FIFA15 | PC

با سلام

دیدم تاپیکش رو کسی نزده یک ماه دیگه هم که بازی عرضه میشه استارتشو بزنم

12945746287922728735.jpg

سیستم مورد نیاز :

Minimum System Requirements
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM:4GB
VGA: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DX: 11
HDD: 15.0 GB

Recommended System Requirements
CPU:Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM:8GB
VGA:ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DX:11

HDD: 15.0 GB

امسال نسخه PC فیفا هیچ تفاوتی با نسخه نسل بعدی PS4 و X1 نداره و با موتور Ignite ساخته میشه

نسخه دمو بازی در تاریخ 9 سپتامبر با تیم های زیر عرضه میشه :

Dortmund

Chelsea

Barcelona

Boca Juniors

Liverpool

Manchester City

Paris Saint-Germain

Napoli

نسخه اصلی بازی هم در تاریخ 23 سپتامبر عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
امروز داشتم با داداشم بازی میکردم، اون بارسلونا بود و من چلسی. مسی موازی با خط عرضی زمین از نزدیکای کرنر داشت میومد سمت محوطه جریمه من. با Shoot+R1 شوت زد، توپ زمینی و آروم از کنار پای کورتوا وارد دروازه شد :|
یعنی تکون نخورد و زاویه بسته محض رو گل خورد :| میخواستم دسته رو بکوبم تو دیوار :دی
دروازه بانها سوتیهای خیلی خیلی بدی میدن.

امروز داشتم با داداشم بازی میکردم، اون بارسلونا بود و من چلسی. مسی موازی با خط عرضی زمین از نزدیکای کرنر داشت میومد سمت محوطه جریمه من. با Shoot+R1 شوت زد، توپ زمینی و آروم از کنار پای کورتوا وارد دروازه شد :|
یعنی تکون نخورد و زاویه بسته محض رو گل خورد :| میخواستم دسته رو بکوبم تو دیوار :دی
شما چرا تو تاپیک PC بازا میای بازی کنسول تعریف میکنی ؟ :|
----------------------------------------------------------------
خبری از کرک نشد ؟! :|

ایشون خودیه :d
کاریش نداشته باش .

کرک شدنش رو فعلا بیخیال بشید ،
ضعف دروازه بانی تو نسخه دمو هم کاملا مشهوده !
تو خروج ها موقع کرنل و سانتر ها .

دوستان طبق روال سابق، نسخه روسی اگه قرار باشه زبونش انگلیسی بشه، تو خود بازی باید تغییر بدیم یا موقع نصب؟
من الان زدم رو شروع دانلود گفت زبان رو انتخاب کن ، روسی و لهستانی داشت فقط :/ امیدوارم بعد از نصب بشه توی بازی
تغییرش داد.. چون به توصیه چندتا از دوستان این تاپیک که گفتن انگلیسی میشه، این نسخه رو خریدم
بعد جالبه حجم بازی 8.5 گیگه اما روی حدود 2.5 گیگ مارک زده نوشته Playable .. !
ویرایش: حدود 2.5 گیگ از بازی که دانلود شد پلی رو زدم.. خوشبختانه نسخه روسی، تمام زبان ها رو داره..!
اما انصافا رو 2.5 نمیزدن playable سنگین تر بودن :d تیم ها لباس ندارن.. رفتم تو بازی دروازه بان ها هردو وسط زمین استادن
و تو هر دو زمین که شوت میزنم فقط توپ رو دفع میکرد.. :d

پس نسخه روسی خودش انگلیس داره توش یا با رجیستری درستش کردی؟
اگه اینجوری باشه که عالیه منم میرم می گیریم
از کجا گرفتی شما؟

منم مشکلم اینه که حریفای منو از کشورهای خیلی دوری با من میندازه خب اینجوری لگ پیدا میکنم..وگرنه تو ps4 که فیفا14 بازی میکردم اکثر حریفان از آلمان و انگلیس بودن و پینگم با اونا عالی بود ولی حالا از چین و آفریقای جنوبی و...
راهی هست که بشه این مشکل رو حل کرد؟

پس نسخه روسی خودش انگلیس داره توش یا با رجیستری درستش کردی؟
اگه اینجوری باشه که عالیه منم میرم می گیریم
از کجا گرفتی شما؟

منم نسخه ی روسی خریدم...اولش فقط برای انتخاب زبان میگه لهستانی یا روسی....بقیش رو میتونی اول بازی به انگلیسی تبدیل کنی
.................
rouly جان یکم وایسا player ها زیاد شن اونم درست میشه

میدونم چی میگی.. درسته که بعضی وقتا تو فوتبال واقعی بازیکن (مخصوصا مسی) به یه جهت میره بعد شوتشو میزنه به اون سمت طوری که دروازه بان
حرکت نمیکنه و توپ گل میشه.. اما اینجا تو فیفا 15 خیلی این اتفاق میفته!! آخه مگه دروازه بان چند بار فریب میخوره..! چندین بار دیدم الکی سر شوت ها تکون نمیخورن
بابا بنده خدا کجا گفت کنسول.. مگه نمیشه به pc دسته وصل کرد؟
کرک هم فک نکنم حالا حالا ها بیاد.. دو نسخه ی اخیر که هر کدوم 1-2 ماه طول کشید
از بازی باهاشون انصراف دادی یا نه :-w:d
خ من از کجا میدونستم کشورشون چیه!! بعد بازی تو قسمت هیستوری مشخصه چه کشوری بود..
یادش بخیر قبلا یه بازی آنلاین بود یارو اهل این کشور بود بعد من جو گرفتم کیکش کردم.. بعد یارو مسیج داد
چرا این کارو با من میکنی.. چرا از من متنفری.. من از تو متنفر نیستم.. گناه من چیه اینجا به دنیا اومدم..
اصن عرق شرم از پیشونیم سرازیر شد :d
ایشون خودیه :d
کاریش نداشته باش .

