Ientenx
کاربر سایت
1- فرقش به عاج و رنگ و زنجیری که به پاشونهفرق این دایناسورها چیه من نمیدونم.همشون شبیه هم هستن ولی بعضیهاشون رو راحت میکشم بعضیهاشون یهو یه پا میزارن روی زمین کارم تموم میشه در حالیکه شکلاشون اصلا تفاوتی نداره با هم
راهی نیست بشه سریعتر و بهتر از بین بردشون؟من هوپ فنگ لایت رو برمیدارم اول میزارم روی رول rav sab syn
تا یه مدت بعدش میرم روی rav rav com بقیش رو با army of one میزنم ولی اگر طرف زرنگ باشه تو مرحله ی اول میکشتم
آخه قیمتش خیلی زیاده.ما هرچی داشتیم فروختیم کم مونده بود لباسهای بازیکنا رو هم بفروشیم دادیم برای آپگرید.الان تهش 600 هزارتا مونده.بقیش رو از کجا جور کنم؟
با سامون وانیل؟اون بنده خدا که دماغش هم نمیتونه بکشه بالا.دخلش رو میارن سریع.تنها سامون بدرد بخور bahamut هست.بقیشون تلف کردن tp هست
2- متوجه شدید اصلا من چی گفتم ؟
3- نیاز نیست بخری با Death یه نمی ساعتی شانس خودتون رو امتحان کنید ، بهتر تا برین گیل فارم
4- این حرف رو جای دیگه ای نزنید ، قویترین سامون مخصوص وانیل
اصلا نیازی به اپگرید ویپون نیست برای داستان اصلی ، فقط میخواین رول ها رو خوب بچینیتدوستان اشنایان میگم اینکه خیلی مسخرست تازه مرحله اخر سلاهاییرو میده که میخوایم اپدیت کنیم این همه بدبختی بکشبم برسیم مرحله اخر چند ساعت اخر با سلاح خوب بازی کنیم ؟من الان مرحله 11 هم این موجوداتش خیلی قوی تر ار منن چی کار کنم ؟