GENE
کاربر سایت
مهم همون سلاحه. هر Accessory بزاری کنارش مچ میشه.ببخشید هرکدوم از اون accessory ها رو گفتین میشه با اون اسلحه ی خاص مچ کرد دیگه؟مثلا برای لایت فقط اسلحش lionheart باشه با هرکدوم از اون accessory ها فرقی نمیکنه دیگه؟
اگه مرحله 6 هستی خیلی زوده واسه آپگرید. وقتی Open Wold بشه شما توانایی سوار شدن بر چوکوبو را بدست میاری که میتونی توی محیط بگردی و یه سری آیتمهای گرون قیمت پیدا کنی. با فروش اونها پول زیادی بدست میاری و میتونی متریال بخری. وقتی رسیدی اونجا بگو تا دقیق بگم چی بخری و چطور آپگرید کنی.gene جان میشه بهترین روشو واسه اپگرید بگی اینطور که من خوندم هر سلاح 20 30 تا لول داره این متریالها که من تا الان تا مرحله 6 پیدا کردم فکر نکنم یه سلاحو به 10 برسونه چه برسونه بخوام سلاح همرو اپگرید کنم
روش خاصی نداره. HP و قدرتت که بالا بره به چند تا ضربه خیلی راحت میمیره.من به قسمت open world رسیدم وبد 5 6 تا وارد قسمت تونل ها شدم.
جلوتر یه ربات بزرگ میاد بیرون که بیرون که سریع و راحت همه رو می کشه.
کسی می دونه چطوری باید کشتش؟
ولی اون راهی که شما رفتی راه فرعیه. فعلا بیخیالش شو و مسیر سمت راست را ادامه بده و سعی کن ماموریتهای فرعی را انجام بدی تا بتونی همه رولها را برای کاراکترهات بگیری.
حتی بعد از تموم شدن بازی هم میتونی به این محیط برگردی و آپگرید کنی و همه انواع دشمنها را بکشی.