Final Fantasy XIII | PS3

جمع کن برو ماکان (kidding) . فکر کنم تنها سامنی هست که بدون ravager باید بردش . یه لحظه خیال کردم دارم خواب میبینم

بیشین بینیم بابا!:دی

من که با Ruin راحت زدمش و وقتی هم که نوار Break State اش پر شد مربع رو میزنی تسلیم میشه!:دی

این "بارتندلس" رو چجوری بزنم؟!

ببین این بارتندلس از بارتندلس قبلیه خیلی راحت تره چون قابلیت هایی که ساینرجیست ها بهت اضافه کردن رو ازت نمیگیره!

من که خودم با تیم قبلی که گفتم زدمش. البته چون Imperial Armblet رو با آخرین سطح برای هر سه تا شخصیت هام داشتم، کلا لول سلاح و نقش هام هم تحش بود، میزان HP ایم هم روی 8 و 9 هزار بود بعد از سه بار استگر کردن زدمش!:دی

کلا مبارزه با این حالتش خیلی راحته! من دوتا ساینرجیست داشتم که اول مبارزه قشنگ بهم قابلیت میدادن، وقتی بوست شدم شروع کردن به زدنش. Hope برای من مجیکش خیلی خفن بود! البته مجیک Light هم عالی بود فقط Sazh مجیکش ضعیف بود (یعنی 1000 بود). واسه همین دقیقا با Rav, Rav, Rav دوبار که میزدمش استگر میشد (البته قبلش با Com, Rav, Rav هم یدور میزدمش که نوارش دیر خالی بشه!). بعد که استگر میشد میزدمش قشنگ هر ضربه نزدیک 30 تا 60 هزارتا ازش HP کم میکرد! البته این رقم برای Light بود و Hope و Sazh ضعیف تر بودن!

توی مبارزه با بارتندلس فقط کافیه پارادیگم Sen, Sen, Sen رو داشته باشی و وقتی خواست بزنه زود بری روی این حالت و نزاری زیاد از HP کم بشه. کلا بارتندلس 3 خیلی راحته!

مشکل این هست که بعد از شکست بارتندلس بدون هیچ سیوی ارفن میاد! البته اگه یکبار شکست بخوری دوباره از اول مبارزه با ارفن میای!

ارفن هم خیلی خیلی ضعیف هست! فقط یک ضربه داره که قشنگ لهت میکنه و اگه HP خیلی بالا نباشه یک ضرب همه شخصیت هات رو میکشه! برای جلوگیری از این ضربه هم باید بری روی همون پارادیگم Sen. Sen ,Sen تا نزاری زیاد ازت HP کم بشه!. همینجوری باید بزنیش (که خوب خیلی راحته!) تا بره روی حالت دومش! توی این حالت هم قوی تر میشه اما زود استگر میشه و اگه استگرش کنی دیگه دخلش امده!:دی

کلا برای اینکه راحت شکستش بدی قبل از مبارزه برگرد توی Grand Pulse و ماموریت هارو انجام بده، آیتم بگیر و تا میتونی نقش ها و سلاح هات رو آپگریت کن!

من خودم همه نقش هام رو تا آخرین سطح بردم بالا، برای Light آیتم های Platinum Ingots و Power Glove و Imperial رو تا آخرین سطح داشتم. همه نقش هام هم لولشون تهش بود. سلاحمم فرم جدید همون Blaze بود که لولش تا آخر بود! کلا Light هم توی مجیک و هم توی استرنس تهش بود!:دی

Hope هم توی مجیک حرف نداشت و راحت دخل میاورد! البته Snow و Fang من خیلی قوی بودن اما من چون ساینرجیستشون رو ارتقا نداده بودم نتونستم بزارمشون جای Sazh. بعدا که فنگ رو ارتقا دادم گزاشتم جای Sazh دیگه رسما هیچ کس حریفم نیست!:دی توی Com. Rav, Com همه رو میترکونم!:دی

