Final Fantasy XIII - X360

من از Gran Pulse اومدم بیرون وارد Cocoon شدم.همون اول ورودم باید با یه ربات بجنگیم که شروع نبرد با Lightning و Odin هست.ولی وقتی Odin میره هیچ جوره نمی شه کشتش.
کسی می دونه چطوری میشه کشتش؟

برای Light:
توی مبارزه‌های آخر بازی و Missionها دیگه یه رول خاص معنی نداره و شما دائم در حال تعویض رول‌ها هستی.
اسلحه Axis سریعتره ولی قدرتش کمتره: 315
در عوض Lionheart یه مزیت بزرگ داره خط Stagger را خیلی سریع پر میکنه و علاوه بر اون قدرت بالایی هم داره: 508 و همچنین برای گرفتن Lucky breaker هم لازمه
من که نگفتم لیون هارت بده ، گفتم برای رول "راو" اکسیس بهتره و برای " کامن" لیون

برای Hope
درسته که Hawkeye بالاترین Magic را داره ولی هیچ مزیت فرعی دیگه‌ای نداره.
Vidohunir علاوه بر اینکه Magic بالایی داره، Defence را هم افزایش میده( چیزی که برای زنده موندن Hope حیاتیه)
وقتی تایر 3 بشه ATB میگیره و خیلی بهتر از دیفنس هست براش

برای Sazh
Vega باز هم هیچ مزیت جانبی نداره ولی Procyons بعد از Stagger شدن دشمن باعe میشه که سرعت خالی شدن خط Stagger حدود 30 درصد کمتر بشه. مخصوصا برای از بین بردن دشمن‌هایی که HP بالا دارند این یه مزیت عالیه. همین 30 درصد میتونه به شما فرصت بده حدود 1-2 میلیون Damage وارد کنید.
باز هم من این سلاح رو رد نرکدم ، بلکه یکی دیگه هم که مناسب بود رو معرفی کردم
باید یه Accessory مخصوص را در کنار یه اسلحه بخصوص قرار بدی تا Lucky Breaker بدست بیاری.
Accessoryها این‌ها هستند:
Hunter’s Friend
Energy Sash( خودم از این استفاده می‌کنم)
Survivalist Catalog
Winner’s Medal
Hunt Catalog

و سلاح‌هایی که باید با این Accessoryها مچ کنی:
Lionheart برای لایتنینگ
Taming Pole برای فنگ
Unsetting sun برای اسنو
Vidohunir برای هوپ
Procyons برای Sazh

من فقط لایتنینگ و فنگ را Lucky کردم.
بابت راهنماییت هم ممنون
اما لاکی بریک کردن کاملا شانسیه که بجاش به انهایی که تازه میخوان بازی کنن ، روش Death رو پیشنهاد میدم ( مخصوصا مامریت 55 )

خب بعد قیمت اسلحه ها هم حتما سر به فلک میکشه دیگه نه؟از چپتر چند میتونم وارد اون مغازه هه بشم؟
آیتم کیش دیگه چیه؟
نه انقدرا هم
ماموریت 47 فکر کنم میدش

ببخشید هرکدوم از اون accessory ها رو گفتین میشه با اون اسلحه ی خاص مچ کرد دیگه؟مثلا برای لایت فقط اسلحش lionheart باشه با هرکدوم از اون accessory ها فرقی نمیکنه دیگه؟
نه باید کاملا بصور ترکیبی استفاده شن تا شانس لاکی بریک کردم بیشتر بشه

gene جان میشه بهترین روشو واسه اپگرید بگی اینطور که من خوندم هر سلاح 20 30 تا لول داره این متریالها که من تا الان تا مرحله 6 پیدا کردم فکر نکنم یه سلاحو به 10 برسونه چه برسونه بخوام سلاح همرو اپگرید کنم :(ولی واقعا عجب داستانی داره این بازیا مثل فیلمه دقیقا
اپگرد سلاح فقط زمانی بکارت میان که وارد OW میشی و دشمنات از باس ها قویترن ، پس هیچکدوم رو هم اپ نکن ، نکردی

روش اپدیت هم چند پست قبل توضیح دادم

من به قسمت open world رسیدم وبد 5 6 تا وارد قسمت تونل ها شدم.
جلوتر یه ربات بزرگ میاد بیرون که بیرون که سریع و راحت همه رو می کشه.

