Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

حضور نائوکی یوشیدا، تاکاشی کیریو و مدیر عامل اسکوئر انیکس یعنی یوسوکه ماتسودا در مراسم PLL امروز

◾️ ماتسودا از پلیر های فاینال فنتسی 14 برای حمایت های مداومشون تشکر کرد و گفت فرصت های ویژه‌ای که در تیم FanFest (مثل اعلام کردن جاب Blue Mage) بدست آورده بود، فقط بخاطر طرفدار ها بوده.

◽️ همونطور که قبلا گفته شد در ماه ژوئن، تاکاشی کیریو جایگزین ماتسودا میشه. اون به لایو استریم ملحق شد و گفت نه ماه صبر کرد تا بتونه این گیتار برند فاینال فنتسی 14 رو تهیه کنه.

◾️ تاکاشی کیریو گفت که اون و همسرش فاینال فنتسی 14 رو بازی میکنن و زمانی که اون توی بخش دانجن ها اشتباه میکنه توسط همسرش سرزنش میشه. اون اشاره کرد که وقتی از سر کار به خونه برمیگرده، همسرش تجهیزات و سطح آیتم مناسبی براش آماده کرده تا اونا بتونن بلافاصله بازی رو شروع کنن بنابراین همسرش از کیریو توقع داره تا به سرعت توی بازی پیشرفت کنه.

◽️ موروشی : "این یه جلسه هیئت مدیره نیست" ماتسودا گفت که میخواد بیشتر گلف بازی کنه و راجب مصدومیتی که سال گذشته براثر شکستن تجهیزات گلف براش اتفاق افتاد، توضیح داد. یوشیدا با طعنه گفت که ماتسودا میخواد وقتی بازنشسته شد گلف بازی کنه؛ اون هم در عوض از یوشیدا خواست گلف رو به فاینال فنتسی 14 اضافه کنه.

◾️ تاکاشی کیریو گفت میخواد فاینال فنتسی 14 رو به بهترین بازی ممکن تبدیل کنه همچنین اضافه کرد که از کتابخونه بازی های اسکوئر انیکس لذت میبره و امیدواره که در آینده بازی های بهتری توسعه بده.

◽️ کیریو به خطاب به بیننده ها گفت که برای اعلام BLU یوسوکه ماتسودا هیجان زده باشن و گفت خودش هم اونقدر برای توسعه بازی هیجان زده است که Warrior of Light (ناخواسته اسم داخل بازی خودشو فاش کرد) نمیتونه خیلی مراقب باشه.

◾️ یوشیدا در صحبت های خودش اشاره که اون اخیرا کاملا با بررسی محتویات پچ 6.4 و سفر به خارج از کشور برای مراسم Pax East مشغول بوده.

• Like
Reactions: bezad
IMG_20230331_161912_255.jpg IMG_20230331_161912_824.jpg
آپدیت های جدید فاینال فنتسی 14

◾️ پچ 6.38 سه شنبه یعنی چهارم آپریل منتشر میشه؛ در این پچ محدودیت هفتگی Pandaemonium Abyssos (Savage) برداشته میشه، PvP های جدید تنظیم میشه، فصل ششم Crystalline Conflict شروع میشه و سخت افزار مرکز داده NA هم جایگزین میشه.

◽️ پچ 6.4 "The Dark Throne" نام داره و در اواخر ماه می منتشر میشه؛ این پچ سناریو اصلی رو ادامه میده همونطور که در تصاویر منتشر شده کارکتر های Erenville ، Krile و زیرو حضور دارن.

• Like
Reactions: bezad
IMG_20230331_163219_795.jpg IMG_20230331_163219_967.jpg IMG_20230331_163219_465.jpg
جزئیات بیشتری از پچ 6.4 منتشر شد.

◾️ چپتر بعدی "Tataru's Grand Endeavor" شروع میشه و همونطور که در تصویر میبینید کارکتر های گایوس و آلی به دنبال سناریوی Sorrows of Werlyt میگردن.

