Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

شما فکر کنم نه تنها از بازی دور بودی، بلکه خبرها رو هم دنبال نمیکردی مدتی.
بصورت کامل Summoner رو عوض کردند، همون طور که در Shadowbringers بصورت کامل Machinist رو عوض کردند.
قرار هم هست به زودی Dragoon و Astrologian رو عوض کنند، البته به زودی که نه .... سال دیگه با اکسپنشن جدید.

در مورد ایرانسل هم من هیچ ایده ای ندارم که چقدر خوب هست و اینکه هزینه اش چقدر هست.
من صبح تا شب یوتیوب رو باز میذارم و دارم چیز میز گوش میدم، برای همین مصرفم خیلی زیاده.
اتفاقا منم یوتیوب همیشه بازه وقتایی که تو خونه هستم :D

در مورد ایرانسل اصلا پیشنهاد نمیشه چون سرعت خوبه قیمت افتضاحه
مثلا یه بسته 10 گیگی میشه 35 تومن که 2 روزه تموم میشه البته بستگی داره، میشه تو 1 ساعتم تمومش کرد:D من خودم واسه دانلود این بازی 5 تا بسته خریدم چون اگه میخواستم با نت مخابرات دانلود کنم تا زمانی که هنوز به درجه شهادت نرسیدم نمیتونستم بازی رو شروع کنم:D

• Like
Reactions: tirdad666
اتفاقا منم یوتیوب همیشه بازه وقتایی که تو خونه هستم :D

در مورد ایرانسل اصلا پیشنهاد نمیشه چون سرعت خوبه قیمت افتضاحه
مثلا یه بسته 10 گیگی میشه 35 تومن که 2 روزه تموم میشه البته بستگی داره، میشه تو 1 ساعتم تمومش کرد:D من خودم واسه دانلود این بازی 5 تا بسته خریدم چون اگه میخواستم با نت مخابرات دانلود کنم تا زمانی که هنوز به درجه شهادت نرسیدم نمیتونستم بازی رو شروع کنم:D
با این حساب گزینه هام کمتر شد ... امروز تماس بگیرم با مبین نت ببینم اون چطور هست ؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم از Mount ی که دنبالش بودم! راه بدست اوردنش هم به جزیره مربوط میشه باید حتما به Rank آخر رسیده باشی که بگیریش

ffxiv_11092022_190025_774.png

ffxiv_11092022_211030_199.png

آخرین ویرایش:
امروز اسلحه های Relic جدید به بازی اضافه شد.
چقدر هم دیزاین چشم نوازی دارن !!!
همه فکر میکردن چون به Hildibrand مربوط میشن شاید دیزاین طنزی داشته باشن اما این طور نیست اصلا.
پالادینش بی نظیره !

اینجا میتونید تماشا کنید ، هنوز عکسی ازشون ندیدم که بتونم بذارم.

با شرایط فعلی هم بازی بسیار سخت و با lag بالا قابل انجام هست که باید گفت عملا قابل انجام نیست.

دستور پخت غذا های فاینال فنتسی 14 که از اولتیمانیای آشپزی این بازی برداشته شده است.

این دستور های پخت مربوط به غذا های زیر می باشد:

◾️ Starlight Dodo

◽️ Dodo Omelette

◾️ Coffee biscuit

سلام
من خیلی وقت بود سر نزدم ... شما خودت درست کردی اینا رو ؟ شدنی هست ؟
اون بیسکوییت قهوه من رو یاد رین و گایا انداخت : ))

میدونستم :(( :(( :((

بله 2 تا هم جایزه برد البته .... چقدر دلم میخواد بتونم بازی کنم و چقدر هم نیاز دارم که بازی کنم -____________-
من این 4 روز رایگان رو رفتم و واقعا حسرت روزهایی رو خوردم که میشد بازی کرد، هر چند که در اون 4 روز خیلی خیلی خیلی سخت وصل میشد و وارد بازی میشد. ( دوست دارید اسکرین شات بذارم ؟ )

نمیدونم .... دارم فکر میکنم یک اکانت ترایال بسازم و بچرخم در اون دنیا برای خودم.
البته اکانت ساختن هم خودش کار بسیار سختی بود همیشه.

نمیدونم liveletter پریروز رو دیدید یا نه ؟
تریلر 6.3 رو نشون دادن که 10 ژانویه میاد و در آخرش هم تاریخ های دقیق Fanfest های سال بعد رو گفتند.
آخریش که در ژاپن هست روزهای 7 و 8 ژانویه 2024 هست و جایی که قراره برگزار بشه یکی از بزرگترین سالن های کنسرت در ژاپن هست.
انتخاب چنین مکان بزرگ و پرهزینه ای خیلی حرکت بزرگی هست واقعا، نشون میده که بازی چقدر موفق هست الان.
این طور هم که YoshiP گفت میخوان در Fanfest ها تولد 10 سالگی بازی رو جشن بگیرن.