کسی می دونه چطوری باید کشتش؟
اصلا نیازی نداری با اون درگیر شی و فعلا هم زورت بهش نمیرسه برای خط داستانی فقط باید ماموریت ها تایجن تاور رو بری

من از Gran Pulse اومدم بیرون وارد Cocoon شدم.همون اول ورودم باید با یه ربات بجنگیم که شروع نبرد با Lightning و Odin هست.ولی وقتی Odin میره هیچ جوره نمی شه کشتش.
کسی می دونه چطوری میشه کشتش؟
باید A بزنی تا استگر بشه بد خود اودین حال طرف رو جا میاره

دوستان یه کمکی در مورد آپگرید اسلحه ها میکنید؟از کدوم components ها استفاده کنم؟

چند پست قبل رو بخونین

من که نگفتم لیون هارت بده ، گفتم برای رول "راو" اکسیس بهتره و برای " کامن" لیون
دقیقا چرا بهتره؟ Axis نهایت Magicـش 315 هست ولی Lionheart 508.
اتفاقا Lionheart برای RAV محشره چون خط Stagger را بطرز وحشتناکی سریع پر میکنه.
وقتی تایر 3 بشه ATB میگیره و خیلی بهتر از دیفنس هست براش
همه اسلحه‌ها وقتی درجه 3 بشن یه ATB اضافه میشه و این چیزی نیست که مخصوص یه اسلحه خاص باشه. بعضی‌ها غیر از ATB یه مزیت جانبی هم دارند، مثل همون Vidohunir
اما لاکی بریک کردن کاملا شانسیه که بجاش به انهایی که تازه میخوان بازی کنن ، روش Death رو پیشنهاد میدم ( مخصوصا مامریت 55 )
Death آخرای بازی بدست میاد و مهمترین جایی که استفاده میشه همون ماموریت 55ـه. فقط هم مخصوص وانیله و فکر نکنم کسی حاضر باشه وانیل را بزاره Leader.
لاکی بریک را برای همه کاراکتر‌ها میشه گرفت و در کل مقایسه لاکی بریک با Death هیچ ربطی به هم نداره.
سلام من رسیدم به دیسک سوم کسی میدونه که چند ساعت دارم تا اتمام بازی
بخوای فقط خط داستانی را بری حدود 10 ساعت. اگه بخوای ماموریت فرعی و ... بری تا 50-60 ساعت دیگه هم راه داره.

من یه RPG باز خفن بودم و هستم
و کلی منتظر بودم امتحانات دانشگاه تموم بشه بشینم سر این بازی
یه دو ساعت بازی کردم ولی خیلی خورد تو ذوغم
اول اینکه فکر می کردم ترن-بیس باشه مبارزاتش ( مدل دیسگایی و گراندیا )
ولی من اصلا با مبارزاتش حال نکردم
خیلی مسخرست هیچ نبوغ یا هیجانی نداره

حالا نمی دونم چون اول بازیه اینجوریه یا کلا همینجور روتینه بازیش
فعلا که بی خیالش شدم تا نظرات بقیه رو هم بدونم

سلام بروبچ ببخشید اینقدر مزاحم میشم
آقا من هوپ رو برداشتم اون اسلحه ی vindohir هست چیه اون رو براش انتخاب کردم energy sash رو هم گذاشتم acsseroy ولی خبری از لاکی بریک نبود کجای کار رو اشتباه کردم؟
راستی ماجرای death چیه؟یهو طرف رو میکشه میره؟

منم اول این حسوو داشتم اما شما مطمین باش داستانش میخکوبت میکنه راجع به مبارزاتم جلوتر که بری سختتر و جالبتر میشه و باید از استراتژیهای خاصی استفاده کنی

آخرین ویرایش:

