GENE
کاربر سایت
مهم همون سلاحه. هر Accessory بزاری کنارش مچ میشه.ببخشید هرکدوم از اون accessory ها رو گفتین میشه با اون اسلحه ی خاص مچ کرد دیگه؟مثلا برای لایت فقط اسلحش lionheart باشه با هرکدوم از اون accessory ها فرقی نمیکنه دیگه؟
اگه مرحله 6 هستی خیلی زوده واسه آپگرید. وقتی Open Wold بشه شما توانایی سوار شدن بر چوکوبو را بدست میاری که میتونی توی محیط بگردی و یه سری آیتمهای گرون قیمت پیدا کنی. با فروش اونها پول زیادی بدست میاری و میتونی متریال بخری. وقتی رسیدی اونجا بگو تا دقیق بگم چی بخری و چطور آپگرید کنی.gene جان میشه بهترین روشو واسه اپگرید بگی اینطور که من خوندم هر سلاح 20 30 تا لول داره این متریالها که من تا الان تا مرحله 6 پیدا کردم فکر نکنم یه سلاحو به 10 برسونه چه برسونه بخوام سلاح همرو اپگرید کنم
روش خاصی نداره. HP و قدرتت که بالا بره به چند تا ضربه خیلی راحت میمیره.من به قسمت open world رسیدم وبد 5 6 تا وارد قسمت تونل ها شدم.
جلوتر یه ربات بزرگ میاد بیرون که بیرون که سریع و راحت همه رو می کشه.
کسی می دونه چطوری باید کشتش؟
ولی اون راهی که شما رفتی راه فرعیه. فعلا بیخیالش شو و مسیر سمت راست را ادامه بده و سعی کن ماموریتهای فرعی را انجام بدی تا بتونی همه رولها را برای کاراکترهات بگیری.
حتی بعد از تموم شدن بازی هم میتونی به این محیط برگردی و آپگرید کنی و همه انواع دشمنها را بکشی.

گفتی لول 9 به بعد اپگرید کنم میشه حالا راهنمایی کنی ؟ یه سوال دیگه این دشمنا که مثلا خودشونو میزنن قوی میکنن بالا سرشون مثلا میاد در برابر ضربه های فیزیکی مقاوم شدند چه طوری میشه اون جادوشونو خنثی کرد ؟و یه مطلب دیگه امرو یه یارو یه جادویی زد دیگه فنگ نمیتونست حمله فیزیکی کنه اونو چه طور خنثی کنم ؟