Final Fantasy VII : Crisis Core

هه هه هه !:laughing: رفیق این تازه اولشه ! بعضی از باس ها هستند که اینقدر Custscene قبلش زیاده که اعصابت خط خطی میشه!:cheesygri
سعی کن همیشه به پشتش ضربه بزنی و هنگامی که میخواد ضربه بزنه یا گارد بگیری و یا به طرفی بپری!;)
ولی کشتنش هم خدایی خیلی حال میده و از اونجا به بعد بازی یکم تغییر می کنه.:love:

مرسی.ولی مشکل من اون Unleashed wrath هست که استفاده میکنه.حتی اگر HP هم فول باشه بعد از اون کاملا میمیرم و هیچ کاری نمیشه کرد!:blink1:
راستی یه توضیحی درباره materia fusin یا به طور کلی materia میشه بدی؟!!چه طوری میشه از اینا بهره کافی برد؟!:biggrin1:

من الآن یه جا رسیدم که یارو زنه مثلا میاد ترکیب کردن materia ها رو یاد بده! اما فقط توضیحات بیخودی میده و هیچی از روش کار نمیگه!
حالا میخاستم ببینم چه جوری میتونم این کار رو بکنم؟!
در ضمن equip خودم رو که حالا 6 تا جا دارم چه جوری تغییر بدم؟!

ببخشید توهین نشه ولی خیلی بازیه افتضاحیه :sick:
من که حالم بهم خورد نه میشه کمبو زد نه به موضع دفاع میکنه نه گرافیکه خوبی داره نه ......

درود
من فکر میکنم شما کلا با rpg شرقی مشکل داری چون در این سبک FF حرف اول و آخرو میزنه گرافیک بازی هم برای psp خوب بود البته اگر با gow مقایسه نشه.
در کل مهمترین عنصر این بازی داستان اون هست که برای لذت بردن از اون کافی هست.

آخرین ویرایش:
من که حالم بهم خورد نه میشه کمبو زد نه به موضع دفاع میکنه نه گرافیکه خوبی داره نه ......
292.gif

شما میدونی سبک rpg یعنی چی ؟
شک دارم بدونی... اگه می دونستی انتظار combo زدن رو نداشتی :)
گرافیکشم که در سطح خوبیه اگه از gow بیشتر نباشه... کمتر هم نیست

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما قصد دارید از بازی انتقاد کنید در حالی که نمیخواهید به طرفداران این بازی توحین شود.
ایا بهتر نبود با روش دیگری از بازی انتقاد کنید و کامل توضیح دهید که چرا این بازی به دل ننشسته است؟ چون هر کسی سلیقه ای دارد. در تاریخ بشریت هیچ بازی ساخته نشده است که تمام Gamer ها از ان راضی باشند.
به هر حال من به نظر شما احترام میگذارم اما شما خیلی بهتر از این میتوانستید از بازی انتقاد کنید.
با تشکر

شاید من ندونم RPG چیه
ولی به هر حال کمبو نداشت و نمی شد راحت همه رو با هم زد
هر وقت هم که میخواستم دفاع کنم اول کتک رو می خوردم بعد دفاع میکرد !
ولی به هر حال قسمت های movie اش باحال بود

شاید من ندونم RPG چیه
ولی به هر حال کمبو نداشت و نمی شد راحت همه رو با هم زد
تو سبک role-playing game یا همون rpg کامبو نمیشه زد... آخه مگه اکشنه که انتظار combo زدن داری ؟
تازه شانس آوردی RPG-Turn Based نیست وگر نه اون موقع درباره ی بازی چی میگفتی :)
هر وقت هم که میخواستم دفاع کنم اول کتک رو می خوردم بعد دفاع میکرد !
احتیاج به دفاع کردن نیست خیلی راحت میشه با دکمه مربع جاخالی داد

عزیزان این بازی یک action/rpg فوقالعاده هستش.
گرافیک بازی کمی از god of war مسخه psp پائینتره ولی بازهم جزو بهترینهای این کنسول دستیه.

گیمپلی بازی بیشتر rpg هستش تا اکشن پس مقایسش با عنوان اکشنی مثل god of war اشتباه محضه.

داستان بازی مهمترین جنبه اونه که روایت گر بخش دیگه ای از داستان عظیم و فوق زیبای سری FFVII هستش پس اگر انگلیسیتون خوب نیست و یا نسخه J بازی رو دارین بخش اعظم زیبایی های بازی رو از دست خواهید داد.

سلام :
بچه ها من بازي رو گرفتم . بعد از دموي طولاني اول بازي اونجا كه تو ايستگاه راه آهن چند نفر رو ميكشه . توي دموي بعدي گير ميكنه و جلوتر نميره . چي كار كنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or