والا به نظر من یکم باید به بازی مهلت بدین.2 ساعت زمانی نیست که به خاطرش یه بازی RPG رو بزارین کنار
اکثر بازیهای rpg یه چندساعتی طول میکشن تا قشنگ جا بیفتن.البته من اولین بازی این سبکی هست که بازی میکنم و منکر این نمیشم که در مراحل بالاتر هم یه مقدار تکراری میشه و از هر مسیری که بخواین رد شین باید با دشمنانی که قبلا نابود کردین دوباره مبارزه کنید
ولی در کل من که خوشم اومد مخصوصا از داستانش و کاراکترهاش که آدم واقعا میتونه باهاشون همذات پنداری بکنه
سبک مبارزاتش هم خوب هست به نظر من.اگر قرار بود با اینهمه مبارزاتی که در طول بازی هست مبارزات نوبتی میشد دیگه بسیار کسل کننده و طولانی میشد و از حوصله خارج.من خودم تنها ایرادی که به مبارزات میتونم بگیرم اینه که شخصیتهات رو نمیتونی حرکت بدی توی جنگها و این مورد خیلی اعصاب آدم رو خرد میکنه

من فعلا تا اوایل چپتر 8 بازی کردم. حدودا 16 ساعت. هرچند تا آخر بازی نمیشه نظر داد ولی بدترین 16 ساعت اول رو تو کل FFهایی که بازی کردم داشت. حتی شاید تو کل jrpg ها! البته اگه اینو rpg حساب کنیم!!

آقایون ما یه سوال کردیم کسی جوابش رو نمیدونه؟
لاکی بریک به ما نمیده چرا؟هوپ رو با اسلحه vindohine و energy sash گذاشتم ولی chain پر نمیشه سریع

آقایون ما یه سوال کردیم کسی جوابش رو نمیدونه؟
لاکی بریک به ما نمیده چرا؟هوپ رو با اسلحه vindohine و energy sash گذاشتم ولی chain پر نمیشه سریع
برای Hope باید سلاح Arikanto را بردارید. ببخشید، اشتباه از من بود.

فقط چندتا نکته هم در مورد این لاکی بریکر بگم:

1- این یه قابلیت Random هست. یعنی به شانس شما بستگی داره که Chain یک مرتبه پر بشه یا نشه.
2- بهتره برای Attackerهای گروه استفاده بشه. مثلا نقش اساسی Hope توی مبارزات بیشتر به عنوان Medic هستش که در این صورت هیچ شانسی برای پر شدن Chain نیست. همونطور که قبلا گفتم من فقط لایتنینگ و فنگ را لاکی کردم چون با اسلحه‌هاشون هم هماهنگی داره.
3- بیشترین کمکی که این قابلیت به من کرد توی ماموریت‌های فرعی و به خصوص Titanها بود.
4- روی Bossهای اصلی بازی جواب نمیده.
------------------------

در مورد اون Death هم که قبلا پرسیدی:
فقط وانیل این جادو را بدست میاره. اون هم کاملا Random هست و ممکنه صد بار روی یه دشمن بزنی و اثر نکنه، ولی اگه اثر کنه درجا میکشه. ماموریت 55 را با همین Death باید رد کنی. و مسلما برای اینکه از این جادو استفاده کنی باید وانیل Leader باشه که چندان خوشایند نیست.

برای Hope باید سلاح Arikanto را بردارید. ببخشید، اشتباه از من بود.
ببخشید بقیه مواردی که گفتین درسته؟من یه جای دیگه خوندم حتما لازم نیست اسلحه ی مخصوصی هم داشته باشی دو تا از این آیتم ها رو بزاری بقل هم بهت لاکی میده
hunt catalog
energy sash
accel sash
easy choice
درسته؟
بعدش مثلا لاکی بریک و death که گفتین هیچ موردی توش وجود نداره که شانس به وقوع پیوستنش رو زیادتر کنه؟مثلا درجه ی مجیک بالاتر باشه فرقی نداره کاملا random هست؟
بعد یه سوال دیگه.من فنگ رو که میزارم saboutor یه چندبار باید یه اسپل رو بزنه تا روی حریف بیفته
چه جوری میشه این شانس رو ببریم بالاتر؟اصلا چیزی روش تاثیر داره یا اینم رندوم هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or