دوستان یکی کمکم کنه من دارم با لایتینگ با دووم میجنگم دوومین سامآنی که بهش برخوردم مال سنو خواهران شیوا رو رد کردم این یکی رو باید چی کار کنم
در راه آنها مجبورند با سربازان سانکتوم مبارزه کنند. این کار برای Hope بسیار سخت و طاقت فرساست و پس از مدتی خشته میشود. لایتنینگ عصبانی میشود. در مواجهه با این دشمنان خطرناک او نمیتواند از Hope نیز مراقبت کند. بنابراین تصمیم میگیرد که او را رها کرده و تنها به راهش ادامه دهد. در این هنگام ناگهان سوزش دردناکی بر روی علامت السی خود حس میکند. در این هنگام سامون Odin ظاهر میشود و به Hope حمله میکند. لایتنینگ سریعا به حفاظت از Hope میپردازد، همان کسی که تا چند لحظه پیش میخواست رهایش کند. بعد از نابودی Odin، این سامون در اختیار لایتنینگ قرار میگرد. تصمیم لایتنینگ عوض میشود. او تصمیم میگرد تا Hope را نیز همراه خود ببرد.
جوابتو تو فاینال فنتسی فن کلاب دادم!chapter 4 اون باس مو سفید...oh come on یکی نجاتم بده...
جوابتو تو فاینال فنتسی فن کلاب دادم!
نگران Hp ت نباش توی پارداگیومت یه چیزایی رو انتخاب کن که هجومی باشه... انقدر بهش حمله کن تا او خط آبی بالا سرش پر شه بعد بلافاصله X رو بزن... (هوپ هم تو مبارزه هست؟ )
اره هست/ من دقیقا همین کار رو کردم (سیستم هجومی) اما با اولین حمله از طرف اون دان میشم!!
هوپ اگه Rav داره بذار لایت هم رو Com... یه پارداگیوم دیگت هم اگه هوپ med داره یذار با لایت رو Com... زمان حمله های باس مشخصه ترتیب داره دستت میاد تا خواست حرکته قویشو بزنه پارداگیومت رو عوض کن بذار رو Med/com بعد بلافاصله رو Com/Rav اگه داره... میشه بالاخره میشه :d
آها ok :d:دي
رفيق ما wow بازا به اون كسي كه اتك خور ميشه ميگيم تانك.
:d