FIFA12 | online

:دی:دی من همه هواسم به اون موتور 400 بود از تو محل رد میشد:دی دیدی که تا دقیقه 80 با لیون از رئال 2 صفر جلو بودم:دی دقیقه 80 موتور رد شد گل زدی دقیقه 85 موتور رد شد گل زدی:دی دقیقه 90 هم موتور رد شد گل زدی:دی دقیقه 95 هم خودم گفتم یکی دیگه بزن:دی

:دی:دی من همه هواسم به اون موتور 400 بود از تو محل رد میشد:دی دیدی که تا دقیقه 80 با لیون از رئال 2 صفر جلو بودم:دی دقیقه 80 موتور رد شد گل زدی دقیقه 85 موتور رد شد گل زدی:دی دقیقه 90 هم موتور رد شد گل زدی:دی دقیقه 95 هم خودم گفتم یکی دیگه بزن:دی
می دونی من اصلا بازیه اصلیم رو نکردم که این طور حرف میزنی اگه مردی یک باز دیگه بیا ببین چی کار می کنمت ! :d:)

امروز من با اسلیم شِیدی ( :d ) بازی کردم و ایشون رو هم بدم و تا حالا یک بازی با سوایکوید ( :d ) که رنکش عالیه باهاش بازی کردم که باهاش مساوی کردم ! من امروز با خیلیا بازی کردم که مقلوب من شدن ! :d

بله بله ! :d

خر شانس مساوی اونم تو دیقه 90...!!!!!!! :(
ولی یه حسی بهم میگفت مساوی میشه :d
ولی امروز نتونستم بازیه اصلیم رو بکنم ایشالا فردا اگه 11 صبح بودی بیا انتقام این مساوی رو بگیرم.

می دونی من اصلا بازیه اصلیم رو نکردم که این طور حرف میزنی اگه مردی یک باز دیگه بیا ببین چی کار می کنمت ! :d:)

امروز من با اسلیم شِیدی ( :d ) بازی کردم و ایشون رو هم بدم و تا حالا یک بازی با سوایکوید ( :d ) که رنکش عالیه باهاش بازی کردم که باهاش مساوی کردم ! من امروز با خیلیا بازی کردم که مقلوب من شدن ! :d

بله بله ! :d

حاجی غول مرحله آخر تو fifa شمایی...؟؟؟ :d
فردا 11 صبح بیا تا برات تعریف کنم b-)

خر شانس مساوی اونم تو دیقه 90...!!!!!!! :(
ولی یه حسی بهم میگفت مساوی میشه :d
ولی امروز نتونستم بازیه اصلیم رو بکنم ایشالا فردا اگه 11 صبح بودی بیا انتقام این مساوی رو بگیرم.

حاجی غول مرحله آخر تو fifa شمایی...؟؟؟ :d
فردا 11 صبح بیا تا برات تعریف کنم b-)

در مورد نظر اولت به این فرهاد خان ( :d ) : ایشون کلا خر شانس هستن من 20 تا موقعیت گل رو توو بازیه ایشون از دست دادم :d . به خاطر اینکه ایشون باعث خنده ی من میشد و من تمرکزم رو از دست میدادم ! :d

نمی تونم جمعه ساعت 7 شب شاید بیام ! :d

در مورد نظر اولت به این فرهاد خان ( :d ) : ایشون کلا خر شانس هستن من 20 تا موقعیت گل رو توو بازیه ایشون از دست دادم :d . به خاطر اینکه ایشون باعث خنده ی من میشد و من تمرکزم رو از دست میدادم ! :d

نمی تونم جمعه ساعت 7 شب شاید بیام ! :d

آره باریس رو باید بفرستیم تو سیرک جلو شیرا ببینم بازم خوش مزه میشه :d
================================================
داش علیرضا رگه خوابت اومد دستم یه مدت باهام بازی کنی میشم مثه خودت :d
من مشکلم این بود که تاحالا حریف قدر نداشتم بخاطر همین بازیم در همون سطح که دیدی بود ولی دارم از سبک بازیت کپی میکنم با اجازت :d
-------------------------------------------------------
دوستان اینجا کسی تونسته از داش علیرضا امتیاز بگیره :d
منه بدبخت دسته اول 1-0 باختم بهش :(
دست دوم 6-0 باختم بهش :(:(:(:(:(:(
دست سوم 3-2 بردم :d:d:d
برای منکه یه عمر حریفم cpu بوده بازم بدک نیست :d

