PlayStation Final Fantasy VII remake

سازنده
Square Enix
تاریخ انتشار
April 2020
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
106437

Publisher: Square Enix
Developer: Square Enix
Director: Tetsuya Nomura
Producer: Yoshinori Kitase
Writer: Kazushige Nojima
Designer: Tetsuya Nomura
Genre: Japanese Action-Role Playing

106438

106439

106440

Final Fantasy VII Remake E3 trailer

720p - gamersyde

Final Fantasy VII Remake PSX trailer

720p

با تشکر از .Amirone برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول

لطفاً هر اطلاعاتی راجع به بازی که باعث لو رفتن محتویات بازی میشه (داستان، گیم پلی و..) رو داخل تگ اسپویل قرار بدید، در غیر اینصورت با کاربر خاطی برخورد خاهد شد.

Last edited by a moderator:
راسته rude روی tifa کراش داره!!!؟ اصلا تا حالا دقت نکرده بودم. lol
الان یک ویدو دیدم. جالب بود. هم توی FFVIIو هم FFVIIR این موضوع هست. بخصوص تو بتلها سعی میکنه تیفا رو نزنه.
تیفا یک عاشق کچل کم داشت!!
آره واقعیت داره.:D
توی بازی اصلی که دقیقاً همینطوری بود و به تیفا نمیزنه و حتی توی یه مکالمه با رینو اشاره هم میکنه که از تیفا خوشش میاد :D
توی ریمیک من یه لحظه دقت کردم و اگه اشتباه نکنم فکر کنم یه جا حمله کرد سمتش (توی گیمپلی) ولی خب فکر کنم حمله معمولی و ضعیفی بود.

بازی توی سه روز 3.5 میلیون نسخه فروخته یعنی از کل فروش dmc v تو یه سال بیشتر 138218
برام جای سوال این بازی چه طور تونسته متای بالای 90 بگیره ولی فاینال نه البته امتیاز کاربرا بهش دقیقا ثابت کرد اون متایی که بهش دادن حقش نبود :)

بازی توی سه روز 3.5 میلیون نسخه فروخته یعنی از کل فروش dmc v تو یه سال بیشتر View attachment 138218
برام جای سوال این بازی چه طور تونسته متای بالای 90 بگیره ولی فاینال نه البته امتیاز کاربرا بهش دقیقا ثابت کرد اون متایی که بهش دادن حقش نبود :)

138220

جدا فکر نمی کردم بحث این یکی تو تاپیک یه بازی JRPG مطرح شه:D
بعد حالا چرا DMC5 رو اون وسط مبنای مقایسه قرار میدی؟ لامصبا سبک اون بازی خیلی Niche ـه. فروش 3.5 میلیونی تو اون سبک از دنباله مستقیم یه بازی بعد 11 سال خیلی حرفه

آخرین ویرایش:
بازی توی سه روز 3.5 میلیون نسخه فروخته یعنی از کل فروش dmc v تو یه سال بیشتر View attachment 138218
بیخیال، از این بحثهای بی سر و ته VS باز نکنید اینجا:D ربطی به هم ندارن اینا. تازه با توجه به گندی که به داستان و لول دیزاین FFVIIR زدن بنظرم همون متا هم از سرش زیاده:D

دقیقا چه ربطی داره؟کیفیت و نمرات یک بازی باید مساوی باشه با لذتی که مخاطب ممکنه ببره؟
بارها شده من از بازی هایی که نمرات خیلی ضعیفی داشتن بیشتر خوشم اومده تا بازی هایی که متای +90 داشتند...!
_____
ریمیک فاینال هم اصلا بازی بی ایرادی نیست...
بازی برای یک محصول RPG کمبود محتوا داره!
بازی خطیه(هرچند اینو به اون زباله ای که توی FF15 به اسم OW بهمون دادن تو اولویت میزارم:D)
مشکلات فنی بازی هم که کاملا تو دید هست بماند...
یکسری ایراداتم سلیقه ای هست که نمیشه خرده گرفت اگه کسی به خاطر اینا نمره کمتری بده...!و میشه کاملا بهشون حق داد...
____
اسکوئر اگه میخواست متای بالای نود بگیره باید بازی رو ارزون تر میداد یا با محتوای بیشتری عرضه میکرد...
اما خوب میشه امید داشت با برطرف کردن برخی ایرادات که شدنی هم هست نسخه های بعدی نمرات خیلی بهتری هم دریافت کنند:D