FkqrISOWQAEcOVp.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام
من خیلی وقت بود سر نزدم ... شما خودت درست کردی اینا رو ؟ شدنی هست ؟
اون بیسکوییت قهوه من رو یاد رین و گایا انداخت : ))

بله 2 تا هم جایزه برد البته .... چقدر دلم میخواد بتونم بازی کنم و چقدر هم نیاز دارم که بازی کنم -____________-
من این 4 روز رایگان رو رفتم و واقعا حسرت روزهایی رو خوردم که میشد بازی کرد، هر چند که در اون 4 روز خیلی خیلی خیلی سخت وصل میشد و وارد بازی میشد. ( دوست دارید اسکرین شات بذارم ؟ )

نمیدونم .... دارم فکر میکنم یک اکانت ترایال بسازم و بچرخم در اون دنیا برای خودم.
البته اکانت ساختن هم خودش کار بسیار سختی بود همیشه.

نمیدونم liveletter پریروز رو دیدید یا نه ؟
تریلر 6.3 رو نشون دادن که 10 ژانویه میاد و در آخرش هم تاریخ های دقیق Fanfest های سال بعد رو گفتند.
آخریش که در ژاپن هست روزهای 7 و 8 ژانویه 2024 هست و جایی که قراره برگزار بشه یکی از بزرگترین سالن های کنسرت در ژاپن هست.
انتخاب چنین مکان بزرگ و پرهزینه ای خیلی حرکت بزرگی هست واقعا، نشون میده که بازی چقدر موفق هست الان.
این طور هم که YoshiP گفت میخوان در Fanfest ها تولد 10 سالگی بازی رو جشن بگیرن.
سلام‌ والا علاقه ای به آشپزی ندارم بقیه بچه ها زدنش پست رو

• Like
Reactions: Inoeex
سلام .......
چقدر ناراحت کننده که کسی اینجا فعال نیست. 😣😞
نه به خاطر این بازی بلکه به این خاطر که نشون میده چقدر مود همه پایین هست .... واقعا یاد روزهایی که هیجان داشتیم به خیر.

من شخصا به شدت نیاز به MMO دارم ... از طرفی هم شارژ بازی واقعا فضایی شده ... و از طرف دیگه هم فیلترینگ هست.
آیا فقط من بودم که بازی برام چنین شرایطی داشت؟ من نمیتونستم به سرورهای اروپا بصورت مستقیم وصل بشم اما برای بازی کردن توی بقیه سرورها هیچ مشکلی نداشتم.
دارم فکر میکنم نکنه مشکل از سیستم من بوده اصلا و با تغییر ویندوز درست بشه. 🤔🤔🤔

کسی بود که مثل من نتونه مستقیم وصل بشه به بازی ؟

آخرین ویرایش:
مگه پخش شده؟
نتیجش هم معلومه چی میشه.
دو تا هست یه سریالی یه سینمایی جفتشون هم ری اکشن مثبت گرفتن از منتقدا و راجب یه پدر و پسر گیمر

اونی که تو میگی رو قرار بود سونی بسازه ولی معلوم نیست چی شدش اصلا

درد من الان اینکه چرا این لایو اکشنا زیر نویس فارسی ندارن ولی چرا لایو اکشنای رزیدنت اویل که این همه خود طرفداراش هیت میکننش همشون زیر نویس دارن

دو تا هست یه سریالی یه سینمایی جفتشون هم ری اکشن مثبت گرفتن از منتقدا و راجب یه پدر و پسر گیمر

اونی که تو میگی رو قرار بود سونی بسازه ولی معلوم نیست چی شدش اصلا

درد من الان اینکه چرا این لایو اکشنا زیر نویس فارسی ندارن ولی چرا لایو اکشنای رزیدنت اویل که این همه خود طرفداراش هیت میکننش همشون زیر نویس دارن
من تریلر اینهارو دیده بودم ولی اصلا جذبم نکرد چون لایو اکشن نیستن.
بیشتر درامه تا بخواد چیز دیگه ای باشه.
استفاده از اسم و تصاویر بازی اون وسط بهونست.

من تریلر اینهارو دیده بودم ولی اصلا جذبم نکرد چون لایو اکشن نیستن.
بیشتر درامه تا بخواد چیز دیگه ای باشه.
استفاده از اسم و تصاویر بازی اون وسط بهونست.
من کلا دوست دارم هرچی اسم فاینال روش باشه رو ببینم یا بازیش کنم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or