FIFA12 Multiplayer PC

سلام

تاپیک مولتی پلیر فیفا12:
بحث در مورد قسمت انلاین بازی
اخبار
پچ ها و مشکلات

pc-fifa12.jpg

نسخه پی سی فیفا12 هیچ فرقی با نسخه کنسولی نداره حتی گرافیک بهتری هم داره!
گیم پلی نسخه پی سی تغییراتی زیادی کرده که در ادامه توضیح میدم!
از خصوصیات مهم بازی برای ما ایرانی ها مسابقات دوستانه هستش که دو نفر با هم مسابقه میدن و یک نفر سرور میشه و دیگری بهش وصل میشه و باعث میشه پینگ خیلی خوب داشته باشیم و بدون لگ بازی کنیم!

دوستانی که اورجینال خریدن اعلام کنند!
----------------------------
ایدی دوستانی که انلاین بازی می کنن:
1-isatis1
2-HRN7
3-eshariat
M4T1N-4
5-alidishdang
6-qozmyox
7-BK-73
8- Moh3N_aXis
9-fabregas1369
alidishdang-10
aliesfenag-11
arya_666-12
gregar010-13
persian_cavalry-15
sirnima68-16
a_110_t-17
12545698-19
ali_pouya-20
alireza67-21
babahamadi-22
bk-73-23
capitanjack99-24
eshariat-25
hossein710-26
hrn7-27
isatis1-28
karimi888-29
mehran_winner-30
mohammadsalar-31
novid7013-32
onlygod29-33
qozmyox-34
saber-d-35
siromid-36
kianoosh76-37
tondar20-38
HAFEZ_H-39
ffaarrhhaadd-40
muhammadzangene-41
42-MALEKY
43-Mehdiiii
44-kparsakia
45-insomniac_nillo
46-oldsam
-------------------------
پست اول اپدیت خواهد شد!

آخرین ویرایش:
من خود بازی رو به صورت کرک شده از یه مغازه ای تو میدون انقلاب گرفتم.همون روزی که اولین کرک ریلیز شد.
بعدشم سی دی کی رو از game-ir گرفتم.نسخه معمولی 25000 تومنی.
ارجین رو باز کردم سی دی کی رو وارد کردم.ولی نزدم دانلود بشه.بعدشم با همون exe کرک زدم بازی اجرا بشه (مثل حالتی که اصلا ارجینال نخریده بودم).وقتی اجرا شد اونجایی که باید Language انتخاب میکردم خودش پرید بیرون ارجین اورد نوشت Launching FIFA 12 دوباره رفت تو بازی .
سمت راست پایین نوشت Origin و Press F1 + Shift . بعدشم وقتی نوشت Connecting EA واقعا Connect شد و یه چیزی اومد Agree کردم بعدشم که هیچی دارم بازی میکنم.هنوزم که هنوزه تو قسمت My Games تو Origin زیر FIFA 12 نوشته Ready To Download.
واسه دوستمم همینجوری کردم درست شد.
مسئولیتش گردن خودتون.اگه مطمئن نیستید از Origin دانلود کنید.

کمک :
1 -من به این روش بازی میکنم چطور باید بازی رو آپدیت کنم ؟
2 -این ارور online squad چطور بر طرف میشه ؟(این فایلو که خودش گفته حذف کردم و از تو بازی جدیدش دانلود شد اما بازم همین ارورو میده )

کمک :
1 -من به این روش بازی میکنم چطور باید بازی رو آپدیت کنم ؟
2 -این ارور online squad چطور بر طرف میشه ؟(این فایلو که خودش گفته حذف کردم و از تو بازی جدیدش دانلود شد اما بازم همین ارورو میده )

گزینه repair install رو زدی ؟

مگه نگفتم به اون روشی که بالا گفتم بازی رو اجرا میکنم یعنی هنوز توی اورجین گزینه ی ready to download نوشته و repair نداره

خب دوست عزیز با این روش نمیشه . تا موقعی که از داخل ارجین بازی رو نشه play کنی همین مشکل رو داری . والسلام

من تصمیم نهایی رو گرفتم زدم دانلود شه .دیشب تا صبح فقط 17 درصد دانلود شده به امید خدا تا یه هفته دیگه دانلود میشه :دی

ای خاک بر سر اینترنت ما ایرانیها .داشت دانلود میکرد که یهو اینترنت قطع شد وقتی وصلش کردم وارد اورجین شدم دیدم نوشته 12 درصد دانلود ...:((

آخرین ویرایش:
League Name: Persian Gulf
Pass: 123456

آقا من عضو شدم چرا هیچکی نمیاد بازیای لیگو انجام بدیم .لیگ همینطوری تعطیله ...

