FIFA15 | PC

با سلام

دیدم تاپیکش رو کسی نزده یک ماه دیگه هم که بازی عرضه میشه استارتشو بزنم

12945746287922728735.jpg

سیستم مورد نیاز :

Minimum System Requirements
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM:4GB
VGA: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DX: 11
HDD: 15.0 GB

Recommended System Requirements
CPU:Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM:8GB
VGA:ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DX:11

HDD: 15.0 GB

امسال نسخه PC فیفا هیچ تفاوتی با نسخه نسل بعدی PS4 و X1 نداره و با موتور Ignite ساخته میشه

نسخه دمو بازی در تاریخ 9 سپتامبر با تیم های زیر عرضه میشه :

Dortmund

Chelsea

Barcelona

Boca Juniors

Liverpool

Manchester City

Paris Saint-Germain

Napoli

نسخه اصلی بازی هم در تاریخ 23 سپتامبر عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
سلام کسی نمیدونی چطوری پیرهن بازیکن میکشه با کامپوتر که بازی میکنم اون این کار رو انجام میده ولی من هر کاری میکنم نمیشه با دکمه a و X تو دسته ایکس باکس میزنم این حرکت انجام نمیده

گرافیک نسخه pc برابر با کنسول های نسل بعده؟
:| نسخه کنسولی در برابر pc مثل کنسول مقایسه کنسول های نسل ششم با یه TITAN BLACK هستش :| ... شما فرض کن میتونی رو PC با رزلوشن 4K بری و بیشتر از 60 فریم بگیری ولی رو کنسول روی 60 قفله...

چرا تو دموی بازی وقتی از گوشه ها سانتر میکنن یا روی کرنر دروازه بانمو که بیرون میارم عین ماست فقط نگاه میکنه؟ نه توپو مشت میکنه نه میگیره ، توپیم هست که راحت تو دستاش بیاد ولی کاری باهاش نداره ، مشکل از دمو هست یا باید دکمه ی خاصی هم گرفت تو نسخه جدیدش؟
مشکل دوم هم ضربه سر زدناشه ، بهترین جاگیریم بکنم تو درگیری ایموبیله با کیهیل ، در بدترین شرایط مساوی میشه نتیجش و یا ایموبیله سر رو میزنه ، واقعا مسخرست ، اصلا ایموبیله قدرت سرزنیش نصف کیهیل هم نیست ولی اینجوری رقابت میکنه انگار زلاتانه ، کسی ترفندی داره؟

دوستان طبق روال سابق، نسخه روسی اگه قرار باشه زبونش انگلیسی بشه، تو خود بازی باید تغییر بدیم یا موقع نصب؟
من الان زدم رو شروع دانلود گفت زبان رو انتخاب کن ، روسی و لهستانی داشت فقط :/ امیدوارم بعد از نصب بشه توی بازی
تغییرش داد.. چون به توصیه چندتا از دوستان این تاپیک که گفتن انگلیسی میشه، این نسخه رو خریدم
بعد جالبه حجم بازی 8.5 گیگه اما روی حدود 2.5 گیگ مارک زده نوشته Playable .. !
ویرایش: حدود 2.5 گیگ از بازی که دانلود شد پلی رو زدم.. خوشبختانه نسخه روسی، تمام زبان ها رو داره..!
اما انصافا رو 2.5 نمیزدن playable سنگین تر بودن :d تیم ها لباس ندارن.. رفتم تو بازی دروازه بان ها هردو وسط زمین استادن
و تو هر دو زمین که شوت میزنم فقط توپ رو دفع میکرد.. :d

آخرین ویرایش:
خب بعد از چند بار که بازی کردم میام نظرم رو میگم..
بازی نسبت به دمو دچار تغییرات کمی شده.. بعضی کارهای عجیب غریب دروازه بان ها حذف شده.. سرعت بازی شده درحد فست دمو..!
اما بعد از این چند بازی به این نتیجه رسیدم این نسخه واقعا میتونست بهتر هم باشه.. خیلی خوبه ها.. بازم میگم بیشترین پیشرفت در یک سال
رو بین چند نسخه اخیر فیفا داشته.. اما چند عیب مسخره داره.. مثلا یکی هوش مصنوعی دروازه بان ها.. به جرئت میگم پسرفت کرده.. انیمیشن
ها بیشتر و طبیعی تر شده اما خیل خنگ شدن.. گل مفت میخورن.. بعد کلا گل زدن رو آسون کردن.. دریبل زدن خیلی راحت فقط با تغییر جهت (این نکته
رو دوست دارم اما) توپ گیری واقعا خیلی سخت شده.. من خودم به خودم افتخار میکردم دفاعم عالیه تو فیفا.. اما اینجا واقعا به طور مسخره ای سخت
شده حریف یکم خوب با توپ کار کنه گرفتن توپ خیلی سخته.. خیلی وقتا طرف سرشو مث گاو میندازه پایین یه مسیر صاف رو میره هیپکی نمیتونه توپو بگیره..!
باورتون میش الان یه بازی با یه یارو روسی کردم 8-6 بردم..! خودم کف کردم..! اصن هر توپی میومد گل میشد :d
یه مشکل دیگه هم بازی های انلاینشه.. بهتر بود میشد اقلا قاره ی حریف رو انتخاب کرد..! یه بازی با یه یارور هندی کردم اصن معلوم نبود چی شد..
من پینگم با اروپا خوبه اما همه ش داره از آسیا برام حریف میاد.. (70% هم ا*سرائیلی میاد :d )
اما درکل مشکل خاصی نداره.. بازی کاملا روون اجرا میشه.. مخصوصا اگه رو 60 فریم قفل کنیم.. کاملا روونه بازی..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or