آره باریس رو باید بفرستیم تو سیرک جلو شیرا ببینم بازم خوش مزه میشه :d
================================================
داش علیرضا رگه خوابت اومد دستم یه مدت باهام بازی کنی میشم مثه خودت :d
من مشکلم این بود که تاحالا حریف قدر نداشتم بخاطر همین بازیم در همون سطح که دیدی بود ولی دارم از سبک بازیت کپی میکنم با اجازت :d
-------------------------------------------------------
دوستان اینجا کسی تونسته از داش علیرضا امتیاز بگیره :d
منه بدبخت دسته اول 1-0 باختم بهش :(
دست دوم 6-0 باختم بهش :(:(:(:(:(:(
دست سوم 3-2 بردم :d:d:d
برای منکه یه عمر حریفم cpu بوده بازم بدک نیست :d
اقا باور کن دسته سوم به 2 دلیل باختم :

1. به دلیل شوم بودن چلسی برای من که توو Easy هم ازش می بازم ! :d

2.بسیار بسیار عجله داشتم و همچنین WC ( :d ) که باعث برد شما شدش ! :d

3. ولی در کل بازیه خوبی بود ! من امروز مغرور شده بودم و همه رو دسته کم می گیرفتم که یکیش شما انشاا.... بازیه بدی باز با 1 اختلاف ( :d ) می برمت ! :d

3. ولی در کل بازیه خوبی بود ! من امروز مغرور شده بودم و همه رو دسته کم می گیرفتم که یکیش شما انشاا.... بازیه بدی باز با 1 اختلاف ( :d ) می برمت ! :d
الان میتونی بیای بازی کنیم؟؟؟

---------- نوشته در 06:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:33 PM ارسال شده بود ----------

یکی نیست به من بگه اخه 4 ماه بیکار بودی نیومدی توی این تاپیک حالا که وقت امتاحان های دانشگاهاست اومدی؟؟؟!!!!

الان میتونی بیای بازی کنیم؟؟؟

---------- نوشته در 06:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:33 PM ارسال شده بود ----------

یکی نیست به من بگه اخه 4 ماه بیکار بودی نیومدی توی این تاپیک حالا که وقت امتاحان های دانشگاهاست اومدی؟؟؟!!!!

شما ؟! :d

برو کلک یعنی اون همه تدبیر و بازی خونی و تاکتیک به خرج دادم کشــــک....!!!!;)
خدایی اخرین باری که به کسی غیره من باختی کی بود...؟؟؟:d
من اصلا قابل پیش بینی نیستم :d
یه نقطه مرگبار تو بازیت هست که همون برای یه ایل گیمر کافیه تا بازنده بشن ولی یه نقطه ضعف کوچیک هم داری که من دقیق به اونجا ضربه زدم b-)
ولی همچین بازی میکردی انگار 22 به 11 بودیم :d
حیف اخره ترم هستش و درگیرم وگرنه...!!!

برو کلک یعنی اون همه تدبیر و بازی خونی و تاکتیک به خرج دادم کشــــک....!!!!;)
خدایی اخرین باری که به کسی غیره من باختی کی بود...؟؟؟:d
من اصلا قابل پیش بینی نیستم :d
یه نقطه مرگبار تو بازیت هست که همون برای یه ایل گیمر کافیه تا بازنده بشن ولی یه نقطه ضعف کوچیک هم داری که من دقیق به اونجا ضربه زدم b-)
ولی همچین بازی میکردی انگار 22 به 11 بودیم :d
حیف اخره ترم هستش و درگیرم وگرنه...!!!

اقا غلط کردیم ! :d

همین دیروز بود ! :d

چرا هستید , همه هستند یکیش من ! :d

اگه منظورت یک دو هستش که اره باید روش کار کنم ! :d

نه عجله داشتم ! :d

و گرنه چی ؟! :d

اقا غلط کردیم ! :d
همین دیروز بود ! :d
چرا هستید , همه هستند یکیش من ! :d
اگه منظورت یک دو هستش که اره باید روش کار کنم ! :d
نه عجله داشتم ! :d
و گرنه چی ؟! :d

یک دو....!!!؟ نه بابا اون که هیچی یه ضعف مربوط به سیستم بازیت میشه و نمیشه کاریش کرد چون اصلا این عیب مخصوص این مدل بازی هستش.
در کل با سبک بازیت خیلی حال کردم اگه قابل دونستی امروز بیا بزنیم :d
به هر قیمتی شده میخام یه جام ازت بگیرم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or