PlayStation Final Fantasy VII remake

سازنده
Square Enix
تاریخ انتشار
April 2020
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
106437

Publisher: Square Enix
Developer: Square Enix
Director: Tetsuya Nomura
Producer: Yoshinori Kitase
Writer: Kazushige Nojima
Designer: Tetsuya Nomura
Genre: Japanese Action-Role Playing

106438

106439

106440

Final Fantasy VII Remake E3 trailer

720p - gamersyde

Final Fantasy VII Remake PSX trailer

720p

با تشکر از .Amirone برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول

لطفاً هر اطلاعاتی راجع به بازی که باعث لو رفتن محتویات بازی میشه (داستان، گیم پلی و..) رو داخل تگ اسپویل قرار بدید، در غیر اینصورت با کاربر خاطی برخورد خاهد شد.

Last edited by a moderator:
کیتاسه یه پیام داده بود راجب صبر ۲۳ ساله برای بازی در حالی که بازی فقط ۵ سال ساختش طول کشید کیتاسه جوری حرف زد که انگار این بازی ادامه ی بازی قبلی که ما ۲۳ سال منتظر اون بودیم خوب بریم سراغ مسئله بعدی اونم اینکه چه طور شخصیت های بازی می تونن آینده رو ببین اصلا چه طوری سفیروث می تونه ی حفره رو باز کنه مگه ایکس دث از فاینال ۵ که این کارو می کنه مگه سفیروث قدرت نشون دادن آینده رو داره؟ خوب اگه یادتون باشه سفیروث این قدرت رو داره که ذهن افرادی که ژن های ژنوا دارن رو کنترل کنه اگه رمان on the way to a smile رو خونده باشید متوجه می شید سفیروث برای بازگشت خودش روی ذهن کلود و خاطرات کلود حساب باز می کنه و میگه تا وقتی کلود منو به خاطر میاره می تونم برگردم با توجه به این چیزایی که توی رمان خوندیم و حرفای کیتاسه و اینکه توی سری فاینال ۷ هیچکس تا حالا آینده خودشو ندیده و سفیروث هم چنین قابلیتی رو نداره حالا میشه یه جور دیگه به اندینگ بازی نگاه کرد از کجا معلوم کلود داره آینده رو می بینه شاید کلود توی آیندس و داره خاطراتش رو مرور می کنه و این اتفاقات عجیب غریبی که داره می افته به این خاطر که سفیروث برگشته و داره ذهن کلود رو کنترل می کنه و خاطرات قلابی رو وارد ذهن اون می کنه همون طور که کلود خاطرات زک رو به واسطه ژن های ژنوایی که داره جذب کرد و جایگزین خاطرات خودش کرد
بنظرم هر چی بیشتر همش بزنیم بدتر میشه:دی زیاد بهتره دنبال توجیح نباشیم چون در اصل قضیه که این بازی دیگه ریمیک نیست فرقی ایجاد نمیکنه و تازه بدترش هم میکنه:دی نومورا گند خودش رو زده در هر صورت.
مبارزات آخر با ویسپرها این حرفها رو زیاد تایید نمیکنه. هر کدوم از ویسپرهایی که در انتهای بازی باهاشون میجنگیم با توجه به سلاح هایی که دارن به نوعی آینده خود شخصیتهای اصلی هستن. در واقع کلود و دوستان در حال مبارزه به سرنوشت های خودشون در قالب موجوداتی از آینده که نماینده خودشون هستن میباشند:دی کلا کثافت کاری شدش داستان ....

فقط زور میزنم تموم بشه بره. اگه اون حس نوستالژی قدیم و اون پول‌ی که بابت‌ش دادم نبود، خود بازی رو به همراه تِمش پاک کرده بودم?
چپترهای آخر واقعا بد میشه، اون یذره جادو‌ش هم از بین میره. حیف واقعا حیف.
من دقیقا تو همین وضعیتم الان

• Like
Reactions: Genesis and Farh@d
من فعلا چپتر هفتم .الان تنها چیزی که به نظرم میرسه اینه که اصلا این بازی jrpg نیستش به هیچ عنوان .یه بازی اکشن خطی که اسکوار سعی کرده یه سری المان های rpg زورکی و بدون کاربرد بهش اضافه کنه.خیلی راحت میتونستن بازی را ببرن تو ژانر اکشن مثلا مثل dmc .اینقدرم وعده و وعید دروغ تحویل مخاطباش ندن

من فعلا چپتر هفتم .الان تنها چیزی که به نظرم میرسه اینه که اصلا این بازی jrpg نیستش به هیچ عنوان .یه بازی اکشن خطی که اسکوار سعی کرده یه سری المان های rpg زورکی و بدون کاربرد بهش اضافه کنه.خیلی راحت میتونستن بازی را ببرن تو ژانر اکشن مثلا مثل dmc .اینقدرم وعده و وعید دروغ تحویل مخاطباش ندن
میگم این xiii و x هم خطی هستن چرا کسی به خطی بودن اینا گیر نمیده

137830

? کتاب فاینال فانتزی هفت ریمیک: پیشنمایشی از دنیا، کتابیست که همانگونه که اسمش اشاره دارد دنیای بخش هفتم از این سری بازی را به پیشنمایش میگذارد. در تاریخ ۱۹ مارچ سال ۲۰۲۰ و زودتر از خود بازی توسط برند اسکوئر انیکس-Mook brand منتشر شد و در ۸ سپتامبر ۲۰۲۰ به زبان انگلیسی نیز ترجمه شد و در زیر مجموعه‌ی اسکوئر انیکس-کتاب‌ها و مانگاها قرار گرفت.

