Final Fantasy VII : Crisis Core

aval donbale on pesar bache boro biron az CHURCH chand ta chiz ro zamine boro onaro check kon! bad boro be MARKET STREET az dar ke vared mishi daste chapet har chi tike choob oftadaro check kon! badam boro samte SHINRA BUILDING to yeki az on khiabona ye marde kenare ye mashin vaisade! ba onam harf bezan! man mazerat mikham ENGLISI minevisam chon systemam moshkel dare nemitonam FARSI bezanam:love:

من توی مرحله ی اول بعد دموی بازی اولین باس رو کشتم
بعد به منماموریت میدن
tutorial اول رو هم رد میکنم بعد میگه باید suply داشته باشی یا یه همچین چیزی یکی راهنمایی کنه

من توی مرحله ی اول بعد دموی بازی اولین باس رو کشتم
بعد به منماموریت میدن
tutorial اول رو هم رد میکنم بعد میگه باید suply داشته باشی یا یه همچین چیزی یکی راهنمایی کنه

آقا این ظلمه ! این نامردیه کامله :((
آخه ما که PSP نداریم چه گناهی کردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :wallbash:
اونقدر تعریف کردین که دلمونو آب انداختین
نوش جونتون . جای من هم بازی کنین :love:

مسعود جان final fantasy 12 هم مثل crisis core عالیه!!!
(البته بعیده کسی ps2 داشته باشه و این بازی رو انجام نداده باشه!!!)

سپهر جان اگه اشتباه نکنم باید به اون اطاق اول بری و با یکی از اونا که تو اتاقن صحبت کنی!

آقا این ظلمه ! این نامردیه کامله :((
آخه ما که PSP نداریم چه گناهی کردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :wallbash:
اونقدر تعریف کردین که دلمونو آب انداختین
نوش جونتون . جای من هم بازی کنین :love:

داش مسعود ناراحتی نداره که .nemesis که گفت برو 12 رو بازی کن فک کن داری crisis core بازی میکنی . نهایتش اگه دیدی فاز نمیده برو یه باردیگه ff7 رو رو ps1 بازی کن حالشو ببر :cheesygri ;)

در ضمن اینهمه خودت j-rpg بازی میکنی هی میای واسه بقیه تعریف میکنی بذار یه خورده هم بقیه بیان واست تعریف کنن ، ببینی چه حالی میده :cheesygri:cheesygri

( شوخی کردما ناراحت نشی ):love:

رفتم با اون ها هم صحبت کردم ولی جواب نداد نمیگذاره از اون دره رد بشم
اونجا باید بری رو علامت سیو و دکمه مثلث رو بزنی. بعد گزینه ی Missions آزاد میشه و Mission اولی رو رد کنی. بعدش اون سرباز کناریت میاد باهات حرف میزنه و بعد ...

نه اونجا روهم رد کردم
فهمیدم چی بود
اونجا که سربازه وایساده بود باید میرفتم جلوی اون کمد مااند ضربدر رو میزدم(خنگی تا چه حد)
تاحالا که angeal رو دزدیدن بازی خیلی زیبا شده و الان رفتیم محل زندگشی
بازی فوق العاده قشنگه

دوستان نومورا در مورد این بازی یک حرف جالبی زده!!!

گفته که باید به نبرد سه نفره سفیروث و انجیل و جنسیز دقت کرد!!

واقعا هم حرف درستی زده.جنسیز واقعا قدرتش رو داشت که سفیروث رو بکشه...

ممنون کلود جون منم تو رو دوست دارم. لطف داری پر زوری از خودتونه!!!
این ها حرف ها بنظر زمینه ساز شماره بعد بازی هست.

یه توضیح راجع به gene بدم:!
genesis در آخرین نبردش با zack دیدید که نمرده و فقط به اعماق گایا سقوط کرد.
نکته ش در secret ending شماره ps2 ffdocبازیه که سه سال بعد از ac اتفاق می افته
(در بازی اشاره زیادی به G reports میشه!)
در secret ending اون میاد و به weiss (همون باس آخر ffviidoc) میگه هنوز کار داریم وقته مردن نیست و دوباره با همون بال سیاه از اعماق گایا در حالی که خودش قدرت عجیبی پیدا کرده از گایا بیرون می کشه.
اون موقع هنوز معلوم نبود این شخصیت کیه و توی سایت ها از روی همون گزارش بهش تنها G می گفتن.

132.jpg

133.jpg

135.jpg

G: It is not yet time for slumber.
G: We still have much work to do...
G: My brother.
From DoC and Cc ending it seems like theres gonna be another FFVII game, is this true?

منم بازی رو تموم کردم. بازی خیلی توپی بود. من هیچ کدوم از نسخه های این سری رو بازی نکردم ولی شدیدا علاقه مند شدم بقیشو بازی کنم!
به نظر شما زک قهرمان شد؟

فقط سفیروث

من عاشق سفیروث هستم:love:من فقط این بازی را برای سفیروث :love:توشه بازی می کنم.
و برای من سفیروث:love:قهرمان من وتمام بازی ها است

من هم تا حالا این بازی را بازی نکرده بودم این اولین نسخه بود و خیلی حال کردم منتهی یکسری نکته های نا مفهوم داشت که فکر می کنم مربوط میشه به سری های قبل .در کل خیلی قشنگ.

ممنون کلود جون منم تو رو دوست دارم. لطف داری پر زوری از خودتونه!!!
این ها حرف ها بنظر زمینه ساز شماره بعد بازی هست.

یه توضیح راجع به gene بدم:!
genesis در آخرین نبردش با zack دیدید که نمرده و فقط به اعماق گایا سقوط کرد.
نکته ش در secret ending شماره ps2 ffdocبازیه که سه سال بعد از ac اتفاق می افته
(در بازی اشاره زیادی به G reports میشه!)
در secret ending اون میاد و به weiss (همون باس آخر ffviidoc) میگه هنوز کار داریم وقته مردن نیست و دوباره با همون بال سیاه از اعماق گایا در حالی که خودش قدرت عجیبی پیدا کرده از گایا بیرون می کشه.
اون موقع هنوز معلوم نبود این شخصیت کیه و توی سایت ها از روی همون گزارش بهش تنها G می گفتن.

132.jpg

133.jpg

135.jpg

G: It is not yet time for slumber.
G: We still have much work to do...
G: My brother.
From DoC and Cc ending it seems like theres gonna be another FFVII game, is this true?
ممنون حميد جون...خيلي خوب ميكني كه به سايت سر ميزني...:love:

اون كه با ان بال سياهش معلوم بود كيه!!!!

ولي حميد فرض كن طبق نوشته اخر بازي "ادامه داستان در FFVII بشه و ادامه همشون بر روي PS3 بياد... واي چي ميشه....

ولي حميد ديدي اگه انجل نبود جنسيس ، سفيروث رو مي كشت... (انجايي كه تو هوا خفتش كرده بود...)

فرض كنيد ان پروژه مخفي كه ميگن ادامه FFVII باشه نه خودش و دشمن اصلي جنسيز بشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or