من که نگفتم لیون هارت بده ، گفتم برای رول "راو" اکسیس بهتره و برای " کامن" لیونبرای Light:
توی مبارزههای آخر بازی و Missionها دیگه یه رول خاص معنی نداره و شما دائم در حال تعویض رولها هستی.
اسلحه Axis سریعتره ولی قدرتش کمتره: 315
در عوض Lionheart یه مزیت بزرگ داره خط Stagger را خیلی سریع پر میکنه و علاوه بر اون قدرت بالایی هم داره: 508 و همچنین برای گرفتن Lucky breaker هم لازمه
وقتی تایر 3 بشه ATB میگیره و خیلی بهتر از دیفنس هست براشبرای Hope
درسته که Hawkeye بالاترین Magic را داره ولی هیچ مزیت فرعی دیگهای نداره.
Vidohunir علاوه بر اینکه Magic بالایی داره، Defence را هم افزایش میده( چیزی که برای زنده موندن Hope حیاتیه)
باز هم من این سلاح رو رد نرکدم ، بلکه یکی دیگه هم که مناسب بود رو معرفی کردمبرای Sazh
Vega باز هم هیچ مزیت جانبی نداره ولی Procyons بعد از Stagger شدن دشمن باعe میشه که سرعت خالی شدن خط Stagger حدود 30 درصد کمتر بشه. مخصوصا برای از بین بردن دشمنهایی که HP بالا دارند این یه مزیت عالیه. همین 30 درصد میتونه به شما فرصت بده حدود 1-2 میلیون Damage وارد کنید.
بابت راهنماییت هم ممنونباید یه Accessory مخصوص را در کنار یه اسلحه بخصوص قرار بدی تا Lucky Breaker بدست بیاری.
Accessoryها اینها هستند:
Hunter’s Friend
Energy Sash( خودم از این استفاده میکنم)
Survivalist Catalog
Winner’s Medal
Hunt Catalog
و سلاحهایی که باید با این Accessoryها مچ کنی:
Lionheart برای لایتنینگ
Taming Pole برای فنگ
Unsetting sun برای اسنو
Vidohunir برای هوپ
Procyons برای Sazh
من فقط لایتنینگ و فنگ را Lucky کردم.
اما لاکی بریک کردن کاملا شانسیه که بجاش به انهایی که تازه میخوان بازی کنن ، روش Death رو پیشنهاد میدم ( مخصوصا مامریت 55 )
نه انقدرا همخب بعد قیمت اسلحه ها هم حتما سر به فلک میکشه دیگه نه؟از چپتر چند میتونم وارد اون مغازه هه بشم؟
آیتم کیش دیگه چیه؟
نه باید کاملا بصور ترکیبی استفاده شن تا شانس لاکی بریک کردم بیشتر بشهببخشید هرکدوم از اون accessory ها رو گفتین میشه با اون اسلحه ی خاص مچ کرد دیگه؟مثلا برای لایت فقط اسلحش lionheart باشه با هرکدوم از اون accessory ها فرقی نمیکنه دیگه؟
اپگرد سلاح فقط زمانی بکارت میان که وارد OW میشی و دشمنات از باس ها قویترن ، پس هیچکدوم رو هم اپ نکن ، نکردیgene جان میشه بهترین روشو واسه اپگرید بگی اینطور که من خوندم هر سلاح 20 30 تا لول داره این متریالها که من تا الان تا مرحله 6 پیدا کردم فکر نکنم یه سلاحو به 10 برسونه چه برسونه بخوام سلاح همرو اپگرید کنم ولی واقعا عجب داستانی داره این بازیا مثل فیلمه دقیقا
اصلا نیازی نداری با اون درگیر شی و فعلا هم زورت بهش نمیرسه برای خط داستانی فقط باید ماموریت ها تایجن تاور رو بریمن به قسمت open world رسیدم وبد 5 6 تا وارد قسمت تونل ها شدم.
جلوتر یه ربات بزرگ میاد بیرون که بیرون که سریع و راحت همه رو می کشه.
