ДmirД†m
کاربر سایت
خب من که دکمه های 360 بارم نیس :dمیشه یه کم توضیح بدی من زیاد Counter attackبلد نیستم
ببین این ترتیب اون 4تا دکمه بالای دسته PS3 هست. نقششون توی هر دو بازی یکسانه. من با اینا میگم، خودت تبدیل کن:
L2 ........ R2
L1 ....... R1
اول باید جاخالی رو بهت یاد بدم. وقتی دکمه L1 رو نگه داری، میبینی که دیگه با حرکت دادن آنالوگ، بازیکن جابجا نمیشه، بلکه درجا نیمه بالایی بدنش رو جابجا میکنه. این حرکت برای جاخالی استفاده میشه وگرنه اگر فقط از دفاع (با R1) استفاده کنی، نصف ضرباتی که دفاع میکنی، دمیجشون رو میزنن. چه برسه به اونایی که دفاع نمیشن.
باید چند مسابقه آزاد بزنی تا دستت بیاد هر ضربه ای چه dodge (جاخالی) میطلبه. مثلا برای Hook و Straight با فاصله مناسب، بهترین D حرکت به چپ یا راست است. (بعضی اوقات فرصت CA با یک بلاک 100% هم ممکنه) یا برای Uppercut از فاصله نزدیک، بهترین حرکت اینه که یا ثابت بمونی تا ضربه رو خودش بگیره یا سرت رو عقب بکشی (که از نظرم بیشرتر اوقات بهترین D هست) یا برای Uppercut از فاصله دور راحت با عقب کشیدن سر فرصت CA میگیری.
حالا که کاملا ضربه رو جاخالی دادی یا بلاک کردی، انگار دوربین بهت نزدیک میشه و انتظار یه ضربه تراژیک رو ازت داره :d اینجاست که سریع باید یه ضربه حواله کنی. اگر ضربه طرف قدرتی باشه، مدت زمان بیشتری برای CA وقت داری، ولی بهترین زمانش اونه که بزاری کامل مشتش رد شه (یعنی همزمان نزنین) و بعد سریع تو هم مشت قدرتی بزنی (با R2)