کرک شدنش رو فعلا بیخیال بشید ،
ضعف دروازه بانی تو نسخه دمو هم کاملا مشهوده !
تو خروج ها موقع کرنل و سانتر ها .
البته خروج رو کار خوبی کردن به نظرم.. چون فیفا های قبلی هروقت سر ارسال یا کرنر دروازه بان رو جلو میوردیم راحت مشت میکرد و
میگرفت.. اینجا اومدن طبیعی ترش کنن.. ولی دیگه شورشو درارودن..! :d یه مشت ساده هم به زحمت با موفقیت انجام میده :d

کسایی ک راحت بازی کردن و بدونه لگ و مشکل بازی کردن لطفا مشخصات سیستمشون رو بگن ! مرسی

روی سیستم برادرم با مشخصات زیر بازی کردم بدون هیچ مشکلی.

Core i5 2500k 4GHz
8GB DDR3
7870 AMD

همه لحظات بازی روی 60 فریمه. بدون هیچ مشکلی.

-=-=-=-=-

دوستان کامیونیتی آنلاین بازی روی PC چطوره؟ میخوام اگه شد خودمم بازی رو بخرم.

روی سیستم برادرم با مشخصات زیر بازی کردم بدون هیچ مشکلی.

Core i5 2500k 4GHz
8GB DDR3
7870 AMD

همه لحظات بازی روی 60 فریمه. بدون هیچ مشکلی.

-=-=-=-=-

دوستان کامیونیتی آنلاین بازی روی PC چطوره؟ میخوام اگه شد خودمم بازی رو بخرم.
فعلا من و 3-4 تا دیگه از دوستان هستیم تو بازی.. چند نفر هم گفتن میخوان بیان.. فک کنم تعداد به تدریج زیاد میشه..
------
باز هم لازمه تاکید کنم دروازه بان ها واقعا بد گل میخورن.. این نکته بزرگترین نقص بازیه.. دو طرف بازی بلد باشن ، بازی
همیشه پرگل میشه.. این خوبه ها.. من خودم پرگل دوس دارم اما دیگه شورش درومده!! :d دوتا بازی کردم یکی 8-6 بردم
یکی هم با یکی از دوستان ایرانی، 4-3 بردم.. چه وضشه خ.. دروازه بان اونجاس.. نه پشم.. :d بعد یه چیز دیگه خیلی از
توپها رو الکی دو ضرب میگیره میفته جلو پا مهاجم و گل... درصورتی که میتونی به کرنر هدایت کنه .. کلا هرچی بگم کمه ..
نمیدونم به نظرتون با آپدیت ممکنه این چیزا برطرف شه؟

فعلا من و 3-4 تا دیگه از دوستان هستیم تو بازی.. چند نفر هم گفتن میخوان بیان.. فک کنم تعداد به تدریج زیاد میشه..
------
باز هم لازمه تاکید کنم دروازه بان ها واقعا بد گل میخورن.. این نکته بزرگترین نقص بازیه.. دو طرف بازی بلد باشن ، بازی
همیشه پرگل میشه.. این خوبه ها.. من خودم پرگل دوس دارم اما دیگه شورش درومده!! :d دوتا بازی کردم یکی 8-6 بردم
یکی هم با یکی از دوستان ایرانی، 4-3 بردم.. چه وضشه خ.. دروازه بان اونجاس.. نه پشم.. :d بعد یه چیز دیگه خیلی از
توپها رو الکی دو ضرب میگیره میفته جلو پا مهاجم و گل... درصورتی که میتونی به کرنر هدایت کنه .. کلا هرچی بگم کمه ..
نمیدونم به نظرتون با آپدیت ممکنه این چیزا برطرف شه؟
تمام این مشکلات (دروازبان ها) تو PES 2014 هم بود واسه همین اومدم فیفا ینی اگه چنین چیزایی که تو میگی باشه همون فیفا 14 رو دودستی بقل میکنم تا فیفای بعدی ...

تمام این مشکلات (دروازبان ها) تو PES 2014 هم بود واسه همین اومدم فیفا ینی اگه چنین چیزایی که تو میگی باشه همون فیفا 14 رو دودستی بقل میکنم تا فیفای بعدی ...
آقا یه مشکل دیگه..
بازیکنای سریع، خیلی غیر طبیعی سریعن!! :/ رونالدو.. مسی.. نیمار.. روبن.. و... اینا توپو همینطور بندازن جلو هیچکی بهشون نمیرسه :/
دقیقا اشکالاتی که از پس میگیرن به سرمون اومده :/ نمیدونم چقدر از این مشکلات ممکنه با آپدیت حل بشن :/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or