FIFA09 XBox Live League

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
چطوری امیر خوبی؟
نه اینوری نه اونوری جمهوری اسلامی دی
من یه چن هفته نبودم مسافرت رفته بودم بعد که اومدم دیدم گلد تمومیده فعلا چن روزی بی گلد بودیم تا امروز
امروز گلد وصلید اما خوب به دلیل یه سری مسائلی روحی روانی تا قبل ساعتای 1-12 شب نمیتونم بیام اما بعدش هستم باهاتون.
یعنی فردا شب راس ساعت 1 لایوم.
اخییییی امیدوارم افتاده باشه دی:
امیدوارم تو لیگ بهم نخوریم امیر جان اصلا جنبه باخت رو ندارم هر چه نباشه شاگرد حای استاد رو نمیتونه بگیره و ما شاگردیم . دی

پس این بازرسی هاتون چی شد؟چرا اونایی که تو لیست انتظارند را به لیست اصلی وارد نمی کنید؟

پس این بازرسی هاتون چی شد؟چرا اونایی که تو لیست انتظارند را به لیست اصلی وارد نمی کنید؟
دوست عزیز همینطور که آقا امیر بهش اشاره کردن چک آپ ها از اوایل تابستان و یا از اواخر خرداد شروع میشه!
احتمالا هم به صورت لیگ خواهد بود.

من تجربه برگزاری 3 تا لیگ را دارم و مطمئنا قوانین هم اجرا می شه ...
این لیگ بصورتleage هست یاleage-knock out هست یاknock out?
این مسابقات به صورت league - league هست و play off هم On خواهد بود ...

درود بر دوستان ...

صفحه اول آپدیت شد ...

تعداد نفرات در 2 هفته اول ثبت نام 16 نفر بود ...

تیم منچستریونایتد هم پر شد ...

مطمئنا در این لیگ شرایط سختی بوجود خواهد آمد که از هر نوع حضور بیهوده جلوگیری به عمل بیاد ...

حتی اگر شرایط طوری باشه که 2 نفره لیگ برگزار بشه ولی مطمئنا لیگ فعالی خواهیم داشت ...

موفق باشید.

سلام

چرا اسم من تو لیستتون نیست؟:cheesygri

البته چندان فرقی هم نداره ، بازی کنیم یا نکنیم آخر میشیم.

امیر جان دو تا نکته:
1- این اسم ها که شماره زدی براشون دلیل خاصی داره مثلا یکی شماره 13 و یک شماره 7؟
2- بهتر نیست تیم هرکی رو هم جلوش بنویسی تا بدونیم کی به کی؟ مثل سری قبل

امیر جان دو تا نکته:
1- این اسم ها که شماره زدی براشون دلیل خاصی داره مثلا یکی شماره 13 و یک شماره 7؟
2- بهتر نیست تیم هرکی رو هم جلوش بنویسی تا بدونیم کی به کی؟ مثل سری قبل

شماره ها فعلا خیر ...

ولی به زودی شاهد گروه بندی از نظر قدرت خواهید بود ... به این صورت که 2 نفر برتر در دو گروه و به همین صورت پخش می شوند .

سلام

چرا اسم من تو لیستتون نیست؟:cheesygri

البته چندان فرقی هم نداره ، بازی کنیم یا نکنیم آخر میشیم.

چک می کنم وحید جان ...

با تشکر از امیر خان
یه جوایز ارزنده هم بزارید که مسابقات حساس بشند (مثل اکانت پرمیوم از طرف سایت بازیسنتر یا معرفی اول تا سوم در صفحه اصلی سایت و.....)
برای اینکه تیم ضعیف هم بازیها براشون حساس بشه طوری باشه که دو یا سه تیم آخر دیگر نتونند در دوره ی بعدی شرکت تا بازیها از دوطرف جدول نفس گیر بشه! و همه امید ادامه دادن داشته باشند!
یکی دیگه از پیشنهادها که 4 تیم اول بعد از اتمام مسابقات یه تورنمنت حذفی بین هم دیگه تشکیل بدن.

باتشکر;)

با تشکر از امیر خان
یه جوایز ارزنده هم بزارید که مسابقات حساس بشند (مثل اکانت پرمیوم از طرف سایت بازیسنتر یا معرفی اول تا سوم در صفحه اصلی سایت و.....)
برای اینکه تیم ضعیف هم بازیها براشون حساس بشه طوری باشه که دو یا سه تیم آخر دیگر نتونند در دوره ی بعدی شرکت تا بازیها از دوطرف جدول نفس گیر بشه! و همه امید ادامه دادن داشته باشند!
یکی دیگه از پیشنهادها که 4 تیم اول بعد از اتمام مسابقات یه تورنمنت حذفی بین هم دیگه تشکیل بدن.

باتشکر;)

من چندبار اشاره کردم که برنامه ی کاملی درحال طراحی هستش ...

همانطور که قبلا هم گفته شد مسابقات به صورت دوتا لیگ برگزار می شه و بستگی به تعداد داره که چند نفر و چندتا لیگ مقدماتی داشته باشیم ...

در مورد سقوط کردن هم طرح جالبی هست ...

در مورد جایزه فکر نکنم نه اسپانسر داشته باشیم و نه ...

در هر صورت مورد جایزه هنوز در حال بررسی هست ...

امیر چرا اسم من رو جا انداختی قشنگ خان
تازه اومده میگه منچستر پر شد.
تو مطمئنی همه پست هارو دقیق می خونی !؟

امیر جان من با dial up می یام ... ولی تابستان adsl ام درست می شه ...

هنوز این آمار دقیقا مهم نیست ... زیاد عجله نکنید ...

ویرایش:

پست ها دقیقا بررسی شد و پست اول هم آپدیت ...

1.لیورپول(1)
2. بارسلونا(5)full
3.منچستر یونایتد(5) Full
4.آرسنال(2)
6. میلان(2)
7.چلسی(3)

در ضمن amir2c به خاطر سابقه ی خوب با وجود پر شدن تیم منچستر ، این تیم براش ثبت شد .

آخرین ویرایش:
با سلام به همه دوستان،
نام:محمدحسین
گیمرتگ:reliantDALTON
تیم:30-40

هر روز هم لایو هستم،ولی فعلاً لایوم تموم شده ولی مطمئن باشید تا 1 تیر حتماً تمدیدش میکنم.

موفق باشید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or