Final Fantasy XIII - X360

من دوباره شروع کردم بازی رو برم، الان دارم Level رو میبرم بالا میگم این قسمت Open World هست برای پریدن روی بعضی قسمت ها یک چیز سبز رنگ هست وقتی میرم روش هیچی نمیشه چرا؟
و این لاکپشت ها که با یک پا آدم رو میکشن باید چیکار کرد؟

دوستان از کجا متریال Adamantite رو گیر بیارم؟؟ تویه shop هم نیست (آپگرید اسلحه ی Snow)
بعد از Mission 7 شاپ R&D Depot باز میشه برای فروش داره. قیمت: 220,000
توصیه اکید میکنم سلاح Paladin را برای Snow آپگرید کنی وگرنه از ماموریت 55 به بعد به مشکل بر میخوری.
من دوباره شروع کردم بازی رو برم، الان دارم Level رو میبرم بالا میگم این قسمت Open World هست برای پریدن روی بعضی قسمت ها یک چیز سبز رنگ هست وقتی میرم روش هیچی نمیشه چرا؟
و این لاکپشت ها که با یک پا آدم رو میکشن باید چیکار کرد؟
میثم شروع کن به تکمیل ماموریت های فرعی. بعد از ماموریت شماره 14 چوکوبو ها باز میشن که میتونی سوارشون بشی. فقط وقتی سوار چوکوبو باشی میشه از روی اون دایره های سبز پرید.

این Adamantoiseها( همون هیولاها) سه نوع داره:
بدون عاج: یه کم قوی تر بشی میتونی براحتی بکشیشون
عاج دار: دست کم هر کاراکترت باید توی 4 تا رول Full Upgrade شده باشه. اگه یکی از اینا را بکشی نوع سوم ظاهر میشه
عاج دار پوست آبی: اینو دیگه باید هم سلاح ها و هم کاراکتر هات تقریبا تا ته آپگرید باشن.

وقتی ببه اندازه کافی آپگرید کردی بگو تا استراتژی کشتنشون را بهت بگم.

• Like
Reactions: Gamerlast
میثم شروع کن به تکمیل ماموریت های فرعی. بعد از ماموریت شماره 14 چوکوبو ها باز میشن که میتونی سوارشون بشی. فقط وقتی سوار چوکوبو باشی میشه از روی اون دایره های سبز پرید.
این ماموریت ها با شکل خاصی تو محیط معلوم هستند ؟ آخه من چندتاشون که بودنر و تا ته رفتم ولی بقیه همین طور رو زمین افتادن!!!
عاج دار: دست کم هر کاراکترت باید توی 4 تا رول Full Upgrade شده باشه. اگه یکی از اینا را بکشی نوع سوم ظاهر میشه
عاج دار پوست آبی: اینو دیگه باید هم سلاح ها و هم کاراکتر هات تقریبا تا ته آپگرید باشن.

باشه، البته من کلا سلاح هام همینطور هر دنبیلی آبگریت میکنم نمیدونم چی به چیه!!!

بعد از Mission 7 شاپ R&D Depot باز میشه برای فروش داره. قیمت: 220,000
توصیه اکید میکنم سلاح Paladin را برای Snow آپگرید کنی وگرنه از ماموریت 55 به بعد به مشکل بر میخوری.
من آخر نفهمیدم اینمها چی بیدن :d!

آقا من به بدبختی تمام این long gui ها رو میزنم,به نظره من که اینا خیلی از میژن 64 سخت ترن!
آخراش که Death میزنه چی کار کنم ایدولن هم ظاهر میکنم که بیفتن بهم 5 ستاره نمیده
تروفی treasure hunter رو هر کاری میکنم نمی تونم بگیرم ,همه ی اسلحه ها و همه ی حلقه ها رو گرفتم! از یکی شنیدم که باید از هر نفر دو تا اسلحشو full upgrade کنم, این جوری که خیلی سخت میشه!حالا این درسته؟
بهترین نسخه FF از نظـر دوستان چیه بهتره یه نظـر سنجـی بزنیم
فکر خوبیه به نظر من 7 و 10 از همه باحال تر بودن بعدشم 8و12و13

