FIFA12 Multiplayer PC

سلام

تاپیک مولتی پلیر فیفا12:
بحث در مورد قسمت انلاین بازی
اخبار
پچ ها و مشکلات

pc-fifa12.jpg

نسخه پی سی فیفا12 هیچ فرقی با نسخه کنسولی نداره حتی گرافیک بهتری هم داره!
گیم پلی نسخه پی سی تغییراتی زیادی کرده که در ادامه توضیح میدم!
از خصوصیات مهم بازی برای ما ایرانی ها مسابقات دوستانه هستش که دو نفر با هم مسابقه میدن و یک نفر سرور میشه و دیگری بهش وصل میشه و باعث میشه پینگ خیلی خوب داشته باشیم و بدون لگ بازی کنیم!

دوستانی که اورجینال خریدن اعلام کنند!
----------------------------
ایدی دوستانی که انلاین بازی می کنن:
1-isatis1
2-HRN7
3-eshariat
M4T1N-4
5-alidishdang
6-qozmyox
7-BK-73
8- Moh3N_aXis
9-fabregas1369
alidishdang-10
aliesfenag-11
arya_666-12
gregar010-13
persian_cavalry-15
sirnima68-16
a_110_t-17
12545698-19
ali_pouya-20
alireza67-21
babahamadi-22
bk-73-23
capitanjack99-24
eshariat-25
hossein710-26
hrn7-27
isatis1-28
karimi888-29
mehran_winner-30
mohammadsalar-31
novid7013-32
onlygod29-33
qozmyox-34
saber-d-35
siromid-36
kianoosh76-37
tondar20-38
HAFEZ_H-39
ffaarrhhaadd-40
muhammadzangene-41
42-MALEKY
43-Mehdiiii
44-kparsakia
45-insomniac_nillo
46-oldsam
-------------------------
پست اول اپدیت خواهد شد!

آخرین ویرایش:
منم بالاخره مشکل Head to Head رو حل کردم.. همونطور که گفتم مشکل از ورژن قدیمی بازیه و باید آپدیت بشه.. تنها راه هم فک کنم آپدیت توسط Originـه ..من بازی رو با خود Origin دانلود کردم و مشکل حل شد

آخرین ویرایش:
کسی اولتیمت بازی نمیکنه؟؟

آقا میشه در مورد این اولتیمیت یکم توضیح بدی !؟

آقا چند تا سوال ! ممنون میشم جواب بدید.
1. بازی من 5.93 گیگ هست ! چقدر باید دانلود کنم ؟
2. می ارزه 33 تومن پول بدم واسه فیفا !؟
3. پینگ و لگ چجوره وضعیتش ؟
4. کسی FIFA 12 ـش رو نمیفروشـــــه !؟

کـــــســــی نــــبـــــود !؟ :(

آقا میشه در مورد این اولتیمیت یکم توضیح بدی !؟

آقا چند تا سوال ! ممنون میشم جواب بدید.

کـــــســــی نــــبـــــود !؟ :(

1-آگه بازی رو دی وی دی داری احتیاچ به دانلود نیست
2-اززش کم و بیش داره حال میده
3-بستگی به پینگیت داره ااگه با ایرانیا بازی کنه لگ نداری ولی خارجی لگ کمو بیش داری
4- اونشو که نمیدونم دوستان باید بگن :D

سلام به همگی
من میخوام اورجینال بخرم ولی شک دارم چون سرعتم 128 وایمکسه.به نظرتون اگر تنظیمات رو بیارم پاییین میتونم بازی کنم :-s

آقا کمک من گذشتم تا 0.06 درصد رفت بعد فایل های فیفا 12 رو کپی کردم (از قبل اورجین رو بسته بودم ) اورجین رو بازی کردم زدم ادامه دانلود حالا داره از اول دانلود میکنه ..تو رو خدا کمک کنید ....

