FIFA12 | online

اقا id منو اد کنین joupiter
تو بازیسنتر فقط هادی تونسته منو ببره البته با چند نفر دیگه هم بازی کردم اما تعداد برد من بیشتر بوده
از اول بهمن هم دور دوم مسابقاتی که زیر نظر سایت psbaz انجام میشه شروع میشه و اگه جدا از این کری خونی ها بازیتون خوبه حتما شرکت کنین

اقا نقطه ضعف سومم هم پیدا کردم :| من توو بازیه سوم می...نم توو گیم پلیم ! :|

امروز من توو بازیه سوم با اقا محمد توو نیمه ی اول 2 -0 باختم ( :| ) توو نیمه ی دوم باز ت دقیقه ی 60 2 تا دیگه گل خوردم ( :| ) که گل چهارمش خیلی خیلی ضایع بود ( :| ) بعدش نمی دونم چی شد یهو 4 تا گل زدم و بازی مساوی شدش ! :|:|:|

داشتم یعنی میمردم ! :| چون پینگ در اوون موارد کمتر میشه ! به چی ؟! :|

اقا محمد نگو همون محمد کافیه دیگه با هم دوست هستیم.
علت اون نتیجه تو بازی سوم این بود که من سیستمم رو تغییر دادم 2 تا بازی اول با یه سیستم بازی کردم ولی بازیت که دستم اومد فهمیدم قضیه چیه بازی سوم سیستمم رو عوض کردم اون گل مسی رو گفتی علتش چی بود؟؟؟؟ به پینگ فک نکنم ربطی داشته باشه کاسیاس ه احمق با توپ رفت تو دروازه. :d

اقا محمد نگو همون محمد کافیه دیگه با هم دوست هستیم.
علت اون نتیجه تو بازی سوم این بود که من سیستمم رو تغییر دادم 2 تا بازی اول با یه سیستم بازی کردم ولی بازیت که دستم اومد فهمیدم قضیه چیه بازی سوم سیستمم رو عوض کردم اون گل مسی رو گفتی علتش چی بود؟؟؟؟ به پینگ فک نکنم ربطی داشته باشه کاسیاس ه احمق با توپ رفت تو دروازه. :d
چشم ! :|
یه چیز بگم ناراحت نمیشی که میشی ؟! :|:d پس نمی گم ! :d
باورت میشه اگه گل چهارم رو نمیزدی نمی تونستم باهات مساوی کنم ! :d

پ.ن : ای تو بالای اقا محمد من رو ادد کن 15 روز دیگه باهم بازی می کنیم ! :|:d

:|:|:|:|:|

---------- نوشته در 11:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:17 PM ارسال شده بود ----------

ای دوستان خداحافظ تا 15 روز دیگه ! :|:|:|:|:|

ی نمیخوام کری بخونم چون این کری خونی هارو قبلا با بچه ها زیاد میخوندیم اما برام ثابت شده 90% کسایی که real یا بارسا میشن فقط امیدشون به خلاقیت فردی بازیکناس و برعکس کسی که میره امثال رم یا لیورپول میشه معلومه یه چیزی حالیشه دی:
درست مثل فوتبال واقعی که هر کی دوساله فهمیده فوتبال چیه رفته طرفدار این دوتا تیم شده اما تعصب واقعی اون کسی داره که حتی وقتی یووه سری ب رفت بازم طرفدارش موند یآون لیورپولی که باباشم یادش نمیاد اخرین بار کی قهرمان لیگ برتر شده
بچه *ها به هر حال اد کنین و بیاین تو لیگی که گذاشتیم چون واقعا حال میده البته امیدوارم شما ها از اون دسته 10% بارسایی ها و مادریدی ها باشین که واقعا بازیتون خوبه

ديگه هر كي از راه ميرسه كري ميخونه! عجبا! كجان پس قديمي هاي فيفا كه بازيشون خوب بود؟ من كه از همه بچه ها كه فيفا 12 ميزنن و باهاشون بازي ميكنم بردم،فقط با يكي از دوستان 2 تا بازي كردم كه من يكي بردم و اون هم يكي! هر دو هم رنكمون نزديك به هم و بالاست تو دنيا،همين!

علی اون کسی که تونسته یه بار ببرت id بده ببینم حرفات درسته یا نه
اگه واقعا بازیت خوبه حتما قبول داری 90 % کسایی که تو فیفا کری میخونن اصلا بازیشون خوب نیست و فقط اعتماد به نفس دارن!

علی اون کسی که تونسته یه بار ببرت id بده ببینم حرفات درسته یا نه
اگه واقعا بازیت خوبه حتما قبول داری 90 % کسایی که تو فیفا کری میخونن اصلا بازیشون خوب نیست و فقط اعتماد به نفس دارن!
اشتباه نشه ها! بازم شده از بچه ها ببازم ولي در مجموع رو در رو از همه اون هايي كه باهاشون بازي كردم بردم،بعضي ها با اختلاف زياد و بعضي ها اختلاف كمتر،ولي رو در رو همه رو در مجموع بردم به جز دوست عزيز Konosss كه يه بار من بردم و يه بار اون تفاضل گل هر دو هم صفر!

چشم !

