FIFA12 | online

اینا رو بی خیال...دیشب با یه بنده خدایی بازی کردم تصاحب توپ 63 -37 بودش به نفع این بنده خدا و 8 تا تیرک هم خوردم ازش ، ولی دقیقه ی 80 اینا یه گل زدم بردمش....

کلی شرمنده اش شدم!:d

آقایون هر کی هست بیاد بازی کنیم.....

اینا رو بی خیال...دیشب با یه بنده خدایی بازی کردم تصاحب توپ 63 -37 بودش به نفع این بنده خدا و 8 تا تیرک هم خوردم ازش ، ولی دقیقه ی 80 اینا یه گل زدم بردمش....

من بدبخت رو نگو :(

با هر کی بازی کنم از قوی بگیر تا ضعیفِ ضعیف که با همشون مساوی میکنم ! هییییی :((

پ.ن : فکر کنم رکود دایی توو راه اهن رو شکستم ! :(

اونی که داری دربارش حرف میزنی و میگی ۸ تا تیرک خوردی و مالکیت ۶۳-۳۷ بود،داداشه منه.ID:hardbarca1994
win:47---draw:7---lose:10
این امارش هست.تازه چند تا از باخت هاش بخاطره اینترنت بوده.یعنی بازی برده رو بخاطر لگ زیاد از طرف ما اومده بیرون و باخته.
اینم خودمم:ID:alexacm1990
win:35---darw:12---lose:9

آخرین ویرایش:
اونی که داری دربارش حرف میزنی و میگی ۸ تا تیرک خوردی و مالکیت ۶۳-۳۷ بود،داداشه منه.ID:hardbarca1994
win:47---draw:7---lose:10
این امارش هست.تازه چند تا از باخت هاش بخاطره اینترنت بوده.یعنی بازی برده رو بخاطر لگ زیاد از طرف ما اومده بیرون و باخته.
اینم خودمم:ID:alexacm1990
win:35---darw:12---lose:9
هر دومون تازه کاریم و ادعای خاصی هم نداریم.

آها خودش بود.ما هم که حرفی نزدیم همه ی بازی دست ایشون بود.البته ناگفته نماند چند دست از خجالتمون در اومدن بعدا.:d

راستی بهش بگو 5 شنبه بیاد من با رئال انتقامم رو بگیرم.:d
راستی چه قدر این خارجی ها بی جنبن.تا گل میخورن میکشن بیرون.اصلا خوشم نیومد.

حیف که جیبم خالیه وگرنه فیفا میگرفتم سوسکتون میکردم

داوود ترکیب 5 1 4 نمیچینی دیگه؟:دی
اون رفیقت آرمان هم خیلی کثیف بازی میکرد:دی(از تو بدتر:دی)

نیما :دی تا جایی که من یادم هست این همش تو بودی که بازی ها رو به فساد میکشوندی :دی:دی:دی

نزار افشا گری کنم:دی
انقد پایه منقل نشستی مخت پوچ شده:دی

راستی با رونالدو خوش میگزره؟:دی

منقل رو خوب امدی
:دی
این خو همش کاره تو بود :دی کراکی :دی با اون برباتوف اسپیدش برده بودی بالا مثل تیر در میرفت :دی

رونالدو هم سلام میرسونه ، تا چشم تو یکی در اد ... رنک 190 جهان رسیدم ! اها بکش بسوز :دی:دی:دی

منقل رو خوب امدی
:دی
این خو همش کاره تو بود :دی کراکی :دی با اون برباتوف اسپیدش برده بودی بالا مثل تیر در میرفت :دی

رونالدو هم سلام میرسونه ، تا چشم تو یکی در اد ... رنک 190 جهان رسیدم ! اها بکش بسوز :دی:دی:دی

مرتیکه عمه ی من بود پرتغالو ادیت کرده بود؟:دی
برباتوف نقش شت رو تو زمین ایفا میکرد:دی اصلا مگه برباتوف قوی هم میشد؟:دی اصلا چی داشت که قوی کنم؟:دی
با دوز و کلک دیگه نه؟:دی هی فورمیشن سیو میکنی 10 تا 10 تا امتیاز میگیری؟:))

مخلص آقا نیما هم هستیم....
نه فعلا ترکیب 4-3-3 میچینم.البته ته مایه های نامردی هم توش رعایت میشه ولی خیلی کمتر:d
آرمان همچنان به کثافت میکشه بازی رو.ولی خب میشه بردش:d

نیما :دی تا جایی که من یادم هست این همش تو بودی که بازی ها رو به فساد میکشوندی :دی:دی:دی

نه دیگه...نیما اصلا اهل این حرفا نبود...در واقع بهتره بگم کلا بازی بلد نبود:d....فقط میومد سانتر می کشید!!!:d

مخلص آقا نیما هم هستیم....
نه فعلا ترکیب 4-3-3 میچینم.البته ته مایه های نامردی هم توش رعایت میشه ولی خیلی کمتر:d
آرمان همچنان به کثافت میکشه بازی رو.ولی خب میشه بردش:d

نه دیگه...نیما اصلا اهل این حرفا نبود...در واقع بهتره بگم کلا بازی بلد نبود:d....فقط میومد سانتر می کشید!!!:d

فدات شم

:)):)):))

من نمیدونم چرا همه از سانتر هایه من ایراد میگیرن:دی(همه زهر خورده ان:دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or