sohrab mj 0261
کاربر سایت
قانون شماره 26) زبان سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی می باشد و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی پست های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع می باشد. البته استفاده از لغات انگلیسی و یا به کار بردن جملات انگلیسی جهت توضیحات اضافی و فهم بیشتر (البته با نگارش صحیح) ایرادی ندارد.?bacheha 1 soal LIVE SEASON eshkali dare
راستی بچه های لایو منو میشناسن به اسم دامادعلی (احمدرضا و مهدی و ....):biggrin1:
اگه میشه با یکم پرس و جو در وضعیت بازی و آنلاین بودنم یه تبصره باز کنید که من بتونم تیم مورد علاقم منچستر یونایتد رو بر دارم، پیشاپیش ممنونم
با سلام خدمت مسولان لیگ!!به علت تعویض ترمینال سعادتاباد(شرکت سپنتا) و قعطی نا به هنگام اینترنت تا 1 هفته از میادین دور حواهم بود.اگر البته موشکل دیگه ای تو زمان قعطی پیش نیاد و سر موقع وصاش کنند.با تشکر از دوستان:biggrin1:
این لیگ به صورت free برگزار شده و برای عموم آزاد است.با سلام خدمت دوستان منم میتونم شرکت کنم یا فقط افراد خاص میتونن؟اگه میلان جای خالی هست منم
هستم
سلام آقا من هم می خوام توی این مسابقات شرکت کنم اسمم رهام هست.گیمر تگم
palangesoraty
از 20 خرداد به بعد هر روز لایوم.
تیمم هم تا فردا اعلام می کنم
منچستر می خوام که پر شده
فقط خواهشا هر کسی رو که دیدی بازی نمیکنه از لیگ حذفش کن که مثل لیگهای قبلی نشه، آخه یه سری فقط میان ثبت نام میکنن بعد یا اصلا آنلاین نمیشن یا اینکه وقتی اینوایت میکنی واسه بازی نکردن هزارتا بهونه میارن:confused: