Fight Night Champion~Xbox 360

اخه علتتش چیه ؟؟؟من فک میکنم چون دسگاهمو آپدیت کردم اینجوری شد همونطور که بعضی از بازیارو مثل call of duty bo بالا نمیاره......شما هم کنسولتونو آپدیت کردید؟؟
من هم آپدیت کردم و بعد از ناک اوت دیگه صحنه آهسته نشون نمیده!!!)x
ولی COD BO رو میتونم بازی کنم!:)

من هم آپدیت کردم و بعد از ناک اوت دیگه صحنه آهسته نشون نمیده!!!)x
ولی COD BO رو میتونم بازی کنم!:)

یعنی شما میگی اول صحنه اهسته اجرائ میکرد بعد اینکه آپدیت کردی اینجوری شد دیگه؟؟؟؟

اگه همینطوره پس نتیجه میشه گرفت که cd رو باید پچ کرد و دوباره رایت کرد

یعنی شما میگی اول صحنه اهسته اجرائ میکرد بعد اینکه آپدیت کردی اینجوری شد دیگه؟؟؟؟

اگه همینطوره پس نتیجه میشه گرفت که cd رو باید پچ کرد و دوباره رایت کرد

اگه منظورت +LT من آپديت نكرده بودم هم همينطوري بودش پس ربطي بهش نداره

از همه چیز این بازی خوشم اومد به جز گیم پلی بازی که منو آزار میده !!:(
فکر کنم هنوز یاد نگرفتم چطور به حریف ضربه بزنم و چطور خوب از خودم دفاع کنم:-s

هرچی اون میزنه میخوره تو صورتم !
ولی من اصلا نمیدونم دقیقا چی کار باید بکنم ! :((

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
بنیاد امور بازی های رایانه ای خاص !=((

از همه چیز این بازی خوشم اومد به جز گیم پلی بازی که منو آزار میده !!:(
فکر کنم هنوز یاد نگرفتم چطور به حریف ضربه بزنم و چطور خوب از خودم دفاع کنم:-s

از Rt برای دفاع استفاده کن بعد که خسته شد RB+B orA بعدش بووووووووووم بوووووووووووووووم:d

به نظرم اگه بتونی با LT خوب کار کنی خیلی خوبه

LT رو بگیر انالوگ سمت چپ رو تکون بده بعدش ک جا خالی دادی ضربشو آنالوگ سمت راست رو تکون بده
همین کار رو بکن یاد میگیری:d

از Rt برای دفاع استفاده کن بعد که خسته شد RB+B orA بعدش بووووووووووم بوووووووووووووووم:d

به نظرم اگه بتونی با LT خوب کار کنی خیلی خوبه

LT رو بگیر انالوگ سمت چپ رو تکون بده بعدش ک جا خالی دادی ضربشو آنالوگ سمت راست رو تکون بده
همین کار رو بکن یاد میگیری:d

ممنون ;) این کارایی که شما گفتید خیلی سرعت عمل میخواد !! :d
من انقدر فوتبال بازی کردم دیگه توی هیچ بازی موفق نمیشم !

به هر حال دست گلتون درد نکنه :d;);)

آقا من یه مشکلی دارم ( کلا که بازی عالیه البته) مشکل اینه که وقتی ضربه سنگین میزنم دو سه تا میزنم بعدش تازه ضربات رو میزنه یعنی کند میزنه استامینا هم پره ولی بازم وقتی من با rb میزنم سومیو که زدم تازه اون دومیو داره میزنه ولی ضربات بدون قدرت رو درست میزنه...

آقا من یه مشکلی دارم ( کلا که بازی عالیه البته) مشکل اینه که وقتی ضربه سنگین میزنم دو سه تا میزنم بعدش تازه ضربات رو میزنه یعنی کند میزنه استامینا هم پره ولی بازم وقتی من با rb میزنم سومیو که زدم تازه اون دومیو داره میزنه ولی ضربات بدون قدرت رو درست میزنه...
کلا باید کم از این ضربات و در مواقع الزامی و حیاتی استفاده کنید.(فرت و فرت استفاده نکنید.)

آقایون جون هر کی دوست دارید بگید این سیاهه چاقرو چطور بزنمش ؟
میگه چپ بزن منم میزنم تا راند 6 رفتم بازم منو زد
تورو خدا بگید اعصابمو ریخته بهم

آقایون جون هر کی دوست دارید بگید این سیاهه چاقرو چطور بزنمش ؟
میگه چپ بزن منم میزنم تا راند 6 رفتم بازم منو زد
تورو خدا بگید اعصابمو ریخته بهم
همین دیروز داشتم بازی میکردم
باید خیلی رو Counter attack کار کنی (بدل) یکی از روشهای خوب، اینه که تمرکزت اصلیت رو بزاری روی بدن طرف. نه اینکه کله ت پایین باشه و همش بدنش رو بزنی (که اینم برای 1 یا 2 راند راه بدی نیست) سعی کن جوری جاخالی بدی که سرت پایینه باشه و بتونی CA رو به بدنش بزنی (ترجیحا مشت Straight جواب میده)

علاوه بر اون باید مواظب hook های خفنش باشی. حتما ضربات سر رو جاخالی بده و برای نصف ضربات بدن جاخالی یا دفاع برنامه ریزی کن که بتونی 10 راند بمونی. معلومه که دفات ضعیفه. باید حتما از اون دکمه ای که درجا سر رو جابجا میکنه، استفاده کنی (من PS3 دارم)

بعد از اینکه روی بدنش کار کردی، سعی کن هرچندوقت یه بار یه Hook یا Uppercut قدرتی به سرش بزنی.

خلاصه اینکه من یه بار هم KD نکردمش و KD نشدم، اما داورها منو برنده کردن. :d

همین دیروز داشتم بازی میکردم
باید خیلی رو Counter attack کار کنی (بدل) یکی از روشهای خوب، اینه که تمرکزت اصلیت رو بزاری روی بدن طرف. نه اینکه کله ت پایین باشه و همش بدنش رو بزنی (که اینم برای 1 یا 2 راند راه بدی نیست) سعی کن جوری جاخالی بدی که سرت پایینه باشه و بتونی CA رو به بدنش بزنی (ترجیحا مشت Straight جواب میده)

علاوه بر اون باید مواظب hook های خفنش باشی. حتما ضربات سر رو جاخالی بده و برای نصف ضربات بدن جاخالی یا دفاع برنامه ریزی کن که بتونی 10 راند بمونی. معلومه که دفات ضعیفه. باید حتما از اون دکمه ای که درجا سر رو جابجا میکنه، استفاده کنی (من PS3 دارم)

بعد از اینکه روی بدنش کار کردی، سعی کن هرچندوقت یه بار یه Hook یا Uppercut قدرتی به سرش بزنی.

خلاصه اینکه من یه بار هم KD نکردمش و KD نشدم، اما داورها منو برنده کردن. :d
میشه یه کم توضیح بدی من زیاد Counter attackبلد نیستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or