Ardi360
کاربر سایت
1. در واقع هم وانیل هم فنگ جفتشون لسی اورفان هستند ولی چون فنگ قول داده از وانیل مواظبت کنه، خودش به اورفان میگه که اونو انتخاب کنه و مانع وانیل میشه.
2. به خاطر اینکه فنگ همشونو می کشه و نمی تونن فوکوسشونو انجام بدن تبدیل به سیف میشن.
3. اورفان خالق نیست، خالق اصلی maker هستش.
4. تو ابتدای مبارزه اورفان تو دیالوگاش میگه که دلیل اصلی اینکه یک فالسی، کسی رو به عنوان لسی انتخاب میکنه اینه که فالسی با این کار می خواد چیزی رو بدست بیاره که نداره و اون انسانیت یک انسان و احساسات اون هستش. بعد از اینکه همه سیف میشن همشون تو یک خلا رویای مشابهی رو میبینن و برای فنگ هم زیر شکنجه خاطرات دوستاش تداعی میشه و این نقطه عطف داستانه جایی که انسان و احساسات ناب اون کار خودشونو می کنن و فالسی در برابر قدرتی که هرگز نداشته مغلوب میشه و این همون لحظه است که اورفان شروع به نابود شدن می کنه. در واقع بازی ستایشی است بر انسانیت.
5. تو ابتدای بازی هم اشاره شد که قبلا رگنوراک به کوکن حمله کرده. در حمله قبلی هم این وانیل و فنگ بودن که تبدیل به رگنورhک شده بودن ولی به دلایلی که معلوم نشد موفق نشده بودن. این دفعه دوباره برای به اتمام رساندن ماموریت ناقصشون توسط اورفان بیدار میشن ولی باز هم ناموفق!
6. این قضیه به شوخی به مراسم عروسی موکول میشه. اسم واقعی لایت Claire Farron هستش.
7. همه اینها لسی اورفان هستن. وانیل و فنگ مستقیما توسط اورفان لسی شدن و بقیه توسط سارا که بواسطه وانیل و فتگ لسی شده، لسی میشن. فوکوس همشون اینه که کوکن رو نابود کنن. با نابودی اورفان، کوکن نابود خواهد شد و خالق اصلی یعنی The Maker ظاهر خواهد شد و دوباره همه چیزو خواهد آفرید. با این کار کوکن و همچنین اورفان دوباره خلق خواهند شد و به قول خودمون روز از نو روزی از نو... وانیل و فنگ به رگنوراک تبدیل میشن ولی نه با هدف نابودی کوکن بلکه تلاش میکنن اونو از نابودی نجات بدن و چون فکوسشونو انجام دادن تبدیل به کریستال میشن و یک پایه کریستالی زیر کوکن شکل میگیره که اونو از نابودی نجات میده. بقیه به این خاطر کریستال نمیشن که همون طور که توضیح دادم میمیرند و تبدیل به سیف میشن. داستان زنده شدنشونم که بالا گفتم.
8. همه فالسی ها نابود نشدن. تو پالس و تو کوکن باز هم فالسی هست. کوکن بواسطه فالسی های مختلف که یکی آب، یکی نور و ... تامین میکنه به حیاتش ادامه میده.
9. چقدر حرف زدم....!؟
شرمنده داداش ولی داری اشتب میکنی فکر کنم مخصوصا مورد دوم.اصلا میگه میشه یه السی تبدیل به سیت بشه بعدش دوباره 5 دقیقه بعدش انسان بشه؟وقتی السی تبدیل به سیت میشه دیگه هیچ راه برگشتی نیست پس چطوری برگشتن؟توی پست خودم هم توضیح دادم که اون صحنه از فریبها و حیله های اورفان بوده و هیچ کسی تبدیل به سیت نشده بوده دقیقا مثل مبارزه با اون یارو بارت نمیدونم چی چی که کریستال داج و سارا رو میشکنه ولی اونم تقلب بوده و لایتنیگ به اسنو میگه یکم فکر کن.الان سارای اصلی کجاست؟اسنو هم دو زاریش میفته البته من نمیدونستم وانیل و فنگ رو اورفان لوسی کرده.فکر کنم تو همون پولس لوسی شدن چون بار اول که برای نابودی کوکون میان پیشینه ای از اینکه قبلا هم توی کوکون بودن و از طرف اورفان لوسی شدن رو نمیزاره.مگه برای لوسی شدن تماس بین لوسی و فالسی لازم نیست