:|
یه چیز بگم ناراحت نمیشی که میشی ؟! :|:d پس نمی گم ! :d
باورت میشه اگه گل چهارم رو نمیزدی نمی تونستم باهات مساوی کنم ! :d

پ.ن : ای تو بالای اقا محمد من رو ادد کن 15 روز دیگه باهم بازی می کنیم ! :|:d

:|:|:|:|:|

بگو این چه حرفیه ناراحتی ماله بچه هاست.
من هم یه چیزی بگم به محض این که بازی 4-1 شد یه حسی بهم گفت که یا مساوی میشه یا میبازم نمیدونم چرا!!!

ی نمیخوام کری بخونم چون این کری خونی هارو قبلا با بچه ها زیاد میخوندیم اما برام ثابت شده 90% کسایی که real یا بارسا میشن فقط امیدشون به خلاقیت فردی بازیکناس و برعکس کسی که میره امثال رم یا لیورپول میشه معلومه یه چیزی حالیشه دی:
درست مثل فوتبال واقعی که هر کی دوساله فهمیده فوتبال چیه رفته طرفدار این دوتا تیم شده اما تعصب واقعی اون کسی داره که حتی وقتی یووه سری ب رفت بازم طرفدارش موند یآون لیورپولی که باباشم یادش نمیاد اخرین بار کی قهرمان لیگ برتر شده
بچه *ها به هر حال اد کنین و بیاین تو لیگی که گذاشتیم چون واقعا حال میده البته امیدوارم شما ها از اون دسته 10% بارسایی ها و مادریدی ها باشین که واقعا بازیتون خوبه
فقط این رو من به شما بگم که من رئال رو فقط به خاطر Ronaldo بر می دارم قبلا هم که Man U بودش اوون زمون هم Man U بر می داشتم . همین ! :|

فقط این رو من به شما بگم که من رئال رو فقط به خاطر Ronaldo بر می دارم قبلا هم که Man U بودش اوون زمون هم Man U بر می داشتم . همین ! :|

خب این علاقه رو نشون میده حرف من بیشتر مختص به کسایی که فیفا pes اشتباه گرفتن و فکر میکنن میشه توپ به رونالدو و مسی داد و باهاشون بری تو دروازه
البته دوست من به نظر من این علاقت به رونالدو به این موضوع تبدیل نشه که تو بازی بیش از حد به رونالدو متکی باشی چون فیفا کار گروهی حرف اول میزنه و اگه یه فیفا باز جلوت باشه که از همه چی سر در بیاره راحت دستتو میخونه یادش بخیر یکیو اینقدر بردم تا از لجش رفت قدرت رونالدو مخصوصا سرعتش بالا برد تا تونست از امثال لوسیو و زانتی رد بشه!

دوستان این حرفا رو ول کنید باوو مهم اینه که دوره هم جمع بشیم بازی کنیم حداقل برای چند ساعت هم شده بدبختی هامون یادمون بره وگرنه که اگه کل دنیا هم بهت ببازن بازم چیزی نصیبت نمیشه جز یه اعتماد به نفس کاذب که اونم باد هواست :d
من تو این چند روز فهمیدم با چلسی بهتر نتیجه میگیرم تا بارسا :d
اگه امروز عمری باقی موند و قسمت شد بعد از ظهر on میشم.
یاعلی

دوستان این حرفا رو ول کنید باوو مهم اینه که دوره هم جمع بشیم بازی کنیم حداقل برای چند ساعت هم شده بدبختی هامون یادمون بره وگرنه که اگه کل دنیا هم بهت ببازن بازم چیزی نصیبت نمیشه جز یه اعتماد به نفس کاذب که اونم باد هواست :d
من تو این چند روز فهمیدم با چلسی بهتر نتیجه میگیرم تا بارسا :d
اگه امروز عمری باقی موند و قسمت شد بعد از ظهر on میشم.
یاعلی

چلسی تو فیفا خوب درست کردن واقعا تیم کاملیه

والا درسته خیلی از اشکالا برطرف شده اما شوت ها و باگ های fifa 12 بازی رو از حالت تیمی و واقعی بودن دور کرده ... من در کل fifa 11 رو بیشتر میپسندم .. حداقلش این بود که باگ هاش خیلی کمتر بود و اتفاق های عجبیب غریبش کمتر بود ... بعضی موقع ها ادم فکر میکنه fifa 12 رو با fifa street اشتباه گرفتن :دی

والا درسته خیلی از اشکالا برطرف شده اما شوت ها و باگ های fifa 12 بازی رو از حالت تیمی و واقعی بودن دور کرده ... من در کل fifa 11 رو بیشتر میپسندم .. حداقلش این بود که باگ هاش خیلی کمتر بود و اتفاق های عجبیب غریبش کمتر بود ... بعضی موقع ها ادم فکر میکنه fifa 12 رو با fifa street اشتباه گرفتن :دی

با نظرت مخالفم :d
به نظرم خیلی باگ ها کم شده.
ببین چقد خوب شده منکه تا پارسال pes باز بودم حاضر شدم 70 تومن پول بالای فیفا بدم و بخاطرش بیخیال 3.55 شدم آپدیت زدم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or