FIFA12 Multiplayer PC

سلام

تاپیک مولتی پلیر فیفا12:
بحث در مورد قسمت انلاین بازی
اخبار
پچ ها و مشکلات

pc-fifa12.jpg

نسخه پی سی فیفا12 هیچ فرقی با نسخه کنسولی نداره حتی گرافیک بهتری هم داره!
گیم پلی نسخه پی سی تغییراتی زیادی کرده که در ادامه توضیح میدم!
از خصوصیات مهم بازی برای ما ایرانی ها مسابقات دوستانه هستش که دو نفر با هم مسابقه میدن و یک نفر سرور میشه و دیگری بهش وصل میشه و باعث میشه پینگ خیلی خوب داشته باشیم و بدون لگ بازی کنیم!

دوستانی که اورجینال خریدن اعلام کنند!
----------------------------
ایدی دوستانی که انلاین بازی می کنن:
1-isatis1
2-HRN7
3-eshariat
M4T1N-4
5-alidishdang
6-qozmyox
7-BK-73
8- Moh3N_aXis
9-fabregas1369
alidishdang-10
aliesfenag-11
arya_666-12
gregar010-13
persian_cavalry-15
sirnima68-16
a_110_t-17
12545698-19
ali_pouya-20
alireza67-21
babahamadi-22
bk-73-23
capitanjack99-24
eshariat-25
hossein710-26
hrn7-27
isatis1-28
karimi888-29
mehran_winner-30
mohammadsalar-31
novid7013-32
onlygod29-33
qozmyox-34
saber-d-35
siromid-36
kianoosh76-37
tondar20-38
HAFEZ_H-39
ffaarrhhaadd-40
muhammadzangene-41
42-MALEKY
43-Mehdiiii
44-kparsakia
45-insomniac_nillo
46-oldsam
-------------------------
پست اول اپدیت خواهد شد!

آخرین ویرایش:
بچه ها منم اد کنید
ViiiVA-IRAN
چرا همه آفلاینن؟؟!!
وقتی با ایکسباکس آنلاین میشدم، اقلا 10 نفر از دوستام آنلاین بودن..

ضمنا.. چرا وقتی میخوام HEAD TO HEAD بازی کنم، ارور میده که ترکیب شما با ترکیب حریف یکسان نیست! لطفا ترکیب آنلاین رو دوباره دانلود کنید!
کسی این مشکلو نداره؟
کاستوم گیم راحت بازی میکنم

آخرین ویرایش:
بچه ها منم اد کنید
ViiiVA-IRAN
چرا همه آفلاینن؟؟!!
وقتی با ایکسباکس آنلاین میشدم، اقلا 10 نفر از دوستام آنلاین بودن..

ضمنا.. چرا وقتی میخوام HEAD TO HEAD بازی کنم، ارور میده که ترکیب شما با ترکیب حریف یکسان نیست! لطفا ترکیب آنلاین رو دوباره دانلود کنید!
کسی این مشکلو نداره؟
کاستوم گیم راحت بازی میکنم

چرا اتفاقا من این مشکل رو دارم اگر دقت کنی تو پست قبل از شما با عکس توضیح دادم متاسفانه با پاک کردن سیو ها هم حل نشد. دوستانی که این مشکل رو ندارند اگر زحمتی نیست این فایل قرمز رنگ رو از این مسیر برای ما هم بزارن شاید درست شد
MyDocuments\FIFA 12\Online 20120122071830%Online Squad

تا اونجایی که من تحقیق کردم مثل اینکه این مشکل با آپدیت کردن حل میشه.. ینی مجبوریم 6گیگ دانلود کنیم :(

آقا من استخونام درد گرفته!! نیاز به یه رقیب دارم!! خسته شدم از این خارجیا..

چرا اتفاقا من این مشکل رو دارم اگر دقت کنی تو پست قبل از شما با عکس توضیح دادم متاسفانه با پاک کردن سیو ها هم حل نشد. دوستانی که این مشکل رو ندارند اگر زحمتی نیست این فایل قرمز رنگ رو از این مسیر برای ما هم بزارن شاید درست شد
MyDocuments\FIFA 12\Online 20120122071830%Online Squad
بفرما این جدیدترین آپدیت من
fifa12original.blogfa.com-Online 20120121090223%Online Squad

دوستان منم مشکل دوستمون رو دارم تو head to head که میرم تا سرج میکنه پیعام بالا میاد که دوستمون گقت میپره بیرون اون فایلم کپی کردم درست نشد کسی راهی داره

آخرین ویرایش:
ممنون از شما ولی مشکلش حل نشد.

