اقا چرا به خودت می گیری ؟! :d منظورم ایدیتون بود ! :d:d:dیعنی انقدر شاخی؟؟؟؟:d
علیرضا الان احساس گندگی میکنی؟
تا جایی که یادمه یک عدد نوب بودی
آقا برید چلسی وردارید با تورس سانتر کنید با دروگبا هم کارو تموم کنید به همین سادگی به همین خوشمزگی
شوت پشت محوطه با تورس هم خیلی جواب میده(چه با r1 چه شوت خالی)
شما لطفا ببند ! :d
شما برو اوون باخت های اخریت رو جبران بعد بیا حرف بزن ! :d
ببینم مگه شما خودت این تاپیک رو نزدی ؟! پس چرا خودت فیفا نداری ؟! :d
در یک کلام درست حرف بزن ! :d
البته این یاداوری کنم من عموما از چلسی می بازم ! :d
نمی تونم ! :d من همیشه رئال برمی دارم ! :d باورت میشه من تا با هیچ تیمی بجز رئال بازی نکردم ! :dحاج علی دست بعد یه تیم غیر از رئال وردار میخام کامل انالیزت کنم
چلسی تو فیفا 12 حکم غول کش داره حالا گفتم غول جو نگیرت فک کنی خبریه منظورم از ما بهترون بود :d
بزار بازی اس اس تموم بشه میام سر وقتت :d
همین اخرین بازی ! :dکدوم باخت ها؟:دب خواب دیدی؟
شبا به آرزوی بردن من میخوابیدی خوابشو میدیدی
پول داری بده بخرم
منم یاد آوری کنم کلا عددی نیستی
من ادعایی ندارم به جون بچم ولی حالا ما رو هم اد کنید اگه شد امشب میام بازی کنم (4 ماه هیچی نخوندم یه شبه میخوام بخونم برم امتحان بدم وضعیته من دارم؟؟؟؟!!! :d:d)
نمی تونم ! :d من همیشه رئال برمی دارم ! :d باورت میشه من تا با هیچ تیمی بجز رئال بازی نکردم ! :d
چلسی بازیکناس انگار فیلن ! :d
باشه منم دارم می بینم به امید بردش ! :d
همین اخرین بازی ! :d
عددی نیستی ! :d
ندارم !
همچنین ! :d
نمی تونم ! :d من همیشه رئال برمی دارم ! :d باورت میشه من تا با هیچ تیمی بجز رئال بازی نکردم ! :d
چلسی بازیکناس انگار فیلن ! :d
باشه منم دارم می بینم به امید بردش ! :d
اصلا نوبم ! مثل شما نیستم که تاپیک می زنم ولی بازیش رو ندارم !رئال برمیداری چون نوبی بازم چون نوبی
توهم زدی به خدا دست از قولقولی وردار خوب میشی
چون بازیکن تمام کننده نداریم !نیمه اول تموم شد این شهرداری یاسوج هم باس ما شاخ شده
اونجوری هم که میگی نیستن همین دست اخر یادته 2-1 از من جلو بودی که من با 2 تا تعویض طلایی بازی رو به سود خودم کردم
یعنی تاحالا چلسی رو نبردی...!!!؟ میخای تو چلسی وردار من رئال :d
ولی خوشم اومد نقطه ضعف دومت رو لو دادی :d
اصلا نوبم ! مثل شما نیستم که تاپیک می زنم ولی بازیش رو ندارم !
ببند !
مردک من تاپیکو چند روز قبل از عرضه زدم ولی وقتی بازی اومد 110 تومن بود سیرابی
همه مثل تو مایه دار نیستن که
راستی شما ها تو آنلاین تکتیکال میزنید یا لگاسی؟
داشتم یعنی میمردم ! چون پینگ در اوون موارد کمتر میشه ! به چی ؟!علیرضا جان داداش چرا رفتی؟؟؟؟جل ال خالق!!!!!!! چرا فقط وقتی میخوای با یکی از اد لیست هات بازی کنی Latency سبز(3 ستونه !!!!!) می شه!!!!!قبلا هم که با یکی از دوستام که تو اد لیستم بود بازی میکردم همین جوری شده بود.علیرضا گل چهارمی که زدم با مسی دسته رو ول کرده بودم داشتم هر هر میخندیدم.