آخرین ویرایش:
واقعا مجبورید چیزی که تجربه نکردید و اصلا نمیدونید چیه صحبت کنید؟:|

اینجا که کلا اف تاپیکه ولی برای اینکه بدونید میگم:
اون امتیاز های منفی بخاطر محدودیت جزیره در هر کنسول و نبود کلاود سیوینگ+ سیستم انلاین افتضاح بازیه!

وگرنه جدا از این ها از بهترین بازی های لانچ شده توی این سبک هست!

بعدم من نمیفهمم چه ربطی به DMC5 داره؟

عظمت و شهرت FFVii بعد بیشتر از 20 سال اینقدر بزرگ هست که سال ها طرفدارا منتظرش بودن و با کمتر بازی توی تاریخ گیمینگ قابل قیاسه...اصلا چه از لحاظ مارکتینگ چه بودجه چه فن بیس اصلا مقایسه درستی نیست.

آخرین ویرایش:
بازی توی سه روز 3.5 میلیون نسخه فروخته یعنی از کل فروش dmc v تو یه سال بیشتر
برای منم جای سواله چطور تونستی 3 تا موضوعی که ارتباطی با هم ندارنو بهم مرتبط کنی :D

یعنی حجم کاتسین پیاده روی ، دوباره کاتسین پیاده روی تو این بازی واسه خودش رکورد تازه ای محسوب میشه . ن.م.و.دن با این کاتسیناشون رسما

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

یعنی حجم کاتسین پیاده روی ، دوباره کاتسین پیاده روی تو این بازی واسه خودش رکورد تازه ای محسوب میشه . ن.م.و.دن با این کاتسیناشون رسما

یعنی چیزی در حد MGS4؟
البته من فکر کنم از محدود آدم های فروم هستم کاتسین دوست دارم:دی

بنده خدا نومورا باید بازی جوری میساخته که نسل جدید جذب بازی بشن الان چند درصد از گیمرهای جدید حاضرن سیستم مبارزات بازی نوبتی باشه اکثرا دنبال یه گیمپلی سریع اند من که ازش لذت بردم جز حضور زیاد سفیروث که لوس شده قبلا یه حس ترس بش وجود داشت الان زود بیه بازیکن نشونش دادن

یعنی چیزی در حد MGS4؟
البته من فکر کنم از محدود آدم های فروم هستم کاتسین دوست دارم:دی
Mgs 4 جلوی این هیچی نیست
اینجا بدون اغراق دو قدم راه میری کاتسین میبینی باز دو قدم دیگه میری کاتسین میبینی . تو متالگیر ۴ اولای اکت ۱ بیشتر اینجوری بود . منم کاتسین دوست دارم ولی نه کاتسین بی مورد . باید بازی یه کاری بکنه گیمر مشتاق دیدن کاتسین بشه بعد تو لحظه ی مناسب اونو به خوردش بده . اینجا عملا هشتاد درصد بازی همینه روال . بگذریم از ایرادای بزرگ دیگه ای که بقیه بچه ها گفتن .

نکته های مثبتی هم داره این ریمیک هیجان بازی خیلی بیشتر شده با گیم پلیش نسبت به نسخه اصلی گیم پلی نسبته به xv و type_0 خیلی بهتر شده ساندترکای بازی از قبلشون هم بهتر شدن کیفیت کاتسین های بازی و گرافیک بازی نسبت به xv پیشرفت داشته حالا فکرشو بکنین با اومدن کنسول های نسل نهمی و قدرت سخت افزاری بالای اونا و همچنین بخش های بعدی بازی که اوپن ورلد بازی چه قدر خفن تر میشه مشکل دوربین بازی هم احتمالا توی پارت بعدی از بین بره در کل میگم انقدر نا امید نباشید دیگه فقط امید وارم ساخت قسمت بعدی kh روی ساخت پارت بعدی تاثیر نزاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or