FIFA12 | online

اینا رو بی خیال...دیشب با یه بنده خدایی بازی کردم تصاحب توپ 63 -37 بودش به نفع این بنده خدا و 8 تا تیرک هم خوردم ازش ، ولی دقیقه ی 80 اینا یه گل زدم بردمش....

کلی شرمنده اش شدم!:d

آقایون هر کی هست بیاد بازی کنیم.....

اینا رو بی خیال...دیشب با یه بنده خدایی بازی کردم تصاحب توپ 63 -37 بودش به نفع این بنده خدا و 8 تا تیرک هم خوردم ازش ، ولی دقیقه ی 80 اینا یه گل زدم بردمش....

من بدبخت رو نگو :(

با هر کی بازی کنم از قوی بگیر تا ضعیفِ ضعیف که با همشون مساوی میکنم ! هییییی :((

پ.ن : فکر کنم رکود دایی توو راه اهن رو شکستم ! :(

اونی که داری دربارش حرف میزنی و میگی ۸ تا تیرک خوردی و مالکیت ۶۳-۳۷ بود،داداشه منه.ID:hardbarca1994
win:47---draw:7---lose:10
این امارش هست.تازه چند تا از باخت هاش بخاطره اینترنت بوده.یعنی بازی برده رو بخاطر لگ زیاد از طرف ما اومده بیرون و باخته.
اینم خودمم:ID:alexacm1990
win:35---darw:12---lose:9

آخرین ویرایش:
اونی که داری دربارش حرف میزنی و میگی ۸ تا تیرک خوردی و مالکیت ۶۳-۳۷ بود،داداشه منه.ID:hardbarca1994
win:47---draw:7---lose:10
این امارش هست.تازه چند تا از باخت هاش بخاطره اینترنت بوده.یعنی بازی برده رو بخاطر لگ زیاد از طرف ما اومده بیرون و باخته.
اینم خودمم:ID:alexacm1990
win:35---darw:12---lose:9
هر دومون تازه کاریم و ادعای خاصی هم نداریم.

آها خودش بود.ما هم که حرفی نزدیم همه ی بازی دست ایشون بود.البته ناگفته نماند چند دست از خجالتمون در اومدن بعدا.:d

راستی بهش بگو 5 شنبه بیاد من با رئال انتقامم رو بگیرم.:d
راستی چه قدر این خارجی ها بی جنبن.تا گل میخورن میکشن بیرون.اصلا خوشم نیومد.

حیف که جیبم خالیه وگرنه فیفا میگرفتم سوسکتون میکردم

داوود ترکیب 5 1 4 نمیچینی دیگه؟:دی
اون رفیقت آرمان هم خیلی کثیف بازی میکرد:دی(از تو بدتر:دی)

نیما :دی تا جایی که من یادم هست این همش تو بودی که بازی ها رو به فساد میکشوندی :دی:دی:دی

نزار افشا گری کنم:دی
انقد پایه منقل نشستی مخت پوچ شده:دی

راستی با رونالدو خوش میگزره؟:دی

منقل رو خوب امدی
:دی
این خو همش کاره تو بود :دی کراکی :دی با اون برباتوف اسپیدش برده بودی بالا مثل تیر در میرفت :دی

رونالدو هم سلام میرسونه ، تا چشم تو یکی در اد ... رنک 190 جهان رسیدم ! اها بکش بسوز :دی:دی:دی

منقل رو خوب امدی
:دی
این خو همش کاره تو بود :دی کراکی :دی با اون برباتوف اسپیدش برده بودی بالا مثل تیر در میرفت :دی

رونالدو هم سلام میرسونه ، تا چشم تو یکی در اد ... رنک 190 جهان رسیدم ! اها بکش بسوز :دی:دی:دی

مرتیکه عمه ی من بود پرتغالو ادیت کرده بود؟:دی
برباتوف نقش شت رو تو زمین ایفا میکرد:دی اصلا مگه برباتوف قوی هم میشد؟:دی اصلا چی داشت که قوی کنم؟:دی
با دوز و کلک دیگه نه؟:دی هی فورمیشن سیو میکنی 10 تا 10 تا امتیاز میگیری؟:))

مخلص آقا نیما هم هستیم....
نه فعلا ترکیب 4-3-3 میچینم.البته ته مایه های نامردی هم توش رعایت میشه ولی خیلی کمتر:d
آرمان همچنان به کثافت میکشه بازی رو.ولی خب میشه بردش:d

نیما :دی تا جایی که من یادم هست این همش تو بودی که بازی ها رو به فساد میکشوندی :دی:دی:دی

نه دیگه...نیما اصلا اهل این حرفا نبود...در واقع بهتره بگم کلا بازی بلد نبود:d....فقط میومد سانتر می کشید!!!:d

مخلص آقا نیما هم هستیم....
نه فعلا ترکیب 4-3-3 میچینم.البته ته مایه های نامردی هم توش رعایت میشه ولی خیلی کمتر:d
آرمان همچنان به کثافت میکشه بازی رو.ولی خب میشه بردش:d

نه دیگه...نیما اصلا اهل این حرفا نبود...در واقع بهتره بگم کلا بازی بلد نبود:d....فقط میومد سانتر می کشید!!!:d

فدات شم

:)):)):))

من نمیدونم چرا همه از سانتر هایه من ایراد میگیرن:دی(همه زهر خورده ان:دی)

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or