با سلام به همه دوستان،
نام:محمدحسین
گیمرتگ:reliantDALTON
تیم:30-40
هر روز هم لایو هستم،ولی فعلاً لایوم تموم شده ولی مطمئن باشید تا 1 تیر حتماً تمدیدش میکنم.
موفق باشید.
امير جان شرمنده.اگر تیم ملی هم میشه انتخاب کرد من آرژانتین رو میخوام
سلام.منم عباسم.من intermilan میخوام(اگه منچستر باشه که خیلی بهتره).gamertag:betwar512
هروز جز ۴شنبه ۵شنبه هستم از 6 به بعد.
درمورد اینترنت شما اگه می خوای با آقا پدرام ( Console ) صحبت کن تا مشکلت رو حل کنه. موفق باشیسلام دوستان
من هم همیشه تابستون ها صبح تا شب تو لایوم حتی بعضی وقتا شب ها هم بیدار میمونم بازی میکنم :biggrin1: ولی اگر بشه من از 8,9 تیر بیام با اجازه آقا امیر خوش حال میشم. :smile:
GamerTag: SaMaN 360
Team: juventus
اسم خودم: سامان
البته دلیل تخیرم رفتن به قشم هست اونجا وایرلس دارم اگر درباره ی سرعت اونجا چیزی میدونید که شاید اینترنتم نکشه منتظر جواب هستم. :confused:
با تشکر
من هم هستم
لیورپول
MAHDISOROSH2009
سلام دوستان
من هم همیشه تابستون ها صبح تا شب تو لایوم حتی بعضی وقتا شب ها هم بیدار میمونم بازی میکنم :biggrin1: ولی اگر بشه من از 8,9 تیر بیام با اجازه آقا امیر خوش حال میشم. :smile:
GamerTag: SaMaN 360
Team: juventus
اسم خودم: سامان
البته دلیل تخیرم رفتن به قشم هست اونجا وایرلس دارم اگر درباره ی سرعت اونجا چیزی میدونید که شاید اینترنتم نکشه منتظر جواب هستم. :confused:
با تشکر
سلام
امیر منم هستم
نام: نوید :biggrin1:
گیمر تگ: Black Idea
تیم انتخابی : آس میلان :groupwave:
پ.ن:کی بیام؟ چی کار کنم؟ داور کیه ؟ :twisted:
دوست عزیز فکر کنم امیر هر 2-3 هفته بعد از بررسی حضور شما در لایو اسمتون رو قطعی تو لیست میزنه. حالا شما چه عجله ای داری فرقی نداره که الان بیای تو لیست اصلی یا 1 خرداد. موفق باشیامیرجان کی تائید میکنی و وارد لیست میکنی پس اسمارو هر چند روز اینکارو انجام میدی بگین اگه اشکالی نداره البته!!![]()
1.لیورپول(1)
2. بارسلونا(5)full
3.منچستر یونایتد(5) Full
4.آرسنال(2)
6. میلان(2)
7.چلسی(3)
در ضمن amir2c به خاطر سابقه ی خوب با وجود پر شدن تیم منچستر ، این تیم براش ثبت شد .