гадюка
کاربر سایت
کسی نبود جواب مارو بده!!سلام.یه سوال داشتم.چطوری میشه این سامون هارو ابگرید کردش!!:dبرای من هنوز همون لِول 1 موندن.
کسی نبود جواب مارو بده!!سلام.یه سوال داشتم.چطوری میشه این سامون هارو ابگرید کردش!!:dبرای من هنوز همون لِول 1 موندن.
سلام.یه سوال داشتم.چطوری میشه این سامون هارو ابگرید کردش!!:dبرای من هنوز همون لِول 1 موندن.
کسی نبود جواب مارو بده!!
خیلی ممنون بابت راهنمایی.تا جایی که یادمه سامونها آپگرید نمیشن!
لول بندی هم که میبینی مربوط میشه به قدرت حمله آخرت تو حالت گشتالت...
یعنی اگه خیلی زود وارد حالت گشتالت بشی، قدرت حمله آخرت کم (لول 1) میشه
برای اینکه حمله آخرت لول 3 باشه باید صبر کنی تا خط گشتالت پر بشه و بعد وارد حالت گشتالت بشی
سلام.یه راهنمایی میخواستم.
تو مرحله اخر بازی که توی شهر هستش اون باس بازی رو چطوری بزنم که شبیه هواپیما هستش!!هر چی میزنم دوباره خونش پُر میشه.
بچه ها کسی نیست اینجا جواب منو بده ؟!!!!!!!!سلام بچه ها من یه جای بازی گیر کردم یکی از باس های بازی توی Clock Tower وقتی که با Zack و Vanile هستم هرچقدر میزنم جونشو خیلی کم می کنم ولی در اخر کشته میشم میخواستم اگه میشه یه راهمنمایی کنین ببینم حرکت خاصی میشه زد که این راحت بمیره !!!!!!؟
ممنون :d
ممنون ارتین جان بابت راهنمایی.:dاشکان یادم نمیاد اینی که میگیو ببین میتونی یه عکس ازش گیر بیاری...
---
تو گروهت حالت Sen/med/med داشته باش وقتی که حمله ی سنگینشو خواست انجام بده برو روش(حمله هاش ریتم داره) مدام باید بزنیش تا Stagger شه، طبق معمول Sub هم بهت کمک میکنه... ولی در مجموع خیلی خوب یادم نمیاد... اگه دیدی نمیشه برگرد Full Levep Up کن اسلحه ها هم تا حد ممکن آپگرید کن،باید بشه دیگه...
:d
حالا زوده برای نتیجه گیری حسین.برو دیسک 3 اونوقت که معلوم میشه.:dبازی را چند روزی میشه شروع کردم در یک کلام یک شاهکار در سبک و نوع خودش هست و واقعا قفل بازی شدم به طوری که نمیشه ازش دل کند
الان چیتر 10 بازی هستم همه چیز عالی هست
باس چیتر 9 که اینقدر می گفتند سخت هست را راحت زدم :d