◽️ ماجراجویی های بیشتری در Hildibrand ادامه پیدا میکنه و بازرس (؟) هم چهره عجیبی به خودش گرفته.

IMG_20230331_163937_935.jpg IMG_20230331_163938_328.jpg IMG_20230331_163938_230.jpg
ماموریت های جدید در پچ 6.4

◾️ داستان Hildibrand ادامه پیدا میکنه همونطور که ماموریت های ارتقا سلاح Manderville هم همچنان ادامه داره؛ تصاویر کارکتر های گادبرت و گرولت رو در Radz-at-Han نشون میده.

◽️ ماموریت های Splendorous Tool هم حول محور کارکتر های گرنولدت و مووِن در Crystalline Mean Crystarium خواهد بود.

ماموریت های جدید در پچ 6.4

◾️ داستان Hildibrand ادامه پیدا میکنه همونطور که ماموریت های ارتقا سلاح Manderville هم همچنان ادامه داره؛ تصاویر کارکتر های گادبرت و گرولت رو در Radz-at-Han نشون میده.

◽️ ماموریت های Splendorous Tool هم حول محور کارکتر های گرنولدت و مووِن در Crystalline Mean Crystarium خواهد بود.
یعنی کل بازی یک طرف این Hildibrand یک طرف.
چقدر مراحل فان و خنده داری داره این احمق ، برای من کم پیش اومده تو بازیی اینطور بخندم ولی این احمق رو انگاری از توی یک انیمه خنده دار ورداشتنش چپوندن تو بازی :))
واقعا دلم براش تنگ شده:(

ببینم بالاخره فرصت میشه تو این چند روز مونده از لاگین رایگان بازی رو آپدیت کنم و برگردم و مراحل بعدی این کمدین رو برم یا نه.

چقدر مراحل فان و خنده داری داره این احمق ، برای من کم پیش اومده تو بازیی اینطور بخندم ولی این احمق رو انگاری از توی یک انیمه خنده دار ورداشتنش چپوندن تو بازی :))

ببینم بالاخره فرصت میشه تو این چند روز مونده از لاگین رایگان بازی رو آپدیت کنم و برگردم و مراحل بعدی این کمدین رو برم یا نه.
خیلی اخبار زیاد دیگه نمی تونم باقیشو اینجا بزارم

• Like
Reactions: m.d.makan
یوشیدا شبیه مغازه دارا شده میری تو مغازه جنسارو معرفی میکنه لامصبا یکم آدم باشید کارگردان بازی رو مجبور نکنید جنس هارو تبلیغ کنه🤣

دارن از محبوبیت یوشیدا سو استفاده میکنن

• Smile
Reactions: m.d.makan
اومدم اینجا که نا امیدی خودم رو اعلام کنم که کاملا غافلگیر شدم .... رضا با همون پشتکار 16 این Live Letter رو هم کاور کرده : ) )
چقدر ضعیف بود ...........

من هم در این چند روز آینده میخوام از اون 4 روز رایگان استفاده کنم.
دلیلی که شارژ نمیکنم بر خلاف اینکه گیم تایم گرفتم اینه که حدس میزنم این ها یک ایونت از 16 در 14 قرار بدن که میشه همون نزدیکی های تاریخ عرضه ی 16.

رفتم چک کردم دیدم ایونت Lightning Return رو از 2 هفته قبل از اینکه بازی بیاد توی 14 شروع کرده بودن با این حساب اگر ایونت از 16 بذارن باید مثلا هفته ی دوم June توی بازی قرار بگیره.
و من اگر 2 هفته ی دیگه شارژ کنم، اکانتم تا نیمه ی دوم June دومم میاره ... شاید هم صبر کنم 23 آوریل شارژ کنم که دقیقا تا روز اومدن 16 اکانتم فعال باشه.

