دقیقا چرا بهتره؟ Axis نهایت Magicـش 315 هست ولی Lionheart 508.
اتفاقا Lionheart برای RAV محشره چون خط Stagger را بطرز وحشتناکی سریع پر میکنه.
همه اسلحهها وقتی درجه 3 بشن یه ATB اضافه میشه و این چیزی نیست که مخصوص یه اسلحه خاص باشه. بعضیها غیر از ATB یه مزیت جانبی هم دارند، مثل همون Vidohunir
Death آخرای بازی بدست میاد و مهمترین جایی که استفاده میشه همون ماموریت 55ـه. فقط هم مخصوص وانیله و فکر نکنم کسی حاضر باشه وانیل را بزاره Leader.
لاکی بریک را برای همه کاراکترها میشه گرفت و در کل مقایسه لاکی بریک با Death هیچ ربطی به هم نداره.
بخوای فقط خط داستانی را بری حدود 10 ساعت. اگه بخوای ماموریت فرعی و ... بری تا 50-60 ساعت دیگه هم راه داره.
1- وقتی با چندتا ایتم ATB مچش کنی ، متوجه میشی که چرا بهتره و برای Rav سرعت عمل مهمه تا قدرت ( خودت یه امتحان کن خرجش فروش Trapezohedron و یکبار اپدیت کردنش ، اگه خوشت نیومد برگرد به اخرین سیوت )
2- Death هم انقدرا اخر بازی گیر نمیاد ، داخل ساعت 30 بازی میتونی بگیریش ! بهترین روش استفادش هم Vanill Hope Snow و رول Sab Med Sen هست .
* - این اسپل شانسیه و اگر برای بار سوم صرف رو نکشت بازی رو ریتری کنید و از د.وباره شانستون رو امتحان کنید
من یه RPG باز خفن بودم و هستم
و کلی منتظر بودم امتحانات دانشگاه تموم بشه بشینم سر این بازی
یه دو ساعت بازی کردم ولی خیلی خورد تو ذوغم
اول اینکه فکر می کردم ترن-بیس باشه مبارزاتش ( مدل دیسگایی و گراندیا )
ولی من اصلا با مبارزاتش حال نکردم
خیلی مسخرست هیچ نبوغ یا هیجانی نداره
حالا نمی دونم چون اول بازیه اینجوریه یا کلا همینجور روتینه بازیش
فعلا که بی خیالش شدم تا نظرات بقیه رو هم بدونم
اگر به امید اینکه JRPG بخوای بازی کنی نشین
چون این یه سبک جدیده و در اواسط بازی بسیار تکراری و کسالت اور میشه و هیچگونه خلاقیتی بازیش نمیخواد و طبق چند فن میچرخه بازی /
ببخشید بقیه مواردی که گفتین درسته؟من یه جای دیگه خوندم حتما لازم نیست اسلحه ی مخصوصی هم داشته باشی دو تا از این آیتم ها رو بزاری بقل هم بهت لاکی میده
hunt catalog
energy sash
accel sash
easy choice
درسته؟
بعدش مثلا لاکی بریک و death که گفتین هیچ موردی توش وجود نداره که شانس به وقوع پیوستنش رو زیادتر کنه؟مثلا درجه ی مجیک بالاتر باشه فرقی نداره کاملا random هست؟
بعد یه سوال دیگه.من فنگ رو که میزارم saboutor یه چندبار باید یه اسپل رو بزنه تا روی حریف بیفته
چه جوری میشه این شانس رو ببریم بالاتر؟اصلا چیزی روش تاثیر داره یا اینم رندوم هست؟
جواب سوالت رو دقیقا چند خط پایینتر بخون
تا اونجایی که من میدونم حتما باید اسلحه ها باشه. باز هم خودت امتحان کن. وقتی میخوای بفهمی لاکی بریکر شده یا نه توی همونجایی که اسلحهها و Accessoryها را برای کاراکترهات انتخاب میکنی نگاه کن. سمت راست اگه گزینهای به اسم Random: Instant Chain دیدی یعنی همون لاکی بریکر.
