اومدم اینجا که نا امیدی خودم رو اعلام کنم که کاملا غافلگیر شدم .... رضا با همون پشتکار 16 این Live Letter رو هم کاور کرده : ) )
چقدر ضعیف بود ...........
من هم در این چند روز آینده میخوام از اون 4 روز رایگان استفاده کنم.
دلیلی که شارژ نمیکنم بر خلاف اینکه گیم تایم گرفتم اینه که حدس میزنم این ها یک ایونت از 16 در 14 قرار بدن که میشه همون نزدیکی های تاریخ عرضه ی 16.
رفتم چک کردم دیدم ایونت Lightning Return رو از 2 هفته قبل از اینکه بازی بیاد توی 14 شروع کرده بودن با این حساب اگر ایونت از 16 بذارن باید مثلا هفته ی دوم June توی بازی قرار بگیره.
و من اگر 2 هفته ی دیگه شارژ کنم، اکانتم تا نیمه ی دوم June دومم میاره ... شاید هم صبر کنم 23 آوریل شارژ کنم که دقیقا تا روز اومدن 16 اکانتم فعال باشه.
فکرش ر و بکنید که لباس های کلایو رو بذارن توی 14 یا شمشیرش رو
قطعا هیچ کسی نمیخواد از دست بده .
ولی چقدر بی هیجان هست پچ های Endwalker !
البته دلیلش هم اینه که برخلاف اکسپنشن های قبل که توی سومین پچ داستان جمع میشد اینجا با خود Endwalker داستان جمع شد.
تمام این پچ ها مقدمه چینی برای 7.0 هست من که 6.3 رو نرفتم اما از این طرف و اون طرف هم چیزی نشنیدم که خیلی هیجان انگیز بوده، 6.4 هم به نظرم هیجانی توش نداشت.
البته خب هیچ Mount و Armor و اسلحه ای هم نشون نداند از 6.4
تنها چیز جالبش برای من این بود که Scholar ها میتونن فرشته هاشون رو Glam کنن.
اون اوایل که من Whitemage هم بازی میکردم تنها دیلی که نمیرفتم سمت Scholar همون فرشته ها بود ... خیلی لوس بودن ... همش میگفتم ای کاش حداقل میشد به جای این 2 تا فرشته همون Carbuncle باشه.
بلاخره این رو به بازی اضافه کردن اما من از Stormblood به این ور دیگه Healer بازی نکردم و نمیکنم.