خیلی ممنون
من دارم صبح تا شب با Legendery تمرین میکنم وبسیار زیبا میبازم :biggrin1:
هر گروه قرعه کشی میشه یا به نسبت قدرت گروه بندی میشه؟
جدول هم تو سایت میذارید؟ :confused:
اسم:شهابجدول بندی حرفه ای بر اساس قدرت و به صورت مساوی انجام خواهد شد. جدول + گیمرتگ + نتایج گذاشته می شه.
بازی های لیگ Ranked Match هستند بنابراین تمام تنظیمات به صورت Default هست به غیر از زمان بازیشرمنده ها من هی سوال میپرسم :blushing:
بازیکنا تو لیگ با دیفالت میان یا اگر کسی be a pro بازی کرده بازیکنش قوی شده همونجوری میاد؟
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
سلام آقا میلاد. چطوری؟ از این ورا؟ امیر جان تو لیست اصلی بزارش کاملا تایید میشه. هم بازیش و هم حضورش در Live در کل من هر وقت اومدم تو FIFA بوده داشته بازی می کرده هم آنلاین و هم CPU.سلام من هم هستم بعد از ظهرها و شب ها آنلاین هستم البته فعلا به دلیل امتحانات نهایی نمیتونم ولی از بیستم خرداد در خدمت هستیم در مورد سابقه ی بازی من هم می تونید از حسام و احمد رضا بپرسید.
name: milad
gamer tag: Dj Milad
و تیم لیورپول را انتخاب می کنم. و اگر نشد اتلتیکو مادرید را انتخاب می کنیم.
زحمت کشیدید خوب هرکی که پرمیوم داشته باشه اکانت جدید بسازه 1 ماه رایگان میگیره:biggrin1:
سلام من هم هستم بعد از ظهرها و شب ها آنلاین هستم البته فعلا به دلیل امتحانات نهایی نمیتونم ولی از بیستم خرداد در خدمت هستیم در مورد سابقه ی بازی من هم می تونید از حسام و احمد رضا بپرسید.
name: milad
gamer tag: Dj Milad
و تیم لیورپول را انتخاب می کنم. و اگر نشد اتلتیکو مادرید را انتخاب می کنیم.
سلام به تمام دوستان عزیز.من تو انجمن پست نمیدم ولی همیشه همه پست های انجمن رو میخونم.لطفا اسم منم بزارید.خیلی دوست دارم تو لیگ بازی کنم.باید جالب باشه.مخصوصا اگه احمد هم باشه!
اسم : مهدی
GT : mehdee2
تیم : بایرمونیخ
روزای تعطیل و شبها هستم
منتظر شروع لیگ هستم.
منو یادتون نره!