فکرش ر و بکنید که لباس های کلایو رو بذارن توی 14 یا شمشیرش رو 😱🤯 قطعا هیچ کسی نمیخواد از دست بده .

ولی چقدر بی هیجان هست پچ های Endwalker !

البته دلیلش هم اینه که برخلاف اکسپنشن های قبل که توی سومین پچ داستان جمع میشد اینجا با خود Endwalker داستان جمع شد.
تمام این پچ ها مقدمه چینی برای 7.0 هست من که 6.3 رو نرفتم اما از این طرف و اون طرف هم چیزی نشنیدم که خیلی هیجان انگیز بوده، 6.4 هم به نظرم هیجانی توش نداشت.

البته خب هیچ Mount و Armor و اسلحه ای هم نشون نداند از 6.4

تنها چیز جالبش برای من این بود که Scholar ها میتونن فرشته هاشون رو Glam کنن.
اون اوایل که من Whitemage هم بازی میکردم تنها دیلی که نمیرفتم سمت Scholar همون فرشته ها بود ... خیلی لوس بودن ... همش میگفتم ای کاش حداقل میشد به جای این 2 تا فرشته همون Carbuncle باشه.
بلاخره این رو به بازی اضافه کردن اما من از Stormblood به این ور دیگه Healer بازی نکردم و نمیکنم.

یوشیدا شبیه مغازه دارا شده میری تو مغازه جنسارو معرفی میکنه لامصبا یکم آدم باشید کارگردان بازی رو مجبور نکنید جنس هارو تبلیغ کنه🤣

دارن از محبوبیت یوشیدا سو استفاده میکنن

:)) اون سیاست خودشه

توی Pax هم وقتی داشت 16 رو Present میکرد عروسک Torgal زیر دستش بود و هی نوازش میکرد عروسک رو.
هیج کدوم از فاینال های دیگه انقدر Merchandise ندارن و همونایی هم که دارن رو کارگردان و تهیه کننده هاشون نمیان present کنن :))

اومدم اینجا که نا امیدی خودم رو اعلام کنم که کاملا غافلگیر شدم .... رضا با همون پشتکار 16 این Live Letter رو هم کاور کرده : ) )
چقدر ضعیف بود ...........

من هم در این چند روز آینده میخوام از اون 4 روز رایگان استفاده کنم.
دلیلی که شارژ نمیکنم بر خلاف اینکه گیم تایم گرفتم اینه که حدس میزنم این ها یک ایونت از 16 در 14 قرار بدن که میشه همون نزدیکی های تاریخ عرضه ی 16.

رفتم چک کردم دیدم ایونت Lightning Return رو از 2 هفته قبل از اینکه بازی بیاد توی 14 شروع کرده بودن با این حساب اگر ایونت از 16 بذارن باید مثلا هفته ی دوم June توی بازی قرار بگیره.
و من اگر 2 هفته ی دیگه شارژ کنم، اکانتم تا نیمه ی دوم June دومم میاره ... شاید هم صبر کنم 23 آوریل شارژ کنم که دقیقا تا روز اومدن 16 اکانتم فعال باشه.

فکرش ر و بکنید که لباس های کلایو رو بذارن توی 14 یا شمشیرش رو 😱🤯 قطعا هیچ کسی نمیخواد از دست بده .

ولی چقدر بی هیجان هست پچ های Endwalker !

البته دلیلش هم اینه که برخلاف اکسپنشن های قبل که توی سومین پچ داستان جمع میشد اینجا با خود Endwalker داستان جمع شد.
تمام این پچ ها مقدمه چینی برای 7.0 هست من که 6.3 رو نرفتم اما از این طرف و اون طرف هم چیزی نشنیدم که خیلی هیجان انگیز بوده، 6.4 هم به نظرم هیجانی توش نداشت.