دوست عزیز بلاخره من این مشکل بزرگ رو حل کردم :d کلا فیفا رو پاک کن دوباره بریز تو یک داریو مثل C:\Program Files (x86)\FIFA 12 بدون این که دانلود کرده باشی 0 درصد باشه حتما پوشه رو که تو درایو c ریختی فقط پوشه fifa 12 کات کن و تو جای که orgigin هست past کن مثل برای من C:\Program Files (x86)\Origin Games تو این جا حتما خالی باشه یعنی دانلود نکرده باشی پوشه درست نشده باشه بعد از این کار orginl رو وا کن ready to download رو بزنه 30mg میگه دانلود کن دانلود که کردی دیگه اوکی میشه :D

مارو اضافه کنید r1ycc

No opponent found. Try choosing a club with a different startlevel, or loosen your DNF/Controls settings.
آقا این ارور برای چیه چرا من موقعی که تنضیمان online seting رو manual میکنم این میاد اما رو any باشه راحت میاد

آخرین ویرایش:
دوست عزیز بلاخره من این مشکل بزرگ رو حل کردم :d کلا فیفا رو پاک کن دوباره بریز تو یک داریو مثل C:\Program Files (x86)\FIFA 12 بدون این که دانلود کرده باشی 0 درصد باشه حتما پوشه رو که تو درایو c ریختی فقط پوشه fifa 12 کات کن و تو جای که orgigin هست past کن مثل برای من C:\Program Files (x86)\Origin Games تو این جا حتما خالی باشه یعنی دانلود نکرده باشی پوشه درست نشده باشه بعد از این کار orginl رو وا کن ready to download رو بزنه 30mg میگه دانلود کن دانلود که کردی دیگه اوکی میشه :D

مارو اضافه کنید r1ycc

No opponent found. Try choosing a club with a different startlevel, or loosen your DNF/Controls settings.
آقا این ارور برای چیه چرا من موقعی که تنضیمان online seting رو manual میکنم این میاد اما رو any باشه راحت میاد

نه آقا اینم نشد شروع میکنه از 0 درصد دانلود میکنه تا 80 مگ هم گذاشتم دانلود شد ولی همینطور ادامه داره انگار کار من گره افتاده

نه آقا اینم نشد شروع میکنه از 0 درصد دانلود میکنه تا 80 مگ هم گذاشتم دانلود شد ولی همینطور ادامه داره انگار کار من گره افتاده

اگه امکانش هست از کسی که بازی را با اورجین بازی میکنه بگیر یا یه نسخه دیگه بخر

اگه امکانش هست از کسی که بازی را با اورجین بازی میکنه بگیر یا یه نسخه دیگه بخر

یک نسخه خریدم دو تا هم از اینترنت دادم واسم دانلود کردن هر سه نسخه هم نمیشه دیگه دارم قاط میزنم )x
بالاخره موفق شدم درست شد. با تشکر از همه دوستان >:d<

آخرین ویرایش:
آقا چند تا سوال ! ممنون میشم جواب بدید.

1. بازی من 5.93 گیگ هست ! چقدر باید دانلود کنم ؟
2. می ارزه 33 تومن پول بدم واسه فیفا !؟
3. پینگ و لگ چجوره وضعیتش ؟
4. کسی FIFA 12 ـش رو نمیفروشـــــه !؟

با تشکر.

یولتیمیت

سوء تفاهم نشه ، ولی اُلتیمیت هست.

جناب hellboy2010

لطف میکنی بگی مشکل از کجا بود و چه کار کردی

بله خواهش میکنم شاید باورتون نشه ولی خودم هم فکر میکنم معجزه شد من تمام راهها رو چند بار امتحان کردم در آخر بازی رو به جای درایو دیگر اول تو خود درایو :c کپی کردم بعد برنامه ارجین رو بستم و بازی رو از اونجا کات کردم داخل خود ارجین ریختم .همینجا از دوست عزیزم جناب a1l2i3z4a5h6r7 تشکر میکنم چون راهنمایی اصلی را ایشان کردند بعد برنامه ارجین رو باز کردم و روی آیکون فیفا زدم دانلود که سریع play شد و رفتم داخل بازی البته برای حل اون مشکل دوباره باید گزینه repair رو بزنی و فایل 30 مگی رو دانلود کنی و خلاص . :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or