سلام بچه ها من آخر دی وی دی 2 قسمت غولش گیر افتادم همون فالسی که باید شکستش بدیم ولی خداروشکر هیچیشم نمیشه:d می خواستم ببینم چجوری میشه شکستش داد بهترین استراژی چیه؟
13 بود فکر کنم آخرای دی وی دی 2 اونجایی که رییس اون سفینه تبدیل به یه موجود بزرگ میشه
ممنون تونستم بال هاشو اینجوری از بین ببرم اما وقتی به خودش میرسم یه ضربه قدرتی میزنه جابجا میمیرم!
ممنون تونستم بال هاشو اینجوری از بین ببرم اما وقتی به خودش میرسم یه ضربه قدرتی میزنه جابجا میمیرم!
داداش اصلا سخت نگیر! :dدوستان من روی PS3 بازی میکنم اما مضمون بازی هر دو یکیه مشکل من همون اوله تا حالا BOSS نکشتم .
همون اوایل بازی وقتی سرا یا همون سارا رو کریستال پیدا میکنیم نمیدونم اون چیزی که میاد و چطوری بکشم انگار از آسمون کریستال میریزه میام جونم و پر کنم , پر نکرده دومی میاد و میبازم 5 روزه درگیرم وگرنه اینجا سوال نمیکردم .
ممنون از جواب پیش پیش
با کدوم شخصیتا رفتی؟vanileوhope رو گرفتی؟تا میبینی میخواد آماده شه تا اون حرکتو بزنه برو روی sen med med
البته اگر یه جور تنظیم کنی که تا میخواد حمله کنه تو هم با com بزنیش ضربش به تاخیر میفته و اثرشم کمتر میشه... یعنی بذار رو med com med یا sen com med (من که اینجوری ردش کردم...)
راستش یادم نمیاد ولی فکر کنم لیدرم لایت بود اون دو نفر دیگه هم اسنو و وانیل...با کدوم شخصیتا رفتی؟vanileوhope رو گرفتی؟
سلام
من نزدیک به 20 ساعت بازی رو رفتم ولی هنوز تو دیسک دوم هستم.
چقدر دیگه مونده تا پایان بازی؟؟؟؟؟؟
کلا چند ساعته؟؟؟
باز هم من نفهم اومدم این و دیگه واقعا خودم و کشتم جونش تکون نمیخوره
مرحله 3 همون اول بر میگردیم پیش سارای کریستال شده و snow حالا از دست snow دو نفر بیرون میاد و من هرکاری میکنم نمیتونم هیچ ضربه ای به اون بزنم زود شمارش صفر میشه
با Rav بزنش بعد که شروع کردن به حمله برو رو Sen بعد دوباره برو رو Rav و ...باز هم من نفهم اومدم این و دیگه واقعا خودم و کشتم جونش تکون نمیخوره
مرحله 3 همون اول بر میگردیم پیش سارای کریستال شده و snow حالا از دست snow دو نفر بیرون میاد و من هرکاری میکنم نمیتونم هیچ ضربه ای به اون بزنم زود شمارش صفر میشه