Final Fantasy XIII | PS3

خوب مثل اینکه اصلا نگرفتی داستان بازی چی بوده!:دی ببین کل ماجرا و اینکه سرا و داژ ال سی شدن تقصیر ونییل و فنگ بود. آخرشم که اینا ماموریتشون رو انجام دادنو با نجات ککون و مرگ خودشون همه رو نجات دادن! البته اگه آسمون بهز مین بیاد و سایت راه بیفته من داستان رو میزارم رو سایت انوقت اصلا میفهمی قضیه چیه!:دی
خسته نباشی! ... اینو که خودمم فهمیدم ...:biggrin1:اصلا گرفتی منظورم رو؟!
من میگم "کریستال ها" خیلی مرموزن ، یعنی فکر میکنم داستانشون به همینجا ختم نمیشه... نظرت چیه؟

ماکان بازی فینیش شد
ولی یه چیز بگم نمیکشیم
هنوز مونده تا 10 و 7 بشه
ولی طراحی هنری.
.
.
.
مادر جان
ایول! اتفاقا منم دیروز برای بار دوم نسخه انگلیسی رو تموم کردم!:دی

به نظر منم FFXIII با FFVII و FFVIII و FFX هنوز خیلی فاصله داره اما از نظر طراحی هنری و مراحل با یک اختلاف خیلی زیاد بهترین هست!

جناب عضو تحریریه عزیز!! اگر خودتون نمیتونید جواب بدب لااقل بگید ار کجا کمک بگیریم. من به اورفان رسیدم ولی لول شخصیت هام از 4 بالاتر نمیره چرا؟؟مقدار CP هرکدوم از کاراکترها 999/999 هست ولی نمیتونم اونها رو از سصح 4 بالاتر ببرم چرا؟؟:mad:

شما اول باید Orphan رو شکست بدی، وقتی شکست خورد میتونی همه نقش هات رو تا سطح 5 ارتقا بدی. تا شکستش ندی نمیشه. به میزان CP ای که جمع کردی هم ربط نداره.

اگه بلد نیستی بزنیش بگو راهنماییت کنم...

شما اول باید Orphan رو شکست بدی، وقتی شکست خورد میتونی همه نقش هات رو تا سطح 5 ارتقا بدی. تا شکستش ندی نمیشه. به میزان CP ای که جمع کردی هم ربط نداره.

مگه بعد از زدن Orphan بازی تموم نمیشه؟ خوب استراتژیت واسه شکست دادنش چیه چون با اینکه سه تا Sentinel میزارم اما تو حالت دومش خاک بر سرنمیدونم چه کوفتی میزنه که HP همشون میشه هم اندازه موجودی جیب اینجانب بعد از خرید Heavy Rain!! آیتم خاصی هست که باید Equip کنم؟ اگه آره از کجا چه جوری؟ مرسی.

سلام. زدمش این Orphan بخت برگشته رو. حالا موندم تو شکار 54. راهنمایی لطفا.

خوب خدارو شکر که ORPHAN رو ضدی!:دی

اما توی ماموریت 54 باید Gigantuar رو شکست بدی که زدنش مثل آب خوردنه! اما جاش تو نقشه رو هم میتونی از اینجا ببینی:

http://twobrothersandasister.com/wp-content/images/2010/march/ffxiii/guides/mission/54.jpg

برای رفتن به انجا هم بهترین کار سوار شدن چوکوبو هست چرا که در غیر این صورت باید ان دایناسور گنده هه که سر یه راه ایستاده رو بزنی! خیلی راحت با چوکوبو به ان نقطه نزدیک بشو و بپر رو سخره و برو تو کارش!:دی

خوب خدارو شکر که ORPHAN رو ضدی!:دی

اما توی ماموریت 54 باید Gigantuar رو شکست بدی که زدنش مثل آب خوردنه! اما جاش تو نقشه رو هم میتونی از اینجا ببینی:

http://tcontent/images/2010/march/ffxiii/guides/mission/54.jpgwobrothersandasister.com/wp-

برای رفتن به انجا هم بهترین کار سوار شدن چوکوبو هست چرا که در غیر این صورت باید ان دایناسور گنده هه که سر یه راه ایستاده رو بزنی! خیلی راحت با چوکوبو به ان نقطه نزدیک بشو و بپر رو سخره و برو تو کارش!:دی
خسته نباشی!! دلشاد منظورم از راهنمایی اینه که چی Equip میکنی یا Paradigm هات چیا هست چه جوری کلا استراتژیت چیه؟ راستی گفته بودی تا Level 10. اینو چه جوری؟ تو که بلدی یاد بده دیگه ایول.

دوستان Odin رو چجوری بزنم ؟
طی حرکت اول Hope میمیره :دی و طی حرکت دوم خودم :دی
خب ببین اینطوری بچین :
Rav . med
rav . rav
اول برو رو مد اولی . یه چند تا بزنش . بعد که نصفش پر شد سریع برو رو rav . فقط به موقع از potion هات استفاده کن . کاری نداره . فکر میکنی سخته .

خسته نباشی!! دلشاد منظورم از راهنمایی اینه که چی Equip میکنی یا Paradigm هات چیا هست چه جوری کلا استراتژیت چیه؟ راستی گفته بودی تا Level 10. اینو چه جوری؟ تو که بلدی یاد بده دیگه ایول.
دوست عزیز بدون استفاده از کلماتی مثل دلشاد و ... که توهین آمیز هستن هم میشه صحبت کرد.

خوب برای زدن ایشون ابتدا باید یک ساینرجیست Deffensive مثل هوپ داشته باشی که بهت Shell و Protect بده تا ضربه هاش زیاد بهت صدمه نزنه. بعد حتما سنتینل رو برای همه شخصیت هات داشته باشی تا زمانی که خواست ضربه بزنه نمیری. بعد هم یک پارادیگم Offensive داشته باشی تا زود استگر کنه و بزنه. کلا خیلی ساده هست، من نمیدونم چرا نتونستی بزنیش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or