Roter Jäger
کاربر سایت
البته با اجازه ماکان من جواب بدم .
توی گران پالس که هستید یکسری ماموریت باید انجام بدید کافیه تا ماموریت 14 برید بعد قابلیت چوکوبو سوار شدن ازاد میشه به همین راحتی:cheesygri
چه باحال نمی دونستم:biggrin1:
البته با اجازه ماکان من جواب بدم .
توی گران پالس که هستید یکسری ماموریت باید انجام بدید کافیه تا ماموریت 14 برید بعد قابلیت چوکوبو سوار شدن ازاد میشه به همین راحتی:cheesygri
جمع کن برو ماکان (kidding) . فکر کنم تنها سامنی هست که بدون ravager باید بردش . یه لحظه خیال کردم دارم خواب میبینم
این "بارتندلس" رو چجوری بزنم؟!
اون روبات که از زیر اشغال ها بلند میشه رو چجوری بزنم ؟ وقتی میریم زیر زمین خیلی سخت میشه و نمیشه زدش !!! استراتژی خاصی لازم داره ؟
دوستان Libra به چه دردی می خوره ؟
-------------------
من خیلی راحت میزنمش ولی تو زیرزمین ، وقتی که نوار Damage ـش به نصف میرسه ، یدونه از اون حمله های قوی می کنه که من می میرم !!! با این که جونم کامل پره !!
وقتی یکی از یار ها میره رو Saboteur ، با هر حرکتش یک چیزی بقل اسم کرکتر ها میاد .
اون چیه ؟
خوب الان HP ایت چنده؟ سعی کن دوباره مبارزه کنی و با جمع کردن CP بری لولت رو ببری بالا. اگه بازم نتونستی بزنیش و با یک ضرب خوردی موقع ضدن ضربه برو روی Sentinel تا دفاع کنه و کمتر ازت HP کم کنه!

OUR FOCUS IS : SAVE THE ... SAVE THE COCON
ماکان تمومید!:biggrin1:
آقا دخلم اومد ولی بالاخره تموم شد ، چقدر بعضی باس ها رو داشتم میمردم الکی رد کردم رفت:biggrin1:"اورفان"چقدر سوسول بود ، یه 10 دفعه ای باختم بهش:biggrin1:
آقا فقط بگم JRPG بازهای تازه کار (مثل خودم) سر باس های آخر دخلتون میاد ، 3 تا پشت سر هم:biggrin1:!
*SPOILER ALERT*
ماکان پایان بازی کمی مبهم بود ، در مورد کریستال ها میگم ، خیلی قضیشون پیچیده بنظر میاد...:thinking:
من گفتم اسپویل آخر بازی ... خو دانی ...
OUR FOCUS IS : SAVE THE ... SAVE THE COCON
راستی این "کاکتوس" کوچیکا قضیه ای داره؟ ... وقتی با چوکوبو بالای یه تپه رفتم ، دمو شد و اونو دیدم ، تا حالا هم 2 تاشون رو ترکوندم