FIFA World Cup 2010: VideoGame

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه برهان اتفاقا کاملا راحت و مسخره بود.
کافیه قلقش دستت میومد راحت از وسط زمین گل میزدی ، مخصوصا تو مد آنلاین که اعصاب خرد کن بود! مثلا خود من داشتم آنلاین بازی میکردم ، طرف از وسط زمین گل زد ، گفتم انطوریاس(:biggrin1:) ، 5 تا مثل خودش از وسط زمین زدم ، از بازی پرید بیرون:biggrin1:

چرا برهان دقیقا به همین مسخره گیه:biggrin1:درسته زدن اینطورگلها برای سوپراستارها راحته ولی هیچ وقت اونقدر فضا دراختیارشون نمیزارن که فرتی توپ رو بچپونن تو گل!

دیدی برهان به همین مسخرگی هست:biggrin1:قبلا هم گفتم من از فیفا 10 به شدت بدم میومد.و به نظرم 9 و 8 خیلی بهتر بودن.مطمئنم هستم که دلیل این ضعف world cup بوده.
واقعا فوتبال بی نظیریه.تقریبا بی نقص ترین فوتبالی هست که ساخته شده.دمشون گرم.
ممنون از همه دوستان:biggrin1: ولی من اون اوایل(2 ماه اول) که اینترنت خوب داشتم و چند تا بازی آنلاین زدم این مشکلات رو توش ندیدم. شاید بعدا دست بازیکن ها اومده که این جوری شوت بزنند:biggrin1: تو آفلاین هم که من به شخصه روی World Class به بالا این قدر پرس تیم مقابل زیاد میشه از وسط زمین اصلا نمی تونم شوت کنم. شاید مشکل از من هست و شماها زیادی حرفه ای هستین و من آماتور:biggrin1: در مورد اینکه FIFA10 هم بد بوده این رو بگم که اکثرا مخالف این نظر شما هستند و همه میگن نسبت به نسخه های قبلی بهتر شده. در هر صورت اینجا تاپیک World Cup هست و بهتره به همینی که الان داریم بچسبیم تا FIFA 11:biggrin1:

بچه ها اصل گیم پلی عوض شده؟

خیر.فقط چند مورد جزئی مثل طریقه زدن پنالتی ها.
-------------------------------------------------------------------
نظرم عوض شد.بعد از 5-6 ساعت بازی باید بگم عااالی.
تغییرات بسیار ظریف و مناسبی در گیم پلی صورت گرفته مثل کنترل توپ های هوایی- عکس العمل های دروازبانان - شوت ها و....
من فکر می کنم که کنترل بازیکنان هم تغییراتی داشته و از فیفا 10 دلچسب تر است.
در کل این بازی را یک پله بالاتر از فیفا 10 بدونید و مخصوصا نسخه ارزان قیمت 360 را از دست ندهید.
نمره من به بازی 9.5 (تنها نکته ضعیف از نظر من سانتر هاست که می تونه بهتر بشه.)

آخرین ویرایش:
چرا میگی خیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کاملا عوض شده.هیچ شباهتی هم به فیفا 10 نداره.روش بازی زمین تا آسمون فرق کرده.در مورد چیزی که اطلاع کافی ندارید لازم نیست نظر بدید.

از بچه های دیگه مثل برهان و معراج بپرس تا بهت بگن تغییر کرده یا نه.

جدیدا نظراتی عجیب غریب شدیدا زیاد شده.

امروز یکی از رفیقام که حالش از fifia 10 بهم میخورد رو به زور نشوندمش پای بازی بعد از چند دقیقه ول کن دسته نبود:laughing:
بی انصافی اگر بگیم فقط پنالتی بازی خیلی پیشرفت داشته

بچه ها اصل گیم پلی عوض شده؟

اره امیر عوض شده منتها درجهت مثبتی تغییر دادن گیمپلی رو فکر میکنم بپسندی:biggrin1:
امیر عوض شده و حرف معراج هم در این ضمینه درست هست. نقد بازی رو به زودی روی سایت جدید می بینید. فکر کنم تا حد زیادی به سوالات دوستان جواب داده بشه.;)

بازی واقعا فوق العاده شده زمین تا آسمون با FIFA 10 فروق داره. از نظر داوری، گیم پلی، شوت ها سانتر ها و ...
به نظر من هرکی نگیره ضرر کرده. من یکبار با آلمان قهرمان شدم الان هم دارم با ایران از مراحل اول می رم جلو و گند کاری های آقای دایی را دارم درست می کنم. ولی بازی اول دوستانه را 3 بر 0 به استرالیا باختم. :(

سلام کسی نبود جواب ما رو بده از تو کف در بیام؟دست همه درد نکنه
دوست عزیز اگر منظورت تو فیفا 10 هست.باید بگم که خودم به این روش میزنم.

اول باید بگم من دکمه ها رو عوض کردم.و دویدن رو گذاشتم روی RB , و دکمه فینس شوت رو گذاشتم RT.

وقتی که وسط زمین هستم روی RB رو میگیرم و همزمان روی RT رو هم میگیرم و چند قدم میدوم و
و تقریبا تا آخر پر میکنم و زرتی میرود توش:biggrin1:یعنی تو گل:biggrin1:

اما تو ورلد کاپ اصلا امتحان نکردم.چون انقدر فوتبالش قشنگ و بی نظیره نمیخوام با این چیزا خرابش کنم.

دوستان من بازیو سفارش دادم اما هنوز دستم نرسیده یه سوال برام پیش امد اخه ما اینجا حسابی کله فیفا داریم با دوستامون میشینیم همچین حیسیتی باهم بازی میکنیم
اینجور که میگید بازی خیلی خوب شده اما یه نکته اس ما با دوستامون کلکله باشگاهی داریم مثلا بایرن:x خودم با ارسناله دوسم یا رئال میدرید یا بارسا یا منچستر
میزنیم به سر کله هم اخه تیم ملی زیاد حال نمیده کلکل این ورلدکاپ فقط تیم ملی داره اره؟ باشگاهای معروف نداره حالا همین 5تا باشگاهی که بالا نوشتمم داشته باشه عالیه چون 5 نفری فقط با این تیما بازی میکنیم

من فیفا 10 رو رو ps3 بازی میکنم امروزم world cup رو واسه 360 گرفتم در کل تغییر چشم گیری تو بازی و گیم پلیش به غیر از پنالتی احساس نکردم گرافیکشم که عین همون فیفا 10 هست.
یه چیزی که من خیلی تو بازی بهش حساسم تور دروازس که تو این نسخه رنگاشم عوض میشه و رفلکسش نسبت به 10 بهتر شده.

در کل تغییر چشم گیری تو بازی و گیم پلیش به غیر از پنالتی احساس نکردم
خوب احتمالا گولت زدن به جای world cup بهت فیفا 10 انداختن:-"

نظرات شاد و بسیار شاد رو فقط در ایران میتونید ببینید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or