به به ببین کی اومده فیفا !!!!اوه اوه
این بالایی فک کنم یه پای فینال باشه امیر جان حتما باهاش بازی کردی دیگه ....
به نظر من قبولش نکن :biggrin1:
سلام ، ضمن تشکر از امیر جان بخاطر راه اندازی این لیگ و ایجاد یک رقابت سالم بین جامعه ی FIFA بازان ایرانی باید بگم که متاسفانه علی رغم میل باطنی من قادر به شرکت در این جام نیستم.
دلیلش هم اینه که لیگ درست زمانی شروع میشه که من باید مشغول درس و مشق بشم برای کنکور و ...!
به هر حال امیدوارم لیگ خوبی داشته باشین و بهتون خوش بگذره ، FIFA بازی میکنید جای ما رو هم خالی کنید.
سلام احمد جان. حضورت رو تبریک می گم. نگفته بودی دوستان این قدر بهت علاقه دارن و ازت حساب می برن:biggrin1: Terova جان چرا فرهنگ نداره؟:confused: خالا یه بنده خدایی به احمد خبر:biggrin1: مشکلی هست
اول که سلام بر امیر عزیزاگرچه من با همین لیورپول لعنتی آخر هم نمی شم ولی مجبورم احمد رو ببرم
دوستان لطف دارن ما که عددی نیستیم. نه برهان جان امین قصد مزاح داشتند ما مخلص داش امین هم هستیم هر چی داریم از امین داریم حتی بی فرهنگی دی دی دی :::
ببخشید میتونم بپرسم منظورتون از حسام کیه؟!چون اسم من هم حسامه:d :smile:احمدرضا جان من شرایط سخت کنکور و تلاشت را تحسین می کنم و امیدوارم در میادین بزرگ موفق باشی
در هر صورت فیفا بازهای بزرگی در بین ما وجود دارند که می تونند به سادگی یک پای فینال باشند: مهدی ، حسام ، وحید و...
امیدوارم پیروز باشی.:smile:
بچه ها این تاپیک به منظور عضو گیری برپا شده لطفا از بحث های حتی دوستانه بپرهیزید!