با سلام به همه دوستان،
نام:محمدحسین
گیمرتگ:reliantDALTON
تیم:30-40
هر روز هم لایو هستم،ولی فعلاً لایوم تموم شده ولی مطمئن باشید تا 1 تیر حتماً تمدیدش میکنم.
موفق باشید.
امير جان شرمنده.اگر تیم ملی هم میشه انتخاب کرد من آرژانتین رو میخوام
سلام.منم عباسم.من intermilan میخوام(اگه منچستر باشه که خیلی بهتره).gamertag:betwar512
هروز جز ۴شنبه ۵شنبه هستم از 6 به بعد.
درمورد اینترنت شما اگه می خوای با آقا پدرام ( Console ) صحبت کن تا مشکلت رو حل کنه. موفق باشیسلام دوستان
من هم همیشه تابستون ها صبح تا شب تو لایوم حتی بعضی وقتا شب ها هم بیدار میمونم بازی میکنم :biggrin1: ولی اگر بشه من از 8,9 تیر بیام با اجازه آقا امیر خوش حال میشم. :smile:
GamerTag: SaMaN 360
Team: juventus
اسم خودم: سامان
البته دلیل تخیرم رفتن به قشم هست اونجا وایرلس دارم اگر درباره ی سرعت اونجا چیزی میدونید که شاید اینترنتم نکشه منتظر جواب هستم. :confused:
با تشکر
من هم هستم
لیورپول
MAHDISOROSH2009
سلام دوستان
من هم همیشه تابستون ها صبح تا شب تو لایوم حتی بعضی وقتا شب ها هم بیدار میمونم بازی میکنم :biggrin1: ولی اگر بشه من از 8,9 تیر بیام با اجازه آقا امیر خوش حال میشم. :smile:
GamerTag: SaMaN 360
Team: juventus
اسم خودم: سامان
البته دلیل تخیرم رفتن به قشم هست اونجا وایرلس دارم اگر درباره ی سرعت اونجا چیزی میدونید که شاید اینترنتم نکشه منتظر جواب هستم. :confused:
با تشکر
سلام
امیر منم هستم
نام: نوید :biggrin1:
گیمر تگ: Black Idea
تیم انتخابی : آس میلان :groupwave:
پ.ن:کی بیام؟ چی کار کنم؟ داور کیه ؟ :twisted:
دوست عزیز فکر کنم امیر هر 2-3 هفته بعد از بررسی حضور شما در لایو اسمتون رو قطعی تو لیست میزنه. حالا شما چه عجله ای داری فرقی نداره که الان بیای تو لیست اصلی یا 1 خرداد. موفق باشیامیرجان کی تائید میکنی و وارد لیست میکنی پس اسمارو هر چند روز اینکارو انجام میدی بگین اگه اشکالی نداره البته!!
1.لیورپول(1)
2. بارسلونا(5)full
3.منچستر یونایتد(5) Full
4.آرسنال(2)
6. میلان(2)
7.چلسی(3)
در ضمن amir2c به خاطر سابقه ی خوب با وجود پر شدن تیم منچستر ، این تیم براش ثبت شد .