علی اگه فنگ تو گروهت هست سبوترش رو هم بیار بالا! من بارهای بعدی که داشتم بارتندلش رو میزدم با سبوتر فنگ قشنگ طلسمش میکردم دیگه نمیتونست بزنه!:دی خیلی فاز میداد! فقط کتک میخورد!:دی

اون روبات که از زیر اشغال ها بلند میشه رو چجوری بزنم ؟ وقتی میریم زیر زمین خیلی سخت میشه و نمیشه زدش !!! استراتژی خاصی لازم داره ؟

اصلا سخت نمیشه، فقط قدرت بدنیش افزایش پیدا میکنه! توی این حالت باید بری روی پارادیگم Rav, Rav, Com و بزنیش تا استگر بشه. وقتی استگر شد سر سه سوت میخوره!:دی

باور کن نمی میره :دی
من خیلی راحت میزنمش ولی تو زیرزمین ، وقتی که نوار Damage ـش به نصف میرسه ، یدونه از اون حمله های قوی می کنه که من می میرم !!! با این که جونم کامل پره !!
-------------------
دوستان Libra به چه دردی می خوره ؟
-------------------
وقتی یکی از یار ها میره رو Saboteur ، با هر حرکتش یک چیزی بقل اسم کرکتر ها میاد .
اون چیه ؟

دوستان Libra به چه دردی می خوره ؟
-------------------

لیبرا به کل تمام آمار دشمن رو در اختیارت میگذاره...بعد از اینکه لیبرا رو روی دشمن زدی R1 رو بزن تا تمام نقطه های قوت و نقطه ضعف هاش رو ببینی بعدش میتونی خودت با توجه به اینها بهش حمله کنی که البته تمام حرکات خودت و تیمت توی Auto-battle با توجه به نقطه ضعف های دشمن عوض میشه......
یعنی با اطلاعات میره به جنگش......

من خیلی راحت میزنمش ولی تو زیرزمین ، وقتی که نوار Damage ـش به نصف میرسه ، یدونه از اون حمله های قوی می کنه که من می میرم !!! با این که جونم کامل پره !!

خوب الان HP ایت چنده؟ سعی کن دوباره مبارزه کنی و با جمع کردن CP بری لولت رو ببری بالا. اگه بازم نتونستی بزنیش و با یک ضرب خوردی موقع ضدن ضربه برو روی Sentinel تا دفاع کنه و کمتر ازت HP کم کنه!

وقتی یکی از یار ها میره رو Saboteur ، با هر حرکتش یک چیزی بقل اسم کرکتر ها میاد .
اون چیه ؟

وقتی ساینرجیست بیاری ان یک سری از این آیتم ها برات ردیف میکنه. این آیتم ها یک سری قابلیت هستن که قدرت رو افزایش میدن. مثلا قابلیت های دفاعی بهت محافظ و اینا میدن تا ضربات حریف روت زیاد اثر نکنه یا قابلیت های حمله ای بهت تایم میدن تا زمان پر شدن ATB ایت افزایش پیدا کنه!

سبوتر عکس همین کارو با دشمن ها میکنه. یعنی انهارو طلسم میکنه! حالا بری جلوتر یک سری از دشمنان هستن جادوت میکنن و از همون آیتم ها منتها با رنگ قرمز میاد کنار نوار HP ایت. این ایتم ها قرمز که درواقع طلسم هستن قابلیت هات رو کاهش میدن. سبوتر اینکارو با دشمنان میکنه. مثلا وقتی Pain رو روی دشمن میزنی طوری طلسمش میکنه که خوابش ببره و نتونه بزنتت و بعد فقط وایمیسته کتک میخوره!:دی

خوب الان HP ایت چنده؟ سعی کن دوباره مبارزه کنی و با جمع کردن CP بری لولت رو ببری بالا. اگه بازم نتونستی بزنیش و با یک ضرب خوردی موقع ضدن ضربه برو روی Sentinel تا دفاع کنه و کمتر ازت HP کم کنه!

