genesis007
کاربر سایت
poison (سَم) جزو حرکات رل subـه که از همون اولای بازی ازاد میشه. از HP به صورت ثانیه ای کم میکنه .poisonدیگه چیه. ومن تو اولی موندم همون غولی که یک دست دارد
البته یه چیزی هم بگم ... Deshell و Deprotect مهم تره از Poisonـه ...poison (سَم) جزو حرکات رل subـه که از همون اولای بازی ازاد میشه. از HP به صورت ثانیه ای کم میکنه .
باید قلقش دستت بیاد زدن حرکتای خفنش :d زمان داره. یعنی راحت قبل از زدن حرکت با عوض کردن پارداگیومت میتونی جون سالم به در ببری. در ضمن همونجور که دوستمون گفت اول باید استگرش کنی.
البته یه چیزی هم بگم ... Deshell و Deprotect مهم تره از Poisonـه ...
بخاطر اینکه خودتو از پیچیدگی های نقش خرابکار (SAB) راحت شی (البته من حال میکنم با این نقش ) میتونی این نقش رو بدی سایرین داشته باشن ...
قبل از تمام این کارا باید یه SYN افراد گروهت رو تقویت کنه ... چون اورفن دهن سرویس یه Merciless Judgment میزنه روت 6300 تا HPـتو کم میکنه !
البته اگه شما کلا" برای مثال 9000 HP داشته باشین ، و طی مبارزه ، تا لحظه ی Merciless Judgment اورفن میزان HPـتون بشه 5000 تا ، اونوقت با اجرای اون جادوی اورفن باید موزیک Game Over رو گوش بدیمواسه اورفن به شدت توصیه می کنم خود بازیکن هدایت sab رو بر عهده داشته باشه.
اون چیزیم که میگین 6300 جون کم میکنه اینطور نیست , کارش اینه که جون همه افراد تیم رو تا مرز مرگ پایین بیاره حالا اگه جون شما زیاد باشه ممکنه 6300 کم کنه اگه فقط 10 تا hp تون باشه چیزی کم نمی کنه!
البته اگه شما کلا" برای مثال 9000 HP داشته باشین ، و طی مبارزه ، تا لحظه ی Merciless Judgment اورفن میزان HPـتون بشه 5000 تا ، اونوقت با اجرای اون جادوی اورفن باید موزیک Game Over رو گوش بدیم
Though Merciless Judgement normally cannot kill, it may kill if the characters are poisoned.
برو این سایت همه رو نوشته:چرا هیچکی جواب نمیده دوستان واسه change tire شمشیر lionheart چی باید استفاده کنم ؟
این رو بزن بهشچرا هیچکی جواب نمیده دوستان واسه change tire شمشیر lionheart چی باید استفاده کنم ؟