این ماموریت ها با شکل خاصی تو محیط معلوم هستند ؟ آخه من چندتاشون که بودنر و تا ته رفتم ولی بقیه همین طور رو زمین افتادن!!!
توی نقشه نگاه کن. توی هر محیطی یه سری ماموریت هست که به صورت دایره با یه نقطه وسطش نشون میده. این دایره ها ممکنه سه حالت داشته باشت:
1- سیاه رنگ: یعنی هنوز وقتش نشده که این ماموریت را انجام بدی. باید قبلی ها را انجام بدی تا این ها به مرور زمان باز بشن.
2- سفید رنگ: ماووریت‌هایی که کامل کردی.
سفید رنگ چشمک زن: ماموریت‌هایی که الان فعال هستند و میتونی انجامشون بدی.
کلا 64 تا ماموریت توی کل بازی هست. از اینجا مکان همه ماموریت‌ها را نگاه کن.
باشه، البته من کلا سلاح هام همینطور هر دنبیلی آبگریت میکنم نمیدونم چی به چیه!!!
بهترین سلاح‌هایی که میتونی آپگرید کنی این‌ها هستند:
لایتنینگ: Lionheart
اسنو: Paladin
فنگ: Taming Pole
هوپ: Vidohunir
ساژ: Procyons
وانیل: Belladonna
آقا من به بدبختی تمام این long gui ها رو میزنم,به نظره من که اینا خیلی از میژن 64 سخت ترن!
آخراش که Death میزنه چی کار کنم ایدولن هم ظاهر میکنم که بیفتن بهم 5 ستاره نمیده
تروفی treasure hunter رو هر کاری میکنم نمی تونم بگیرم ,همه ی اسلحه ها و همه ی حلقه ها رو گرفتم! از یکی شنیدم که باید از هر نفر دو تا اسلحشو full upgrade کنم, این جوری که خیلی سخت میشه!حالا این درسته؟
کلا از Long Gui سخت‌تر نداریم. راه حل خاصی نداره. بستگی به کاراکتر‌هات داره ولی این رول‌ها برای این مبارزه واجبه:
Sen/Sen/Sen
Med/Med/Med
Sub/Sub/Sub
وقتی می‌افته بزار Sub/Sub/Sub و هر چی افکت داری بزن روش. بعدش Rav/Rav/Rav و Chain را برسون به 999 و بعد هم Com/Com/Com. بهتره فنگ لیدر باشه. در لحظه‌ای که خط Stagger داره خالی میشه یه ضربه مخصوص( Highwind) بهش بزن تا یک میلیون HP ازش کم بشه( البته باید Genji Glove را فعال کرده باشی).
باید همه آیتم‌ها و اسلحه‌ها را یک بار بدست آورده باشی. توجه کن که مهم نیست همه را بصورت همزمان داشته باشی.
باید همه سلاح‌هات را به درجه 2 ارتقا بدی ولی برای درجه 3 فقط یکی از سلاح‌ها برای هر کاراکتر کافیه( چون اسم سلاح‌های درجه 3 مثل همه).

اقا من مخم پکید هر چیم سرچ میکنم پیدا نمیشه
نمیدونم تا کجای بازی را رفتی. ولی این چیزی که میخوام بگم بعضی از قسمت های داستان را لو میده. با مسئولیت خودت بخون:

قرن ها پیش، ماموریت Fang و وانیل این بود که Cocoon را نابود کنند. اون‌ها به Cocoon حمله کردند ولی موفق به نابودی اون نشدند و ماموریتشون نصفه و نمیه موند و در Vestaige به کریستال تبدیل شدند.
فالسی‌ها به کسی احتیاج داشتند تا این ماموریت نصفه را به انجام برسونه. بنابراین به جای وانیل و Fang دو نفر دیگه را به السی تبدیل کردند که یکیش سارا بود و دیگری هم داج( پسر شاژ).

داستان از این قرار بود که سارا به حوالی شهر Bodhum رفته بود و دید که در‌های Vestaige باز هستند. از روی کنجکاوی به داخل اون‌جا رفت و گرفتار فالسی سانکتوم شد و به السی تبدیل شد.
بچه ها من بعد اینکه eidolon ساژ رو میکشم و فیلمشم رو میبینم واسمloading میادو دیگه تکون نمیخوره 2 3 بارم رفتم چیکار کنم مشکل از دی وی دیه؟
بله. باید یه دیسک دیگه بخری.

دوست عزیز ممنون اما من چون دارم از اول میرم نیمخونم تا تا اخرش برم اگه نفهمیدم میام میخنونم(یه بار تا وسطاش رفتم اینقدر گفتن بازی سخت میشه گفتم الکی بازی نکنم پاکش کردم :d)حالا میخوام برم دیگه :) یه سوال اینکه میگی سلاح پالادین واسه snow خوبه مثلا تا اینو نگرفتم سلاحههای قبلشو اپدیت نکنم ؟یه وقت مواد کم نیارم واسه اپگرید paladin ؟
راستی چرا بقیه داستنانشو نمیویسین تو قسمت داستانش :(

یه سوال اینکه میگی سلاح پالادین واسه snow خوبه مثلا تا اینو نگرفتم سلاحههای قبلشو اپدیت نکنم ؟یه وقت مواد کم نیارم واسه اپگرید paladin ؟
هر چی متریال داری نگه دار واسه وقتی که اون سلاح ها را گیر اوردی. سلاح های دیگه را اپگرید نکن چون مواد کم میاری و خریدشون هم اصلا به صرفه نیست چون خیلی گرونه. آخرای بازی باید برنی تو خط آپگرید.
من به Gran Pulse تو دیسک 3 رسیدم.همون جا که طبیعت وحشی داره.
چقدر مونده تا آخرش؟
اونجا دیگه Open World میشه و تا دلت بخواد میشه وقت صرف کرد تا ماموریت های فرعی را انجام بدی. من خودم تا الان 120 ساعت رفتم. خط داستانی را بخوای بری 10 ساعته تمومه.

ادامه داستان را هم اگه فردا برسم تایپ کنم, برای اوایل هفته دیگه میزارم روی سایت.

سلام من یه چندتا سوال داشتم اولین بازی این سبکی هست که بازی میکنم یه نموره مبتدیم:
یه قسمتی هست باز میکنی در مورد دشمنهات توضیح میده و نقطه ظعفهاشون رو مینویسه اون نمادهای راست صفحه از بالا به پایین بیانگر کدوم نوع جادوهاست؟و آیا میشه این منو رو وسط جنگ باز کرد؟
2:قسمت techniques کلا به چه درد میخوره؟libra که جزء تواناهایی light هست چیکار میکنه؟
3:من اوایل بازی هستم.بعد از کشتن anima یه 2 ساعت جلوترش چه رولهای دیگه ای به شخصیتهام اضافه میشه؟قاعدتا یکی مثل ساژ که الان فقط rav داره در ادامه باید رولهایی بهش اضافه شه؟
4:کلا مناسب ترین پارادیگم با شخصتیهای فعلی چیه؟lightning تو rav بهتره یا com?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or