?این کتاب حاوی رمان Final Fantasy VII Remake Kaiga no Naka no Chōsatai (絵画の中の調査隊?) که داستان این رمان درمورد بزرگ شدن اریث در منطقه‌ی پایین شهر میدگار، تحت نظارت شینرا میباشد.

? از دیگر بخش های این کتاب می توان به راهنمای این کتاب برای بخش Wall maket و داستان هایی راجب شخصیت های بازی اشاره کرد

میگم این xiii و x هم خطی هستن چرا کسی به خطی بودن اینا گیر نمیده
البته x وقتی سین رو برای بار اول میزنی و وارد کشتی میشه کل مپ برات باز میشه و میتونی همه جا بری .البته من کلا با خطی بودن jrpg مشکلی ندارم بحثم اینه که این بازی اصلا حالت jrpg نداره همه چی انگار به صورت اسکریپ شده هستش .من راهنمای بازی را که میخوندم نوشته بود شما تو کل بازی یه جایی با نام کلوسیوم هست تنها جایی که میتونید لول آپ کنید همون جاست.الان که دارم بازی میکنم دقیقا همینجوره شما درگیر یکسری مبارزات خطی میشید که وقتی ردشون میکنید بازی پیشرفت داستانی میکنه و دیگه نمیتونید مبارزات بیشتری انجام بدید‌.در کل ریمیک بازی بدی نیستش به شرطی که با ۷ اورجینال به هیچ وجه مقایسه نشه و به عنوان یه بازی جدید بهش نگاکنید

والا بنده با دید باز سراغ بازی میخوام برم... ولی اینقدر اینجا میکوبن خودمم میترسم خوشم میاد یا نه:دی
حداقل اش اینکه میدونم قراره با گیمپلی بشدت حال کنم و برعکس اشغالی FFXV اگه ادامه چیزایی که توی دمو دیدم باشه چه بهتر... اینم در نظر بگیرید حقیقتا ذره نوستالژی به نسخه اصلی ندارم:دی

137839 137840 137842 137843 137844 137845
آرتیستای ژاپنی دارن تویتر رو با آرت های جدیدشون منفجر می کنن

من تا الان 34 تا نسخه از فاینال فانتزی زدم تنها نسخه هایی که نزدم همین سه گانه xiii با حرف بچه ها هم موافقم x رو هم خودم خیلی باهاش حال کردم ولی کل لذت فاینال فانتزی به لول آپ کردنش که این امکان رو با خطی کردن داستان بازی کار سختی کردن

View attachment 137839View attachment 137840View attachment 137842View attachment 137843View attachment 137844View attachment 137845
آرتیستای ژاپنی دارن تویتر رو با آرت های جدیدشون منفجر می کنن

من تا الان 34 تا نسخه از فاینال فانتزی زدم تنها نسخه هایی که نزدم همین سه گانه xiii با حرف بچه ها هم موافقم x رو هم خودم خیلی باهاش حال کردم ولی کل لذت فاینال فانتزی به لول آپ کردنش که این امکان رو با خطی کردن داستان بازی کار سختی کردن
34 نسخه فاینال فانتزی زدی بعد شماره 13 رو نزدی؟؟؟
اینم بزن بد نیست!!!! از این بدتر هم تو سری هست!!!

فقط یک photo mode ردیفی بیاد حال کنیم سلفی بندازیم. مثلا من و رینو.
قبلا هم گفتم همه دلخوشیم این بود میدگار op باشه بربم توش بچرخیم. صد گیگ چی مثلا!!!!
از اول میدونیم که میتونستن. بی فکرها بجای این حرکتها، فکر کوفت کراسرود بودن. حتی توی ffviicc تو میدگار میشد بیشتر چرخید!
آخر این جنسیس ته بلوار باید میومد کتابشو میخوند میرفت.
ایده ویسپرهای مسخره هم داستان رو خراب کرد و تحت شعاع قرارداد.
یکی به این تقلیدکارا تتسویا و نوجیما بایست میگفت معلومه زیاد اونجراندگیم نگاه میکنید.
بنظر میاد هدفشون اینه برای یک بازی خطی پایان های مختلف ایجاد کنن.یک چیزهایی مثل FFXIII_2 یا cornotrigger. اما داغونش.
کم کم باید بگیم که FFVIIAC شانسی خوب شده و از دستشون در رفته و اینا نمیتونن برگردن به اون دوران.
از گرافیک چهره تیفا زیاد راضی نیستم به کلود و آریث نمیرسه. کمتر روش کار کردن
اما IMG_20200419_222453.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or