Final Fantasy VII : Crisis Core

دوستان کسی این بازی رو هنوز انجام نداده؟

یعنی هیچ کس ژاپنی بلد نیست؟

ولی کلا بازی رو از دست ندید!من در روز اول انتشارش بازی رو خریدم.عجب صفی بود!! برای اولین بار بود که میدیدم همه DS خودشون رو ول کردند دارن با PSP بازی می کنند!

شینجوکو قل قله شده بود.تو فروشگاه اوهایاما که دعوا شده بود...

راستی آقای نوبخت ایتم های مخفی رو هم تونستی پیدا کنی؟ شمشیر SBSword رو پیدا کردی؟عمرا پیدا نکرده باشی!!

راستی از همه جالب ترشم اخر بازی بود.نوشته بود :"ادامه داستان در FFVII "

نبرد سفیروث و جنسیس و انگل هم خیلی باحال بود...انجا هم که زدیم انگل رو نمودیم و باستر سورد رو ازش گرفتیم خیلی باحال بود..

انجاش هم که زک به کلود گفت : "ایگی کلادو" من گریم گرفته بود!!!

راستی Metal Gear Solid اسم افراد گروه Silver Hair Men رو اشتباه نوشتی!!

تلفظ درستشون کاداج و لوز و یازو هست.
ان پسره هم تی سنگ تلفظ میشه نه شنگ!

من تعدادي عكس از صف هايي كه روز انتشار CCFFVII بود را ديدم. كسي نميفهميد فكر ميكرد كنسول جديد امده.

تا اين لحظه 4 ساعت بازي كرده ام. فكر نميكنم به اتمام رساندن بازي براي من يكبار كافي باشد.

آخرین ویرایش:
نسخه انگلیسی کی میاد؟؟؟
فکر کن عاشق یه بازی باشی بازی روبه روت باشه ولی چون انگلیسی نیست نتونی بازی کنی ( یه نوع شکنجه هست :cheesygri )

نسخه انگلیسی کی میاد؟؟؟
فکر کن عاشق یه بازی باشی بازی روبه روت باشه ولی چون انگلیسی نیست نتونی بازی کنی ( یه نوع شکنجه هست :cheesygri )

اگر PSP شما كپي خور هست خيلي راحت ميتونيد نسخه ي انگلیسیش را دانلود كنيد. يكي از دوستانم حدود دو هفته پيش اين كار رو كرد و من امتحان كردم و حدود 4 ساعت بازي كردم بدون توقف.:biggrin1:

اما خودم خيلي وقت هست كه منتظر UMD هستم. هنوز توي كويت نيومده. اينجا واقعا درخواست ها بالاست و فروشنده ها بد جوري دارن تلاش ميكنن كه زودتر وارد كنن. خيلي لفتش دادن.
164.gif
هنوزم ميگن معلوم نيست كي برسه. اما نبايد بيشتر از يك هفته طول بكشه.
اگر به بازار برسه مهلت نميدم.
th_running1.gif

رفیق شما در کویت زندگی می کنی؟؟

از طرف من یکم نه یعنی بیشتر از یکم و در واقع خیلی زیاد!! این عرب ها رو بزن!!

من خودم همیشه از کشور های عربی میرم اوزاکا و همیشه سر راهم یکی میخابونم زیر گوش این بچه های عرب ها!!

من دیروز بازی رو شروع کردم!!!! (انگلیسی)
واقعا فوق العاده هست! البته نمیدونم چرا یکم برای من سخته! (شاید چون اولین فاینال فانتزی هست که بازی میکنم!)
از گرافیک و موسیقی تا گیم پلی عالیه! (dmc سیخی چنده؟! این یارو zack خیلی باحاله!)

نوبخت جان چند ساعت تموم کردنش طول کشید؟!
تا انتهای بازی با همین شخصیت باید بریم؟!