---------- نوشته در 08:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:39 PM ارسال شده بود ----------

دوستان این پیغام در قسمت head to head مربوط به چی هستش
viewer.php
[/URL][/IMG]

منم همین مشکلو دارم توی هد تو هد سیزن .سیوهامم پاک کردم بازم نشد .ککککککککککککککککمممممممممممممممممکککککککککککککککککک

---------- نوشته در 08:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:48 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز اصلا نباید شما بزنی دانلود حتی 6 % . این روش همیشه جواب نمیده . بدون اینکه بزنی دانلود ارجین رو از اول ببند و طبق این راهنمایی جناب a1l2i3z4a5h6r7 عمل کن .
دوست عزیز بلاخره من این مشکل بزرگ رو حل کردم :d کلا فیفا رو پاک کن دوباره بریز تو یک داریو مثل C:\Program Files (x86)\FIFA 12 بدون این که دانلود کرده باشی 0 درصد باشه حتما پوشه رو که تو درایو c ریختی فقط پوشه fifa 12 کات کن و تو جای که orgigin هست past کن :D

سوال !!!! آقا توی پوشه ی اورجین جایی که اورجینو نصب کردم past کنم یا توی جایی که اورجین بازیهارو دانلود میکنه ؟اگه محل دانلوده زدم دانلود بشه تا 100 مگ هم رفت و هینطوری داشت ادامه میداد و نشد ...

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز که مشکل شناسوندن بازی به اوریجین را دارن حتما توجه کنن که باید بازی در داخل پوشه گیم باشه و این پوشه گیم به همراه دو پوشه ساپورت و اینستالر داخل پوشه فیفا 12 هستند مانند شکل زیر

Untitled.jpg

sss.jpg

از درست بودن مکان بازی مطمئن شوید فایلهای بالا دقیقا باید Fifa 12\game باشند

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز که مشکل شناسوندن بازی به اوریجین را دارن حتما توجه کنن که باید بازی در داخل پوشه گیم باشه و این پوشه گیم به همراه دو پوشه ساپورت و اینستالر داخل پوشه فیفا 12 هستند مانند شکل زیر

Untitled.jpg

sss.jpg

دمت گرم اگه تو نبودی حالا حالا ها درگیر بودم ...

با اجازه از برادر گرامی آقای محمودی ... خواستم لیگ جدیدو معرفی کنم که آقای محمودی ( ایدی اورجینش :M4T1N ) ساخته شده رو معرفی کنم .
اسم لیگ : bazicenter
پسورد :300
تعداد تیم :16
تعداد اعضا تا الان :15
1- mehdi75432
M4T1N-2
G0od-Gamer-3
Barcayist-4-
TimiderComet-5-
erfangame-6
BK-73-7
-l-AshenLight-l-8-
ata_iran-9
Taher01-10
fabregas1369-11
Fifabaz1994-12
Turkgolan-13
oldsam-14
InsomniAc_Nillo -15
هرکی خواست بیاد عضو شه تا بازیهاشو شروع کنیم ....

خوشم میاد سریع اومدید عضو شدید حالا فقط 1 نفر
یه لیگ درستو حسابی راه انداخته داش متین خب بیاید عضو شید دیگه ....
هروقت به تعداد مناسب دوستان عضو شدن یه برنامه میزاریم که مثلا هرشب ساعت 9 (به طور مثال ) یا مثلا هر جمعه بازیهارو انجام بدیم ... پس بدوین دیگه ....

آخرین ویرایش:
داش متین این رو هم باید برای بتل 3 انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (شرمنده که مربوط به این تاپیک نیست )

---------- نوشته در 04:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:27 PM ارسال شده بود ----------

Untitled.jpg

sss.jpg

دمت گرم فقط یه چیزو نگفتی !!! اونم اینکه این پوشه ها رو توی محل دانلود بازیهای اورجین بزاریم یا توی این درایو D که توی عکس نشون دادی ؟؟؟؟؟؟

با اجازه از برادر گرامی آقای محمودی ... خواستم لیگ جدیدو معرفی کنم که آقای محمودی ( ایدی اورجینش :M4T1N ) ساخته شده رو معرفی کنم .
اسم لیگ : bazicenter
پسورد :300
تعداد تیم :16
تعداد اعضا تا الان :2 (من :mehdi75432 ) و (آقای محمودی :M4T1N )
هرکی خواست بیاد عضو شه تا بازیهاشو شروع کنیم ....

چرا اینقدر استقبال کمه .من که حالم از لیگ خارجی بهم میخوره ...
یه لیگ درستو حسابی راه انداخته داش متین خب بیاید عضو شید دیگه ....
هروقت به تعداد مناسب دوستان عضو شدن یه برنامه میزاریم که مثلا هرشب ساعت 9 (به طور مثال ) یا مثلا هر جمعه بازیهارو انجام بدیم ... پس بدوین دیگه ....

سلام.من هم عضو شدم
G0od-Gamer

داش متین این رو هم باید برای بتل 3 انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (شرمنده که مربوط به این تاپیک نیست )

---------- نوشته در 04:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:27 PM ارسال شده بود ----------

دمت گرم فقط یه چیزو نگفتی !!! اونم اینکه این پوشه ها رو توی محل دانلود بازیهای اورجین بزاریم یا توی این درایو D که توی عکس نشون دادی ؟؟؟؟؟؟

اره برای تمام بازی های جدید ea این سبک پوشه بندی وجود داره.

مکان بازی بستگی به خودت داره اگه تو مسیر دانلود اوریجین بریزی با باز کردن اوریجین روی رتتی دانلود کلیک میکنی و بازی را قبول میکنه

اما اگه از راه حل رجستری بخواید برید مسیر بازی را میتونید با کلیک راست روی رجستری و زدن گزینه ادیت عوض کنید
بعد فایل رجستری را اجرا کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or