من تا حالا فقط یک بار از Crystarium استفاده کردم و اون هم نفهمیدم چی کار کردم :دی

کلا منظورمو نگرفتی :دی
در بقیه اوقات اون ضربه جون رو تا آخر کم می کنه ( 1 دهم جون باقی می مونه :دی ) ولی وقتی Damage ـش نصف میشه اون ضربه منو می کشه :دی

خوب چون تو خیلی ضعیفی و اصلا HP ایت پایینه! مثلث رو بزن و از منو کریتاریوم رو انتخاب کن. بعد برو مثلا برای شخصیت لایتنینگ نقش کامندر رو انتخاب کن و همینطور دایره رو نگه دار تا هی خونه های جدید رو بگیره. به این ترتیب هم به میزان جادو و قدرتت افزوده میشه و هم HP ایت. OK؟

هیچ روش خاصی نداره، فقط ارفن یک ضربه خاص به ایم Judgment داره که رسما مینمائتت، یدونه دیگه هم داره که کل HP رو کم میکنه! فقط باید سه تا Sen داشته باشی که خواست ان ضربه هارو بزنه بری رو این پارادیگم!

ماکان تمومید!:biggrin1:
آقا دخلم اومد ولی بالاخره تموم شد ، چقدر بعضی باس ها رو داشتم میمردم الکی رد کردم رفت:biggrin1:"اورفان"چقدر سوسول بود ، یه 10 دفعه ای باختم بهش:biggrin1:

آقا فقط بگم JRPG بازهای تازه کار (مثل خودم) سر باس های آخر دخلتون میاد ، 3 تا پشت سر هم:biggrin1:!
*SPOILER ALERT*
ماکان پایان بازی کمی مبهم بود ، در مورد کریستال ها میگم ، خیلی قضیشون پیچیده بنظر میاد...:thinking:
من گفتم اسپویل آخر بازی ... خو دانی ...:-"
:(OUR FOCUS IS : SAVE THE ... SAVE THE COCON:(

چوکوبو سوار میشویم!:biggrin1:
آقا نمیشه از منوی بازی یا هر جای دیگه ، ببینیم چه شماره ـهایی از ماموریت ها رو رفتیم؟!:thinking:
راستی این "کاکتوس" کوچیکا قضیه ای داره؟ ... وقتی با چوکوبو بالای یه تپه رفتم ، دمو شد و اونو دیدم ، تا حالا هم 2 تاشون رو ترکوندم
:-"

ماکان تمومید!:biggrin1:
آقا دخلم اومد ولی بالاخره تموم شد ، چقدر بعضی باس ها رو داشتم میمردم الکی رد کردم رفت:biggrin1:"اورفان"چقدر سوسول بود ، یه 10 دفعه ای باختم بهش:biggrin1:

آقا فقط بگم JRPG بازهای تازه کار (مثل خودم) سر باس های آخر دخلتون میاد ، 3 تا پشت سر هم:biggrin1:!
*SPOILER ALERT*
ماکان پایان بازی کمی مبهم بود ، در مورد کریستال ها میگم ، خیلی قضیشون پیچیده بنظر میاد...:thinking:
من گفتم اسپویل آخر بازی ... خو دانی ...:-"
:(OUR FOCUS IS : SAVE THE ... SAVE THE COCON:(
خوب مثل اینکه اصلا نگرفتی داستان بازی چی بوده!:دی ببین کل ماجرا و اینکه سرا و داژ ال سی شدن تقصیر ونییل و فنگ بود. آخرشم که اینا ماموریتشون رو انجام دادنو با نجات ککون و مرگ خودشون همه رو نجات دادن! البته اگه آسمون بهز مین بیاد و سایت راه بیفته من داستان رو میزارم رو سایت انوقت اصلا میفهمی قضیه چیه!:دی

راستی این "کاکتوس" کوچیکا قضیه ای داره؟ ... وقتی با چوکوبو بالای یه تپه رفتم ، دمو شد و اونو دیدم ، تا حالا هم 2 تاشون رو ترکوندم

خوب این کاکتوسه یه دشمن قدیمی هست که برای ما خاطره هست اما برای تو نه!:دی حالا زنشم هست!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or