FIFA15 | PC

با سلام

دیدم تاپیکش رو کسی نزده یک ماه دیگه هم که بازی عرضه میشه استارتشو بزنم

12945746287922728735.jpg

سیستم مورد نیاز :

Minimum System Requirements
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM:4GB
VGA: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DX: 11
HDD: 15.0 GB

Recommended System Requirements
CPU:Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM:8GB
VGA:ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DX:11

HDD: 15.0 GB

امسال نسخه PC فیفا هیچ تفاوتی با نسخه نسل بعدی PS4 و X1 نداره و با موتور Ignite ساخته میشه

نسخه دمو بازی در تاریخ 9 سپتامبر با تیم های زیر عرضه میشه :

Dortmund

Chelsea

Barcelona

Boca Juniors

Liverpool

Manchester City

Paris Saint-Germain

Napoli

نسخه اصلی بازی هم در تاریخ 23 سپتامبر عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال
من الان تمام تنظیمات بازی رو ماکسیمم حالت گذاشتم
اما همچنان کنار سر و دست و پای بازیکن ها لبه لبه است !!! مربع مربعه...انگار که بازی رو low اجرا میشه....رزولوشن رو هم 1366*768 گذاشتم که بالاترین حد رزولوشن خود تصویرم هست....خواستم بدونم برای همه اینطوریه یا من مشکلی دارم؟

دوستان یه سوال
اما همچنان کنار سر و دست و پای بازیکن ها لبه لبه است !!! مربع مربعه...انگار که بازی رو low اجرا میشه....رزولوشن رو هم 1366*768 گذاشتم که بالاترین حد رزولوشن خود تصویرم هست....خواستم بدونم برای همه اینطوریه یا من مشکلی دارم؟

مشکل از بازیه. AA روی بدن بازیکنا خوب نیست و شدیداً Aliasing دارن. من سعی کردم با نرم افزارهای جانبی Nvidia یه سری AA به بازی اعمال کنم، بعضی هاشون که اصلاً تاثیر نداشتن، وقتی هم تاثیر داشتن نورپردازی بازی رو به هم میریختن. روی PS4 هم همینه، وقتی دوربین از نزدیک بازیکنا رو نشون میده، Aliasing به شدت توی ذوق میزنه.

متاسفانه نمیشه کاریش کرد.

دوستان یه سوال
همونطور که دوستمون گفتن مشکل از بازیه.. میتونم بگم این aa که تو ستینگ بازی هست هیچ کاری نمیکنه (خیلی کم :P )
اگه AMD هستی نرم افزار RadeonPro و اگه Nvidia هستی با نرم افزار همین شرکت، خودت به طور دستی aa بده خیلی تاثیر داره

بچه ها کسی نسخه روسی خریداری کرده؟
میتونین بگین چه فرقی داره بانسخه انگلیسی؟زبان داخل بازی انگلیسی میشه؟
من روسی گرفتم
موقع نصب بازی تو اورجین دو تا زبان روسی و لهستانی داشت وقتی رفتم تو بازی همه چی انگلیسی بود
مشکلی نداشت
من که فرقی متوجه نشدم

همونطور که دوستمون گفتن مشکل از بازیه.. میتونم بگم این aa که تو ستینگ بازی هست هیچ کاری نمیکنه (خیلی کم :P )
اگه AMD هستی نرم افزار RadeonPro و اگه Nvidia هستی با نرم افزار همین شرکت، خودت به طور دستی aa بده خیلی تاثیر داره
سلام دوست عزیز میشه روش aa دادن دستی را توضیح بدی کامل لطفا ممنون چون من نمیدونم چطوریه و منم مشکل دوستمون را دارم وقتی aa را روشن میکنم تصویر به هم میریزه اینگار دارم رو low بازی میکنم ولی وقتی aa را خاموش میکنم درست میشه گرافیکم هم NVIDIA هستش.

اقایون سلام خسته نباشید من نسخه دمو رو که میگیرم بدون هیج مشکلی بازی میکنم
ولی نسخه کامل رو که دانولد میکنم به صورته غیر اورج انواع ارور هارو دارم مشکل از نسخه کرک یا دستگاه من ؟
من نسخه اصل بگیرم به این مشکل ها بر نمیخورم ؟
دستگاهم 8 گیگ رم core i7 و Nvidia 525m
هنوز بازی کرک نشده که بخواد مشکل داشته باشه

آقا لطفا یکی بیاد چند تا شادی گل حرفه ای و زیبا (و لش بازی) به ما یاد بده
هر وقت گل میزنم سه دو تا ال رو میگیرم همینجوری شوک و میچرخونم تا یکاری بکنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or