به هیچ وجه این بازی رو از دست ندید که نه تنها از gow کم نداره بلکه مثل اون اصلا بازی کوتاهی به نظر نمیاد!!!!

من دیروز بازی رو شروع کردم!!!! (انگلیسی)
واقعا فوق العاده هست! البته نمیدونم چرا یکم برای من سخته! (شاید چون اولین فاینال فانتزی هست که بازی میکنم!)
از گرافیک و موسیقی تا گیم پلی عالیه! (dmc سیخی چنده؟! این یارو zack خیلی باحاله!)
نوبخت جان چند ساعت تموم کردنش طول کشید؟!
تا انتهای بازی با همین شخصیت باید بریم؟!
درست یادم نیست که بازی رو چقدره تموم کردم ولی خیلی کمتر از 38 ساعت بود !!!:eek:
یادش بخیر با سمیر سر اون چپتره که باید برا دوست دختر Zack گاری آماده می کردیم کلی وقت گیر کرده بودیم تا بالاخره رفتم تو خوده فروم Sqare Enix و ازشون سوال کردمو فهمیدم باید چیکار کنیم. وقتی فهمیدم واقعا مخم صوت کشید و اصلا باورم نمیشد که باید چیکار کنیم ؟!!:confused:
بازی خیلی آسونه فقط باید بدونیم از Itemـها چطوری استفاده کنیم. تنها بدی بازی این بود که نمی شد انیمشین هاشو رد کرد ! آخه هر دفعه که سره یه باس می مردیم کلی باید انیمشین های تکراری می دیدیم .:(
داستان بازی هم که واقعا فوق العاده بود. خدا وکیلی داستان به این باحالی برا یه بازی تو عمرم ندیده بودم !!!:biggrin1:مخصوصا بعد از چپتر 6 به بعد که خیلی باحال میشه!:love:
از نظر طولانی بودن هم که خیاتون راحت ! با 4 یا 5 ساعت بازی کردن تموم نمیشه !:biggrin1:​

رفیق شما در کویت زندگی می کنی؟؟
بله. متاسفانه بنده مقيم كويت هستم.

از طرف من یکم نه یعنی بیشتر از یکم و در واقع خیلی زیاد!! این عرب ها رو بزن!!

من خودم همیشه از کشور های عربی میرم اوزاکا و همیشه سر راهم یکی میخابونم زیر گوش این بچه های عرب ها!!

راجع به اين موضوع اينجا بحث نميكنيم براي اينكه خيلي كار داريم
121fs725372.gif

من كه نفهميدم انيا اينجا دارن چيكار ميكنن. به هركس ميگفتم يكي از دوستام دو روز قبل از ريلايز Army of Two اون رو خريده باور نميكرد.
حالا CCFFVII كه اين همه مدت از ريلايزش گذشته هنوز اينجا نيومده.

من آخر چپتر 6 همون جاییم که باید با Angeal بجنگم.اعصابم خورد شده هر دفعه که ازش میبازم باید دوباره بشینم 10 دقیقه CUTSCENE ببینم آدم سرد میشه!!:evil:کسی میتونه راهنمایی کنه؟!

من آخر چپتر 6 همون جاییم که باید با Angeal بجنگم.اعصابم خورد شده هر دفعه که ازش میبازم باید دوباره بشینم 10 دقیقه CUTSCENE ببینم آدم سرد میشه!!:evil:کسی میتونه راهنمایی کنه؟!
هه هه هه !:laughing: رفیق این تازه اولشه ! بعضی از باس ها هستند که اینقدر Custscene قبلش زیاده که اعصابت خط خطی میشه!:cheesygri
سعی کن همیشه به پشتش ضربه بزنی و هنگامی که میخواد ضربه بزنه یا گارد بگیری و یا به طرفی بپری!;)
ولی کشتنش هم خدایی خیلی حال میده و از اونجا به بعد بازی یکم تغییر می کنه.:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or