Tehanu
کاربر سایت
منم تعریف این بازی رو زیاد شنیدم ولی آخرشم palـِش نیومد اومده؟همه اینا رو بریز دور، بهترین JRPG که این نسل بازی کردم Tales of Vesperia بود. اصلا من با این بازی فن سری Tales شدم FF XIII و LO باید جلوش تعظیم کنند!
منم تعریف این بازی رو زیاد شنیدم ولی آخرشم palـِش نیومد اومده؟همه اینا رو بریز دور، بهترین JRPG که این نسل بازی کردم Tales of Vesperia بود. اصلا من با این بازی فن سری Tales شدم FF XIII و LO باید جلوش تعظیم کنند!
کسی نیست جواب بده؟!دوستان یه مشکلی پیدا کردم!
بازی تو چپتر 8 (فکر کنم آخرش بشه) بعد از شکست eidolon sazh تو loading گیر میکنه!
هر 3 دیسکشم نصب کردم! مشکل میتونه از دیسک 2 باشه؟! با اینکه نصب شده؟!
ممنون
سلام.دوستان یه مشکلی پیدا کردم!
بازی تو چپتر 8 (فکر کنم آخرش بشه) بعد از شکست eidolon sazh تو loading گیر میکنه!
هر 3 دیسکشم نصب کردم! مشکل میتونه از دیسک 2 باشه؟! با اینکه نصب شده؟!
ممنون
ويرايش: وقتي بازي اومده بود همه ي بچه هاي فروم تو اين جا به خاطر مشكل wave كه داشت به مشكل خوردن. كه با گرفتن بازي روي wave4 درست شد. شما شايد دوباره روي wave6 گرفتي! نميدونم كه مشكل 6 حل شده يا نه.آخه دیسک رو بردم عوضشم کردم ولی بازم نشد!
آخه دیسک رو بردم عوضشم کردم ولی بازم نشد!سلام.
مشكل از ديسكه. واسه منم اين مشكل پيش اومده بود ديسك رو كه عوض كردم درست شد.
این wave رو با چی باید چک کنم؟ويرايش: وقتي بازي اومده بود همه ي بچه هاي فروم تو اين جا به خاطر مشكل wave كه داشت به مشكل خوردن. كه با گرفتن بازي روي wave4 درست شد. شما شايد دوباره روي wave6 گرفتي! نميدونم كه مشكل 6 حل شده يا نه.
آخه دیسک رو بردم عوضشم کردم ولی بازم نشد!
واسه من wave 3 هستش؟ عکس رو بالا گذاشتممنم همين مشكلو داشتم كه با عوض كردن ديسك، حل شد. بازي رو از يه جايه ديگه تهيه كن... برا من ويو 3 بود كه تا آخرش مشكلي پيش نيومد.
تو black ops هم همين مشكلو داشتم كه بازي رو نصب كردم حل شد... اون هم ويو 3 بود.
واسه من wave 3 هستش؟ عکس رو بالا گذاشتم
سلام
من نزدیک به 20 ساعت بازی رو رفتم ولی هنوز تو دیسک دوم هستم.
چقدر دیگه مونده تا پایان بازی؟؟؟؟؟؟
کلا چند ساعته؟؟؟
موقعي كه دشمن به تو حمليه ميكنه چطوري بايد دفاع كني؟؟اگه ميشه يك توضيح كلي در اين مورد بدين ممنون ميشم
]موقعي كه دشمن به تو حمليه ميكنه چطوري بايد دفاع كني؟؟اگه ميشه يك توضيح كلي در اين مورد بدين ممنون ميشم