نه برهان اتفاقا کاملا راحت و مسخره بود.
کافیه قلقش دستت میومد راحت از وسط زمین گل میزدی ، مخصوصا تو مد آنلاین که اعصاب خرد کن بود! مثلا خود من داشتم آنلاین بازی میکردم ، طرف از وسط زمین گل زد ، گفتم انطوریاس(:biggrin1، 5 تا مثل خودش از وسط زمین زدم ، از بازی پرید بیرون:biggrin1:
چرا برهان دقیقا به همین مسخره گیه:biggrin1:درسته زدن اینطورگلها برای سوپراستارها راحته ولی هیچ وقت اونقدر فضا دراختیارشون نمیزارن که فرتی توپ رو بچپونن تو گل!
ممنون از همه دوستان:biggrin1: ولی من اون اوایل(2 ماه اول) که اینترنت خوب داشتم و چند تا بازی آنلاین زدم این مشکلات رو توش ندیدم. شاید بعدا دست بازیکن ها اومده که این جوری شوت بزنند:biggrin1: تو آفلاین هم که من به شخصه روی World Class به بالا این قدر پرس تیم مقابل زیاد میشه از وسط زمین اصلا نمی تونم شوت کنم. شاید مشکل از من هست و شماها زیادی حرفه ای هستین و من آماتور:biggrin1: در مورد اینکه FIFA10 هم بد بوده این رو بگم که اکثرا مخالف این نظر شما هستند و همه میگن نسبت به نسخه های قبلی بهتر شده. در هر صورت اینجا تاپیک World Cup هست و بهتره به همینی که الان داریم بچسبیم تا FIFA 11:biggrin1:دیدی برهان به همین مسخرگی هست:biggrin1:قبلا هم گفتم من از فیفا 10 به شدت بدم میومد.و به نظرم 9 و 8 خیلی بهتر بودن.مطمئنم هستم که دلیل این ضعف world cup بوده.
واقعا فوتبال بی نظیریه.تقریبا بی نقص ترین فوتبالی هست که ساخته شده.دمشون گرم.

خودم با ارسناله دوسم یا رئال میدرید یا بارسا یا منچستر