FIFA World Cup 2010: VideoGame

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی فوق العاده شده.

فقط یکی به من یاد بده چطور پنالتی بزنم.؟

روی سبز شوت میکنم اما جهت را نمیدونم کی و چه قدر تنظیم کنم. قبل از شوت باید جهت داد یا بعد از شوت؟ همچنین اینکه به میزان نگه داشتن آنالوک است یا به مدت زمان نگه داشتن آنالوگ

بنظرم هر مدل تغییراتی بستگی به سلیقه بازیباز داره ... چیزی نیست که بشه با قاطعیت گفت.
برای مثال من خودم از سریع تر شدن گیم پلی زیاد خوشم نیومد ، یا سبک شدن توپ ... همه اینها بر میگرده به سلیقه مخاطب و هیچ قانون ثابتی نیست که بگیم حتما این خوب هست و این نه.

دوستان سلام .
منم این بازی رو گرفتم و خیلی هم خوشم اومد ... راستش به نظر من نسبت به فیفا 10 خیلی گیم پلی
بهتری داره .... یه جورایی منو جو گیر کرد !!:laughing:

بازی فوق العاده شده.

روی سبز شوت میکنم اما جهت را نمیدونم کی و چه قدر تنظیم کنم. قبل از شوت باید جهت داد یا بعد از شوت؟ همچنین اینکه به میزان نگه داشتن آنالوک است یا به مدت زمان نگه داشتن آنالوگ
برای پنالتی زدن بهتره به قسمت تمرینی خود بازی بری کامل یاد میگیری. توضیح خاصی نمیشه داد ولی وقتی تو قسمت سبز یا زرد متوقف می کنی از اون به بعد می تونی جهت و قدرت رو همزمان مشخص کنی. به نظر من خیلی جذاب شده و بعد از چند دور دست آدم میاد. من الان همه رو گل می کنم حتی با مهدوی کیا:biggrin1:

یکی کامل توضیح بده گیم پلی بازی چه تغییراتی کرده؟؟؟

یوقت مثل PES آرکید و غیر طبیعی که نشده؟؟؟؟؟

کلا من نمی دونم دیگه از فیفا 10 بهتر چی می خوان بسازن!

یکی کامل توضیح بده گیم پلی بازی چه تغییراتی کرده؟؟؟

یوقت مثل PES آرکید و غیر طبیعی که نشده؟؟؟؟؟

کلا من نمی دونم دیگه از فیفا 10 بهتر چی می خوان بسازن!
دوست عزیز بچه های دیگه تو صفحات قبل توضیحات کاملی رو ارائه کردن که می تونی بخونی و نتیجه گیری کنی. نقد بازی رو هم ایشالا به زودی رو سایت جدید بخونید و نتیجه گیری کنید.

برای مثال من خودم از سریع تر شدن گیم پلی زیاد خوشم نیومد ، یا سبک شدن توپ ...
من تازه بازی رو گرفتم ولی تا حالا سه ساعتیه که بازی میکنم ولی به نظرم برعکس گیم پلی آهسته تر و طبیعی تر شده و توپ هم خیلی سنگین تر شده برای درک اینهم میشه یه بار تو فیفا 10 ضربه چیپ زد و یبار هم تو این تا فرقشونو فهمید. تازه من فیفا رو تا همین 4,5 ساعت پیش بازی میکردم.:biggrin1:

سلام دوستان
بازی ماهم رسید خب تغییرات همه به سمت مثبت رفته من واقعا از بازی لذت بردم چون به سمت واقعیت نزدیکتر شده اما خب دوستام زیاد خوششون نیامده فقط شاکی شدن که سرعت بازی گرفته شده
اما بنظر من واقعا منتقی شده حتی قدرت تیمها هم مثل واقعیتشونه حتی فکر میکنم تویه خونه حریف بازی کنی بازی برات سختر میشه اینش برام جالب بود یه نکته خوب دیگش توپ بازیه دیگه حس نمیکنم توپ پینگ پنگ دارم میشوتم زمین چمنشم خیلی خوب کار شده کلا من از بازی خوشم امد:love:

علاوه بر نکاتی که دوستان گفتن من هم یه چند نکته ای رو بگم
بالا رفتنِ سرعت بازی و تغییرِ وزنِ توپ و ... نمی دونم چرا من رو یاد pes 6 انداخت
باگ چیپ خوردن دروازه بان از بین رفته ولی به نظرم خیلی راحتتر از زاویه ی بسته گل می خوره
انیمیشن های مربی ها گاهی واقعا مسخره و بی ربط به نظر می رسه
هوش cpu در ضربات کاشته خیلی کمتر شده
در کل بازی سرگرم کننده و خوب کار شده و ارزشِ خرید رو داره

واقعا روی بازی کار شده.
مثل قدیما نیست که بازیکنان ضعیف که توی کشورهای اسیایی هستند اصلا راه نردند.
الان برهانی توی ایران خیلی سریع میدوه.

پنالتی زدن خارق العاده شده. اول خوشم نیومد اما وقتی رفتم توی تمرین یاد گرفتم خیلی خوشم اومد.

یکبار قهرمان جام جهانی شدم با ایران 125 گیم اسکور داد و چیزهای lock باز شدند.

بازی خیلی خوبیه میتونم بگم از FIFA10 یه سروگردن بهتره

بازی فوق العاده شده.

دوست عزیز تو قسمت پنالتی یه چند دقیقه ای training penalty shoot-out رو بازی کنید همه چیز دستتون میاد

همه چیز فعلا خوب هست فقط داور روی اعصابه .. یا توپ میخوره بهش یا اینکه اشتباه میکنه:mad:
دقیقا این قسمتش خیلی رو اعصاب هست. مثلا من اگه پشت محوطه خودم خطا کنم همیشه بهم کارت زرد رو نشون میده اما نصف خطاهایی که اونا پشت محوطه خودشون رو من انجام میدن بدون کارت و تنها با تذکر تمام میشه. در مورد برخورد کردن توپ به داور هم برای من خیلی کمتر شده فکر کنم کلاس توجیهی براشون گذاشتن:biggrin1:

داور بعضی اوقات رو اعصابه زیادی خطای منو میگیره .(البته تو دونفره بازی کردن این مشکل نیست) وقتی تکی بازی میکنی مثلا تو 1/8 نهایی و ... داور همیشه به ضررت است. بد نگاه بازکن حریف کردی بت کارت میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or