کسی می دونه چطوری باید کشتش؟
باید A بزنی تا استگر بشه بد خود اودین حال طرف رو جا میارهمن از Gran Pulse اومدم بیرون وارد Cocoon شدم.همون اول ورودم باید با یه ربات بجنگیم که شروع نبرد با Lightning و Odin هست.ولی وقتی Odin میره هیچ جوره نمی شه کشتش.
کسی می دونه چطوری میشه کشتش؟
دوستان یه کمکی در مورد آپگرید اسلحه ها میکنید؟از کدوم components ها استفاده کنم؟
دقیقا چرا بهتره؟ Axis نهایت Magicـش 315 هست ولی Lionheart 508.من که نگفتم لیون هارت بده ، گفتم برای رول "راو" اکسیس بهتره و برای " کامن" لیون
همه اسلحهها وقتی درجه 3 بشن یه ATB اضافه میشه و این چیزی نیست که مخصوص یه اسلحه خاص باشه. بعضیها غیر از ATB یه مزیت جانبی هم دارند، مثل همون Vidohunirوقتی تایر 3 بشه ATB میگیره و خیلی بهتر از دیفنس هست براش
Death آخرای بازی بدست میاد و مهمترین جایی که استفاده میشه همون ماموریت 55ـه. فقط هم مخصوص وانیله و فکر نکنم کسی حاضر باشه وانیل را بزاره Leader.اما لاکی بریک کردن کاملا شانسیه که بجاش به انهایی که تازه میخوان بازی کنن ، روش Death رو پیشنهاد میدم ( مخصوصا مامریت 55 )
بخوای فقط خط داستانی را بری حدود 10 ساعت. اگه بخوای ماموریت فرعی و ... بری تا 50-60 ساعت دیگه هم راه داره.سلام من رسیدم به دیسک سوم کسی میدونه که چند ساعت دارم تا اتمام بازی
منم اول این حسوو داشتم اما شما مطمین باش داستانش میخکوبت میکنه راجع به مبارزاتم جلوتر که بری سختتر و جالبتر میشه و باید از استراتژیهای خاصی استفاده کنیمن یه RPG باز خفن بودم و هستم
و کلی منتظر بودم امتحانات دانشگاه تموم بشه بشینم سر این بازی
یه دو ساعت بازی کردم ولی خیلی خورد تو ذوغم
اول اینکه فکر می کردم ترن-بیس باشه مبارزاتش ( مدل دیسگایی و گراندیا )
ولی من اصلا با مبارزاتش حال نکردم
خیلی مسخرست هیچ نبوغ یا هیجانی نداره
حالا نمی دونم چون اول بازیه اینجوریه یا کلا همینجور روتینه بازیش
فعلا که بی خیالش شدم تا نظرات بقیه رو هم بدونم
والا به نظر من یکم باید به بازی مهلت بدین.2 ساعت زمانی نیست که به خاطرش یه بازی RPG رو بزارین کنارمن یه RPG باز خفن بودم و هستم
و کلی منتظر بودم امتحانات دانشگاه تموم بشه بشینم سر این بازی
یه دو ساعت بازی کردم ولی خیلی خورد تو ذوغم
اول اینکه فکر می کردم ترن-بیس باشه مبارزاتش ( مدل دیسگایی و گراندیا )
ولی من اصلا با مبارزاتش حال نکردم
خیلی مسخرست هیچ نبوغ یا هیجانی نداره
حالا نمی دونم چون اول بازیه اینجوریه یا کلا همینجور روتینه بازیش
فعلا که بی خیالش شدم تا نظرات بقیه رو هم بدونم
برای Hope باید سلاح Arikanto را بردارید. ببخشید، اشتباه از من بود.آقایون ما یه سوال کردیم کسی جوابش رو نمیدونه؟
لاکی بریک به ما نمیده چرا؟هوپ رو با اسلحه vindohine و energy sash گذاشتم ولی chain پر نمیشه سریع
ببخشید بقیه مواردی که گفتین درسته؟من یه جای دیگه خوندم حتما لازم نیست اسلحه ی مخصوصی هم داشته باشی دو تا از این آیتم ها رو بزاری بقل هم بهت لاکی میدهبرای Hope باید سلاح Arikanto را بردارید. ببخشید، اشتباه از من بود.