آقا کمک من گذشتم تا 0.06 درصد رفت بعد فایل های فیفا 12 رو کپی کردم (از قبل اورجین رو بسته بودم ) اورجین رو بازی کردم زدم ادامه دانلود حالا داره از اول دانلود میکنه ..تو رو خدا کمک کنید ....

دوست عزیز اصلا نباید شما بزنی دانلود حتی 6 % . این روش همیشه جواب نمیده . بدون اینکه بزنی دانلود ارجین رو از اول ببند و طبق این راهنمایی جناب a1l2i3z4a5h6r7 عمل کن .
دوست عزیز بلاخره من این مشکل بزرگ رو حل کردم :d کلا فیفا رو پاک کن دوباره بریز تو یک داریو مثل C:\Program Files (x86)\FIFA 12 بدون این که دانلود کرده باشی 0 درصد باشه حتما پوشه رو که تو درایو c ریختی فقط پوشه fifa 12 کات کن و تو جای که orgigin هست past کن مثل برای من C:\Program Files (x86)\Origin Games تو این جا حتما خالی باشه یعنی دانلود نکرده باشی پوشه درست نشده باشه بعد از این کار orginl رو وا کن ready to download رو بزنه 30mg میگه دانلود کن دانلود که کردی دیگه اوکی میشه :D

دوست عزیز اصلا نباید شما بزنی دانلود حتی 6 % . این روش همیشه جواب نمیده . بدون اینکه بزنی دانلود ارجین رو از اول ببند و طبق این راهنمایی جناب a1l2i3z4a5h6r7 عمل کن .
دوست عزیز بلاخره من این مشکل بزرگ رو حل کردم :d کلا فیفا رو پاک کن دوباره بریز تو یک داریو مثل C:\Program Files (x86)\FIFA 12 بدون این که دانلود کرده باشی 0 درصد باشه حتما پوشه رو که تو درایو c ریختی فقط پوشه fifa 12 کات کن و تو جای که orgigin هست past کن مثل برای من C:\Program Files (x86)\Origin Games تو این جا حتما خالی باشه یعنی دانلود نکرده باشی پوشه درست نشده باشه بعد از این کار orginl رو وا کن ready to download رو بزنه 30mg میگه دانلود کن دانلود که کردی دیگه اوکی میشه :D

38 مگ هم دانلود کردم نشد ...

---------- نوشته در 01:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:08 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها بیاید لیگ persian fc حال میده .

من عضو شدم با اسم mehdi75432

---------- نوشته در 01:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:28 PM ارسال شده بود ----------

persian pc هرکی میخواد بیاد

من عضو شدم اسم بازیکنم : M.rezaei

آخرین ویرایش:

2 ماهه دیگه در اصفهان مسابقات( G.P.S(Game Pro Series برگذار میشه.که قبلا به عنوان F.P.S (Fifa pro Series)i شناخته میشد.ولی الان با 2 بازی دیگه که pes 2012 و STARCRAFT 2 باشن برگذار میشه.این اولین مسابقات sc2 کشوری هست که در ایران به این شکل برگزار میشه.این مسابقات تحت مدیریت FG|TNT پر افتخار ترین player ایرانی در سطح دنیا که همین اواخر در مسابقه ی WCG در رشته ی fifa که در کره برگذار شد عضو 16 نفر پایانی بود راه اندازی شده.FG|TNT قبلا چندین بار مسابقات کشوری برگذار کرده از جمله(3 تا F.P.S & جام دیجیتال که تحت حمایت بانک ملی بود & 2 مسابقه استانی که در رشته های fifa و pes برگذار شد.اینم بگم در مسابقه جام دیجیتال 1000 نفر شرکت کننده از سراسره ایران حضور داشتند.پلیر های SC2 اگه اعلام امادگی کنن ما با خیال راحت SC2 رو هم قطعی میکنیم.b-)برای اطلاعات بیشتر به این لینک بریدhttp://forum.bazicenter.com/thread56312/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or