البته خب هیچ Mount و Armor و اسلحه ای هم نشون نداند از 6.4

تنها چیز جالبش برای من این بود که Scholar ها میتونن فرشته هاشون رو Glam کنن.
اون اوایل که من Whitemage هم بازی میکردم تنها دیلی که نمیرفتم سمت Scholar همون فرشته ها بود ... خیلی لوس بودن ... همش میگفتم ای کاش حداقل میشد به جای این 2 تا فرشته همون Carbuncle باشه.
بلاخره این رو به بازی اضافه کردن اما من از Stormblood به این ور دیگه Healer بازی نکردم و نمیکنم.
والا خبرا خیلی بیشتر از این ترجمش هم تقریبا داره تموم میشه نمیدونم اینجا هم بزارمش یا نه

:)) اون سیاست خودشه

توی Pax هم وقتی داشت 16 رو Present میکرد عروسک Torgal زیر دستش بود و هی نوازش میکرد عروسک رو.
هیج کدوم از فاینال های دیگه انقدر Merchandise ندارن و همونایی هم که دارن رو کارگردان و تهیه کننده هاشون نمیان present کنن :))
من تا حالا این نامه هارو نگاه نکرده بودم نمی دونستم انقدر کالا معرفی میکنه

IMG_20230331_193328_539.jpg IMG_20230331_193329_112.jpg IMG_20230331_193328_875.jpg IMG_20230331_193328_626.jpg
دانجن ها و تریال های جدید در پچ 6.4

◾️ یه دانجن جدید در پچ 6.4 به اسم The Aetherfont اضافه شده. یوشیدا در صحبت های خودش اشاره کرد که خرس های قطبی اون رو یاد MMORPG میندازن و احتمالا دلیلش هم Ultima Online بوده.

◽️ ساختمون هایی که در این دانجن دیده میشن از نظر ظاهری تا حدودی شبیه به Sharlayan هستن.

◾️ تریال جدیدی به اسم The Vodcast Is به بازی اضافه میشه که یه نسخه بی نهایت هم خواهد داشت؛ در این تریال پلیر ها با کارکتر Golbez رو به رو میشن‌.

◽️ یه تریال جدید جایگزین نسخه آزمایشی فعلی خودش میشه که در اون باید برای رویارویی با Zurvan (که قبلا بعد از انتشار Heavensward و در سناریوی The Warring Triad دیده بودیمش) آماده شد.

اینکه در پچ بعدی هم ارنویل هست ... بعید نیست به یکی از شخصیت های اصلی تبدیلش کنن برای 7.0
شنیده بودم در 6.3 هم نقش داشته.

103b4ff1cd92638a99a3d261712d2217.jpg

IMG_20230331_161912_824.jpg
من اون اوایل منتظر بودم لباس هاش و اون کوله پشتیش رو به عنوان reputation reward توی بازی قرار بدن اما اصلا هیچ Tribe Questی که به این شخصیت مربوط بشه در بازی معرفی نشد و نخواهد شد.
کاراکتر جالبی داره ولی و به نظرم خوب میشه که به شخصیت اصلی داستانی تبدیلش کنن.

• Like
Reactions: m.d.makan and bezad
IMG_20230331_193538_081.jpg IMG_20230331_193538_072.jpg
دومین دانجن بخش Variant & Criterion به اسم "Mount Rokkon" در پچ 6.4 منتشر میشه.

◾️ این دانجن سه درجه سختی نرمال ، Criterion و Criterion (یا همون Savage) رو داره؛ برای آنلاک کردن یا همون دسترسی به این دانجن نیازی به تکمیل زیرزمین Sil'dihn نیست.

◽️ قابلیت Duty Support به دانجن های بخش Stormblood یعنی The Sirensong Sea Bardam's Mettle , Doma Castle , Castrum Abania و Ala Mhigo اضافه شده؛ این قابلیت به NPC ها اجازه میده که به جای پلیر های دیگه، شما رو در دانجن های داستانی همراهی کنن.

• Like
Reactions: m.d.makan and bezad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or