لاکی بریکر کاملا شانسیه و مجیک بالا تاثیری نداره.
اما Death فرق میکنه. با برداشتن اسلحه Blundell برای وانیل، شانس اثر کردن جادوهای Saboteur شدیدا بیشتر میشه. Death هم جزو جادوهای Suboteur هست.
این هم میشه گفت راهی نداره. ولی اگه اول بتونی جادوی Impril را روش بزنی، بقیه زودتر اثر میکنند.
دقیقا نیاز به سلاح خاصی نداره !
من هم مثل شما ان اوایل فکر میکردم لاکی بریک Random: Instant Chain هست که اینگونه نیست و Greats : TP Boots هستش و از مچ شدن 2 ایتم که این ویژگی رو اضافه کنه بدست میاد که بهترین روش هم اینه ( کم خرجترین )
2X Speed Sash
1X Energy Sash
خیلی ممنون
چند بار رفتم ولی نتونستم ردش کنم دیگه اعصابم خورد شد:d....فکر کنم فعلا برم cp جمع کنم level ها رو ببرم بالا
فقط روی رول com/com/com وقتی هدف بیشتر از یکی باشه دو تا از اعضای گروه به یه هدف و یکی دیگه به یه هدف دیگه حمله میکنه....اشکال از منه یا درستش هم همینه؟(نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه)
genji glove رو لازمه upgrade کنم؟چون تا حالا چند بار ضربه Highwind رو زدم ولی از 500 هزار بیشتر تا حالا کم نکرده
ببخشید خیلی سوال می پرسم
خیلی ممنون با همین روش ردش کردم....فقط الان توی mission 62 که دو تا Raktavija میان گیر کردم.....قبلا توی mission 47 یکی میومد که ردش کرده بودم ولی این رو نمیشه حتی روی رول sen هم زیاد دووم نمیارم
اگر دوباره mission 55 رو برم و یه Growth Egg اه دیگه بگیرم میتونم cp رو چهار برابر کنم یا فقط یدونش تاثیر داره؟
سخترین ماموریت رو بازی مخصوص این ابجکت هست /
بهترین روشش هم اینه که 4 تا از رولهات 5 باشه و اینونتوریت هم ایتم هایی باشه که استقامتت رو در مقابل مجیک میبره بالا
اگه بتونی یه Long Gui بکشی( همون دایناسور های بزرگ نوع سوم)، در آخر مبارزه ممکنه به صورت شانسی trapezohedron بهت بده. البته مشکل اینجاست که تا اسلحههات درجه 3 نباشند تقریبا غیر ممکنه بتونی اونها را بکشی.
بله. اگه یکی از سلاحها فنگ یا وانیل را درجه 3 کنی و بعد Dis کنی 3 تا از اون trapezohedron بهت میده. ولی بهرحال برای این کار هم باید یه دونه trapezohedron داشته باشی تا بتونی سلاح را درجه 3 کنی. پس در نتیجه باید یکی بخری.
Peroskite
Uraninite
Adamantite
Scarletite
Uraninite
Cobaltite
trapezohedron
گرفتن Trapezohedron شانسی نیست بلکه به مدت زمانی که Long Gui رو میکشی بستگی داره /
میتونید شانس خودتون رو با Death امتحان کنید که بهترین روش هست
با سامون وانیل دلخش رو بیارید
با استفاده از ایتم های : Gaian Ring و Royal Armlot در مقابل مجیکش مقاومت کنید و از SYN استفاده و سپیس SAB و بعدش بندازیتش
وانیل را درجه 3 کنی و بعد Dis کنی 3 تا از اون trapezohedron
این مورد هم ممنون که اموزش دادید ( خیلی به کار میاد )