار داشتم که موتور Balthier و Fran از فاینال فنتزی 12 که در Shadowbringers به 14 اضافه شده بود رو در بین این جوایز ببینم .

875204719431abf31a89f1998d6a0e48da120c20_400_400.jpg

گرفتن این Mount در حال حاضر تقریبا غیر ممکن هست، همون موقع هم سخت بود واقعا.
متاسفانه خودم ندارمش.

چقد ffxiv وقت از آدم میگیره و چقد سرگرم کنندس
یعنی این بازی زمانی حال میده که ماهی ۱ میلیارد خود به خود بیاد تو حسابت
یه سیستم و اتاق خفن داشته باشی در حالی که رو تخت جلو تلویزیون بزرگ دراز کشیدی اینو بازی کنی و هیچ دغدغه ای جز بازی کردن نداشته باشی و لذتشو ببری
🥲

چقد ffxiv وقت از آدم میگیره و چقد سرگرم کنندس
یعنی این بازی زمانی حال میده که ماهی ۱ میلیارد خود به خود بیاد تو حسابت
یه سیستم و اتاق خفن داشته باشی در حالی که رو تخت جلو تلویزیون بزرگ دراز کشیدی اینو بازی کنی و هیچ دغدغه ای جز بازی کردن نداشته باشی و لذتشو ببری
🥲

بعلاوه ی اینکه 2-3 نفر و یا بهتر از اون 7 نفر از دوستانت هم باهات بازی کنن که همه ی Raid ها هم بتونی بری. 🔥🔥🔥
یک FC هم بزنید با هم.

البته بازیشون حتما باید خوب باشه 😎

بعلاوه ی اینکه 2-3 نفر و یا بهتر از اون 7 نفر از دوستانت هم باهات بازی کنن که همه ی Raid ها هم بتونی بری. 🔥🔥🔥
یک FC هم بزنید با هم.

البته بازیشون حتما باید خوب باشه 😎
چقد باحال میشه 🥲
ولی فکر کنم همچین آرزویی رو باید با خودم به گور ببرم
چون هم دیگه خودم زیاد وقت بازی کردن ندارم هم هیچکدوم از دوستام بازی نمیکنن 🥲

آخرین ویرایش:
  • Sad
دیروز دانلود اکانت اصلیم روی pc تموم شد
بعد بازی رو باز کردم نوشت ۱ روز مونده لول

یه چند تا رولت و ترایال رفتم امروز نوشت که تموم شده باید تایم کارت بخرین 😐
من که هیچی ازین ۱۴ روز فری نتونستم استفاده کنم
نامردا حداقل کاش موقع دانلود حساب نمیشد :<

احتمالا live letter بعدی 22 sep هست که به این معنی 6.5 تو 3 oct میاد.

این یکی ایونت گنج moogle به نظرم خیلی خوبه, ولی همش raid هستش یعنی نمیتونم هی توم گرایند کنم با BLU, احتمالا یکی دو هفته دیگه اشتراک میگیرم که شروع به کار کنم.
حیف که سرور آمریکا هستم, امید موفق برای دوستان اروپایی اینجا تو این ایونت.

احتمالا live letter بعدی 22 sep هست که به این معنی 6.5 تو 3 oct میاد.

این یکی ایونت گنج moogle به نظرم خیلی خوبه, ولی همش raid هستش یعنی نمیتونم هی توم گرایند کنم با BLU, احتمالا یکی دو هفته دیگه اشتراک میگیرم که شروع به کار کنم.
حیف که سرور آمریکا هستم, امید موفق برای دوستان اروپایی اینجا تو این ایونت.
کدوم سرور بازی میکنی؟
تو ایران سرور آمریکا مشکل نداری ؟
منم قبلا میخواستم آمریکا اکانت بسازم ولی پینک خیلی بالا بود نمیشد اصلا

کدوم سرور بازی میکنی؟
تو ایران سرور آمریکا مشکل نداری ؟
منم قبلا میخواستم آمریکا اکانت بسازم ولی پینک خیلی بالا بود نمیشد اصلا
تو Zalera بازی میکنم, پینک که بالا هست ولی باز قابل بازی کردن هست, اینا با هر اکسپک کیفیت سرور هاشون رو بهتر کردن, پس شاید الان راحت تر تو آمریکا بازی کنی.
بگم بدترین بخشش اینه که از یک سال پیش به فندوغ شکن نیاز هست, حداقل با اینترنت ایرانسل, برای سرور اوروپا هم به فندوغ شکن نیاز هست؟ یا با نت خط های دیگه این مشکل رو نداره؟

تو Zalera بازی میکنم, پینک که بالا هست ولی باز قابل بازی کردن هست, اینا با هر اکسپک کیفیت سرور هاشون رو بهتر کردن, پس شاید الان راحت تر تو آمریکا بازی کنی.
بگم بدترین بخشش اینه که از یک سال پیش به فندوغ شکن نیاز هست, حداقل با اینترنت ایرانسل, برای سرور اوروپا هم به فندوغ شکن نیاز هست؟ یا با نت خط های دیگه این مشکل رو نداره؟
نیازه متاسفانه 💔
یکی از دلیلایی که نزدیک ۱۴ روز دانلود روی pc طول کشید بخاطر هیتلر شکن بود... توی کنسول حداقل واسه دانلود بازی به هیتلر شکن نیاز نیست

از سمت خوده بازی ایران تحریم شده یا مشکل داخلیه ؟؟؟🤔

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or