جوون مردی نبود کمک ما کنه؟:dبچه ها یکی که Barthandelusرو کشته اگه میشه بیاد یه توضیح کامل واسه اینکه بتونم ردش کنم بهم بده بدجوری گیر کردم!خیلی وقت بود مونده بودم الان دوباره تصمیم گرفتم هرجور شده ردش کنم:d
مشکل من اینه که وقتی همه ی armor هاش رو از بین بردم و میخوام خودشو بکشم میاد تو 30 ثانیه نیروش رو جمع میکنه بعد یه ضربه میزنه که همه به فنا میریم!تنها راهی که تونستم باهاش زنده بمونم این بود که موقع حملش بهش حمله میکنم اما بعدش سریع منو میزنه خیلی خیلی ممنون میشم یکی کمک کنه
شخصیت اول رو یه sentinel بزار و باهاش برو تو لاک دفاعیجوون مردی نبود کمک ما کنه؟:d
لیدرم که لایتنینگه sen نداره لیدر رو هم که نمیشه عوض کرد!حالا ببینم چجوری میشه ولی فک کنم باید وقت بزارم کل افرادم ارتقا بدم مخصوصا لایتنینگ!بدجور گیر کردم اصلا یه وضعی!!:dشخصیت اول رو یه sentinel بزار و باهاش برو تو لاک دفاعی
خودت که نمیری بقیه رو زنده می کنی
از اون synergist (دقیق یادم نیست چی بود) هم استفاده کن و Armor و این چیزاتو ارتقا بده
از saboteur هم استفاده کن اونو ضعیف کن
فکر کردم میتونی لیدر رو عوض کنی (دلیلیشو بگم اسپویل میشه :d)لیدرم که لایتنینگه sen نداره لیدر رو هم که نمیشه عوض کرد!حالا ببینم چجوری میشه ولی فک کنم باید وقت بزارم کل افرادم ارتقا بدم مخصوصا لایتنینگ!بدجور گیر کردم اصلا یه وضعی!!:d
می تونی اون موقع که شارژ می کنه و آماده شلیک میشه Eidolon رو بیاری تو صحنه آخرشم بری تو حالت Gestaltلیدرم که لایتنینگه sen نداره لیدر رو هم که نمیشه عوض کرد!حالا ببینم چجوری میشه ولی فک کنم باید وقت بزارم کل افرادم ارتقا بدم مخصوصا لایتنینگ!بدجور گیر کردم اصلا یه وضعی!!:d
به دستمون زنگولک:
عزیز تا جایی که یادم میاد برای مبارزه با اون میتونی یار های تیمت رو عوض کنی!
و بنظرم بهترین تیم برای مبارزه باهاش لایتنینگ-اسنو-و هوپ هستن و بترتیب یجا لاتینیگ رو COMوRAVذثظشق چون اون اول یکم سخته بخوای بزنیش و باید هوپ به لایت و اسنو خون برسونه
در مورد اون قسمت که موشک میفرسته طرفه یارهات باید 2کار کنی(1.اینکه 1قسمت ازون 6حالت مبارزت رو بکنCOM-RAV-RAVه وقتی رفت تو اون حالت بهش حمله کنن و بزننش بعده 2سری حمله یه حالت اخ میگه و اونموقع تعداد موشک هایی که میفرسته کمتر میشه و بعده اینکه اینکارو کرد با لایتنینگ و هوپ تو حالتMEDبه یارات خون بده و دوباره بهش حمله کن
اوه اوه مگه بازم باید باهاش مبارزه کنم؟:dایشون که گفتن یادم اومد چه جوری میشه زدشفکر کنم مبارزه اولشه، فکر کنم دفعه اول نمیشد لیدر رو عوض کرد
باید وقتی داره شارژ میکنه ببریش تو حالت stagger تو اون حالت که وارد شه تعادلش بهم می خوره دیگه ضربه نمیزنه
اولش با 2 تا rav و 1 com بزنش بعد با 3 تا rav بزن، تا دیدی سرعت کم شدن معیاره داره زیاد میشه برو تو حالت 2 تا rav و 1 com
چرا میشه تو همون منو بگرد دقیق یادم نیست :d من خودم بعد تموم کردن رفتم تو گرن پالس واسه ماموریت ها و جالب اینه که چون باس آخرو کشتی دایره ی آپگریدت گسترده تر شده... :dخوب خداروشکر بازی هم تمام شد
اما بعد از تموم کردن بازی برنمیگردیم که ماموریت هارو انجام بدیم؟
وقتیکه بازیرو تموم کردم دوباره برگشت به صفحه اصلی بازی!
خوب خداروشکر بازی هم تمام شد
اما بعد از تموم کردن بازی برنمیگردیم که ماموریت هارو انجام بدیم؟
وقتیکه بازیرو تموم کردم دوباره برگشت به صفحه اصلی بازی!